Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Player Manager

More
04 Dec 2006 14:16 #23184 by mark
Player Manager was created by mark
Ενιωσα μια απιστευτη συγκινηση και νοσταλγια βρισκοντας το player manager(εστω και στην ιταλικη εκδοση)ωστοσο οταν φορτωνω το new game μετα μου βγαζει την ενδειξη να βαλω μια δισκετα format στο drive.Τι κανω σ αυτη την περιπτωση?Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο WinUAE?
Οποιος ξερει ας βοηθησει μετα απο χρονια βρηκα αυτο το παιχνιδι και δεν μπορω να παιξω!! :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2006 15:30 #23187 by Μάνος Γρυπάρης
Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει άδεια Amiga δισκέτα στα Downloads. Θα προσθέσουμε μία πολύ σύντομα αφού πρώτα ψάξουμε στα χαλάσματα των ξένων sites και στο Amigahellas.gr , γιατί όπως φαίνεται και τα τελευταία amiga sites που είχανε games έχουν εγκαταληφθεί.

Οπότε να αναμένεις topic στο forum της Amiga.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Dec 2006 21:23 #23258 by mark
Replied by mark on topic Player Manager
Ευχαριστω πολυ για την αμεση εξυπηρετηση,ωστοσο εχω μια απορια!Οπως ειπα μετα το new game λεει να βαλω την αδεια δισκετα στο drive A(df0),πρεπει δηλαδη εικονικα να βγει το παιχνιδι απο το drive για να βαλω την αδεια δισκετα.Ξερετε πως μπορω να το κανω αυτο? :(

More
05 Dec 2006 22:54 #23267 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν για την άδεια δισκέτα κλικ εδώ για να την κατεβάσεις

Για το άλλο που λες, όποτε κάνεις διπλό κλικ στο κάτω μέρος της μπάρας του Winuae (σε διάφορα σημεία) σε βγάζει πίσω στο configuration. Εκεί, στο Drive DF0 βάζεις την άδεια δισκέτα. Μετά ενδέχεται να σου ζητήσει και πάλι του παιχνιδιού οπότε επαναλαμβάνεις την αλλαγή στην δισκέτα του Player Manager.

Και πάλι καλά να λες γιατί παλιά τις αλλάζαμε με το χέρι!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Dec 2006 04:53 #23281 by John Smith
Replied by John Smith on topic Player Manager
Αν την παλέψεις και το κάνεις να δουλέψει πες μας και μας για να θυμηθούμε τα παλιά.....

Eternity lies ahead of us
and behind...

Have you drunk your fill?

More
06 Dec 2006 21:25 #23329 by mark
Τελικα την παλεψα και με τον τροπο που λεει ο Μανος το save ειναι γεγονος..... :lol:
Αντε και τα μυαλα στα καγκελα και οι γυναικες μας να δειξουν κατανοηση γιατι ειναι ωρα να θυμηθουμε τα παλια... :mrgreen:

More
08 Dec 2006 13:59 #23403 by mark
Θυμαται κανεις με ποια κουμπια του πλκτρολογιου γινονται οι αλλαγες στις τακτικες(μεσα στο ματς)ή με ποια κανουμε αλλαγες κτλ? :-k
Παντως εγω ξεκινησα new game και λογω της ιταλικης εκδοσης ονομασα την ομαδα μου cosa nostra... :axe: