Συλλέκτης αγόρασε σφραγισμένο Castlevania του NES για 90.100 δολάρια, επειδή ήταν το πρώτο δώρο που του έκανε η μητέρα του
Το έψαχνε 23 χρόνια.
Ο συλλέκτης με την ονομασία minus_worlds αγόρασε σφραγισμένο Castlevania του NES για 90.100 δολάρια, επειδή ήταν το πρώτο δώρο που του έκανε η μητέρα του.
Ο minus_worlds ανέβασε το αντίτυπο στο Instagram όπου και δήλωσε: "Η αναζήτηση τελείωσε μετά από 23 χρόνια. Είχα φτάσει στο σημείο να αποδεχτώ ότι δεν θα το αποκτήσω ποτέ μετά από χρόνια αναζήτησης. Τελικά όμως όλα άλλαξαν αυτή την εβδομάδα για εμένα και έναν παιδικό μου φίλο αυτή την εβδομάδα και μπορέσαμε να αποκτήσουμε αυτή την ομορφιά. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που μου αγόρασε η μαμά μου. Ακόμα θυμάμαι το τηλεφώνημα που κάναμε για να το αγοράσει. Είναι βασική ανάμνηση, όπως και αυτή η εβδομάδα. Ακόμα έχουμε μερικές διαδρομές με αεροπλάνο, αλλά αυτό το πανέμορφο πρώτης έκδοσης Castlevania σε λίγο θα είναι σπίτι."
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MinusWorlds (@minus_worlds)
Στο τέλος ο minus_worlds ευχαρίστησε διάφορους ανθρώπους που τον υποστήριξαν και ειδικά τον grailmonster, ο οποίος στην δημοπρασία ήταν δεύτερος. Ο ίδιος είχε ποντάρει 90.000 δολάρια, 100 δηλαδή από τον νικητή και
δήλωσε
: "Κάπου χάνουμε κάπου κερδίζουμε. Συγχαρητήρια στον νικητή. Τον ξέρω και του αξίζει πολύ περισσότερο από ότι σε εμένα. Είμαι περίεργος να δω το μέλλον αυτού του κομματιού. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει και τα 250.000 δολάρια."