Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κατασκευές Arcade: Φτιάξτε την δική σας καμπίνα!

More
19 Oct 2014 14:28 #150585 by Πας Παρτού
Μια ιδέα που πιστεύω μπορεί να δώσει καλύτερη ρετρό αίσθηση και από αρκετές απόψεις πιο οικονομική είναι να χρησιμοποιήσει κάποιος retropie .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2014 15:03 #150586 by Μπάμπης Ματσαμάκης
Κι εγώ έχω φτιάξει αυτά τα 2 καμάρια μου!
Είναι πιο εύκολο απο όσο ακούγεται (ειδικά αν πάρεις έτοιμο το joystick) άλλα και πάλι, θέλει αρκετό χρόνο...

Attachments:

More
19 Oct 2014 15:33 #150590 by Γιώργος Λόλας
Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσω να φτιάχνω κι εγώ την δική μου. Έχω το PC, την οθόνη και τα ξύλα και το μόνο που χρειάζομαι είναι τα κουμπιά και οι μοχλοί. Σκεφτόμουν να πάω στην λύση του X-Arcade Tankstick, αλλά θέλω να δω μήπως το βρω φθηνά μεταχειρισμένο. Αλλιώς θα ψάξω μεμονομένα buttons και joysticks, μήπως βρω εδώ στην Ελλάδα.

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα bartop και όχι όρθια καμπίνα, για να μπορώ να το μεταφέρω και εύκολα.

More
19 Oct 2014 16:42 #150592 by Vaggelis Delidimitriou

geololj wrote: Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσω να φτιάχνω κι εγώ την δική μου. Έχω το PC, την οθόνη και τα ξύλα και το μόνο που χρειάζομαι είναι τα κουμπιά και οι μοχλοί. Σκεφτόμουν να πάω στην λύση του X-Arcade Tankstick, αλλά θέλω να δω μήπως το βρω φθηνά μεταχειρισμένο. Αλλιώς θα ψάξω μεμονομένα buttons και joysticks, μήπως βρω εδώ στην Ελλάδα.

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα bartop και όχι όρθια καμπίνα, για να μπορώ να το μεταφέρω και εύκολα.

Παρε εσυ την αποφαση και ολα τα υπολοιπα γινονται :)

Arcade for eveR

More
26 Oct 2014 13:28 #150903 by Donnie Darko
Εχω τα υλικά όλα και σκοπεύω να το φτιάξω :) :)

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
26 Oct 2014 13:32 #150904 by Γιώργος Λόλας

vaggos_vankel wrote:

geololj wrote: Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσω να φτιάχνω κι εγώ την δική μου. Έχω το PC, την οθόνη και τα ξύλα και το μόνο που χρειάζομαι είναι τα κουμπιά και οι μοχλοί. Σκεφτόμουν να πάω στην λύση του X-Arcade Tankstick, αλλά θέλω να δω μήπως το βρω φθηνά μεταχειρισμένο. Αλλιώς θα ψάξω μεμονομένα buttons και joysticks, μήπως βρω εδώ στην Ελλάδα.

Παρε εσυ την αποφαση και ολα τα υπολοιπα γινονται :)

Πριν τις γιορτές ελπίζω ότι θα ξεκινήσω! :)

More
06 Nov 2014 21:57 #151719 by Paravalos Valsamis
Ξεκίνησα και εγω την κατασκευή της δικής μου καμπινούλας θα ανεβαζω φωτογραφίες απο τα βήματα της κατασκευης της

More
07 Nov 2014 18:05 #151773 by Αντώνης Κονδύλης
Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά ,άντε και στα δικά μου!

More
09 Nov 2014 03:00 #151829 by Νίκος Ταφραλίδης
Ενας Φίλος μου , μου χάρησε ένα παλιό arcade και σιγά προσπαθώ να το διορθώσω . Το κακό είναι ότι δεν έχει πλακέτα παιχνιδιού , και στην αρχή σκέφτηκα να συνδέσω ένα PC , αλλά αυτό θα μου έβγαινε σχετικά ακριβό . Είδα όμως τις εξής πλακέτες Jamma που έχουν πολλά παιχνίδια και προσανατολίζομαι προς τα εκεί . Έχει κανείς εμπειρία με αυτά ;
www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Game-Elf-500-In-1-Jamma-...k-With-CGA-VGA/1849120218.html
www.aliexpress.com/item/HD-Newest-CGA-VGA-OUTPUT-400-in-1-hi...lti-game-board/1898529849.html

More
09 Nov 2014 12:42 #151838 by Vaggelis Delidimitriou

Aelaos wrote: Ενας Φίλος μου , μου χάρησε ένα παλιό arcade και σιγά προσπαθώ να το διορθώσω . Το κακό είναι ότι δεν έχει πλακέτα παιχνιδιού , και στην αρχή σκέφτηκα να συνδέσω ένα PC , αλλά αυτό θα μου έβγαινε σχετικά ακριβό . Είδα όμως τις εξής πλακέτες Jamma που έχουν πολλά παιχνίδια και προσανατολίζομαι προς τα εκεί . Έχει κανείς εμπειρία με αυτά ;
www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Game-Elf-500-In-1-Jamma-...k-With-CGA-VGA/1849120218.html
www.aliexpress.com/item/HD-Newest-CGA-VGA-OUTPUT-400-in-1-hi...lti-game-board/1898529849.html

Καλημερα Aelaos.
Οι συγκεκριμενες πλακετες ειναι πολυ καλη επιλογη (περισσοτερο η πρωτη).Βεβαια πρεπει να εισαι κομπλε απο κουμπια-μοχλους, η τροφοδοσια να ειναι κομπλε και το πιο σημαντικο απ'ολα,να δουλευει το μονιτορ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι για να βγει οικονομικη η ανακατασκευη πρεπει να δουλευουν ολα κομπλε,να κουμπωσεις την καινουρια πλακετα και ολα να πανε ρολοι.
Για αρχη πιστευω οτι πρεπει να βρεις μια πλακετα Jamma και να δοκιμασεις την καμπινα.

Arcade for eveR