Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo DS emulators

More
10 Oct 2006 22:36 #20776 by Μάνος Γρυπάρης
Οι Emulators και τα Roms δεν είναι πειρατικά εφόσον ο κάτοχός τους έχει και τις ανάλογες συσκευές και παιχνίδια. Αλλιώς τα τόσα sites που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες roms θα είχαν κλείσει. Γι'αυτό και στον Games Radio δίνουμε κάποια links στα Downloads για το planetemu. Αλλο Roms κι άλλο Cracked Games, μην μπερδεύεστε (τα cracked games όσοι έχουν τα αυθεντικά δεν έχουν και λόγο να τα κατεβάσουν)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Oct 2006 22:43 #20781 by a Guest
Replied by a Guest on topic DS emulator

Manos\ wrote: Οι Emulators και τα Roms δεν είναι πειρατικά εφόσον ο κάτοχός τους έχει και τις ανάλογες συσκευές και παιχνίδια.

Αλήθεια πόσοι απο εμάς τα εχουν???
Πάντως κι εγώ μαζί σας είμαι, η αλήθεια είναι οτι εχω αρκετά roms με παιχνίδια που άφησαν εποχή. Ααααχχ......

More
10 Oct 2006 22:47 #20784 by Γιώργος Πάσχος

SA7\ wrote:

Manos\ wrote: Οι Emulators και τα Roms δεν είναι πειρατικά εφόσον ο κάτοχός τους έχει και τις ανάλογες συσκευές και παιχνίδια.

Αλήθεια πόσοι απο εμάς τα εχουν???
Πάντως κι εγώ μαζί σας είμαι, η αλήθεια είναι οτι εχω αρκετά roms με παιχνίδια που άφησαν εποχή. Ααααχχ......

Το πόσοι εχουν και ΤΙ εχουν ειναι μια πονεμενη ιστορια :roll:

More
10 Oct 2006 22:59 #20789 by panagiotis
Replied by panagiotis on topic DS emulator
telika an yparxi nintendo 64 i gamecube emulator den apantise kanei 8O

aekara

More
10 Oct 2006 23:05 #20791 by Γιώργος Πάσχος
www.pj64.net
Μακραν το καλυτερο emulator για n64

Και λιγο google δεν θα εβλαπτε

More
11 Oct 2006 11:44 #20820 by Γιώργος Σοφιανός
Το google ειναι που βλαπτει !! Πολλα sites που δινουν emulators εχουν και ιους !
Και να σας πω πως αν δεν υπηρχαν τα roms πολλα παιχνιδια του nes κ.α θα ειχαν χαθει !

More
11 Oct 2006 13:45 #20823 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic DS emulator
Παιδιά οι emulators και οι roms δεν είναι παράνομα πράγματα, εφ' όσον κατέχεις κάποια κονσόλα την οποία κατεβάζεις ώς emu !!! Παρ'όλα αυτά prokicker θα σου δώσω με PM links για να μη ξεφύγουμε από τα rules του forum !!! :wink:

More
11 Oct 2006 14:44 #20830 by Γιώργος Πάσχος
Δε φτεει το google αν εσυ μπαινεις οπου να ναι: Το google απλως σου δινει εκατομμυρια links για αυτο που ψαχνεις. δεν φτεει για το περιεχομενο αυτων η αν δεν εχεις εσυ antivirus. Αλλωστε ιους περνεις και απο e-mail h απλως με το που θα μπεις online

More
11 Oct 2006 18:12 - 11 Oct 2006 19:01 #20836 by Γιώργος Σοφιανός
Κάποιος νομίζω μου κολαει πολύ !
Φιλέ μου στο google δίπλα από τις σελίδες δεν σου γράφει προσοχή κίνδυνος από ιό !Για αυτό από το google μπαίνεις όπου να ναι !Ακόμα ξέρω από ιούς και τα καλύτερα antivirus / antispyware κ.α να έχεις δεν κάνουν τίποτα ! Μέχρι να καταλάβουν ότι έχεις ιό , ο υπολογιστής σου σέρνετε !
Και μια συμβουλή !! Πρόσεχε λίγο πως μιλάς !
Η συζήτηση
Last edit: 11 Oct 2006 19:01 by Γιώργος Σοφιανός.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Oct 2006 18:42 #20844 by a Guest
Replied by a Guest on topic DS emulator

geocool\ wrote: Κάποιος νομίζω μου κολαει πολύ !
Φιλέ μου στο google δίπλα από τις σελίδες δεν σου γράφει προσοχή κίνδυνος από ιό !Για αυτό από το google μπαίνεις όπου να ναι !Ακόμα ξέρω από ιούς και τα καλύτερα antivirus / antispyware κ.α να έχεις δεν κάνουν τίποτα ! Μέχρι να καταλάβουν ότι έχεις ιό , ο υπολογιστής σου σέρνετε !
Και μια συμβουλή !! Πρόσεχε λίγο πως μιλάς !
Η συζήτηση σταματήσει εδω γιατί έχουμε σκυλοspamarei !

Για την ακρίβεια σου γράφει.... :wink: