Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τext Βased Games

More
06 Jan 2013 01:49 - 15 Apr 2016 01:38 #118043 by Sharkman
Τext Βased Games was created by Sharkman
:roll: θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε κανένα καλό text based game!! :D ..Ψάχνω εδώ και καιρό και πιθανότατα δεν μπορούσα να ρωτήσω πουθενά αλλού και να πάρω απάντηση!Ευχαριστώ!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!
Last edit: 15 Apr 2016 01:38 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2013 02:28 #118044 by Κώστας Λάβαρης

krabby wrote: :roll:θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε κανένα καλό text based game!! :D ..Ψάχνω εδώ και καιρό και πιθανότατα δεν μπορούσα να ρωτήσω πουθενά αλλού και να πάρω απάντηση!Ευχαριστώ!

βγαίνουν ακόμα text based games; :-k

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Jan 2013 02:36 #118046 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Τext Βased Game

SirLvr wrote:

krabby wrote: :roll:θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε κανένα καλό text based game!! :D ..Ψάχνω εδώ και καιρό και πιθανότατα δεν μπορούσα να ρωτήσω πουθενά αλλού και να πάρω απάντηση!Ευχαριστώ!

Για το λόγο αυτό είναι και στον τομέα παλιών παιχνιδιών..θέλω κάτι διαφορετικό...ξέρεις φίλε καμιά σελίδα online με free games..ή έστω πες μου κανέναν τίτλο να ψάξω!

More
06 Jan 2013 02:44 #118048 by Κώστας Λάβαρης

krabby wrote:

SirLvr wrote:

Για το λόγο αυτό είναι και στον τομέα παλιών παιχνιδιών..θέλω κάτι διαφορετικό...ξέρεις φίλε καμιά σελίδα online με free games..ή έστω πες μου κανέναν τίτλο να ψάξω!

Ωχ, τώρα είδα ότι είναι στα ρέτρο. :P Τσέκαρε στο wiki en.wikipedia.org/wiki/List_of_te ... uter_games

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Jan 2013 02:55 #118049 by Κώστας Λάβαρης
Μιας και το θυμήθηκα. Υπάρχει και το Scribblenauts Unlimited που δεν είναι ακριβώς text based, αλλά γράφεις τα πράγματα που θα χρειαστείς για να περάσεις τις αποστολές και στα δίνει για να τα χρησιμοποιήσεις!! Έχει πολύ φάση πάντως!! :P

[youtube:qb6e3p10]
[/youtube:qb6e3p10]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Jan 2013 03:24 #118051 by Sharkman
Κώστα σε ευχαριστώ για την έρευνα!:D

More
06 Jan 2013 11:14 #118054 by Κώστας Προμπονάς

Δοκίμασε το The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, της Infocom (1984). Text-based adventure το οποίο θα σου αρεσει πολυ ειδικα αν εχεις διαβάσει το βιβλίο. Αν δεν το εχεις διαβάσει, το προτεινω ανεπιφύλακτα, απο τα πιο αστεία που κυκλοφορούν εκει εξω.

Σχετικα με το game, εδω μπορεις να το παίξεις online, αν και μεταφέρω το link με επιφύλαξη αφου δεν το εχω δοκιμάσει προσωπικά...

More
06 Jan 2013 12:49 #118062 by Νικολής Ασημάκης
Είχα δοκιμάσει μια φορά ένα text based rpg, αρκετά καλό ομολουγουμένως, το οποίο για ευνόητους λόγους δεν έφτασα μακριά. Δυστυχώς έχω ξεχάσει τον τίτλο, αλλά θα κάνω μια έρευνα να το βρω για να το τσεκάρεις.

More
06 Jan 2013 13:51 #118066 by Sharkman

Misfit wrote: Δοκίμασε το The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, της Infocom (1984). Text-based adventure το οποίο θα σου αρεσει πολυ ειδικα αν εχεις διαβάσει το βιβλίο. Αν δεν το εχεις διαβάσει, το προτεινω ανεπιφύλακτα, απο τα πιο αστεία που κυκλοφορούν εκει εξω.

Σχετικα με το game, εδω μπορεις να το παίξεις online, αν και μεταφέρω το link με επιφύλαξη αφου δεν το εχω δοκιμάσει προσωπικά...

Zaratoth wrote: Είχα δοκιμάσει μια φορά ένα text based rpg, αρκετά καλό ομολουγουμένως, το οποίο για ευνόητους λόγους δεν έφτασα μακριά. Δυστυχώς έχω ξεχάσει τον τίτλο, αλλά θα κάνω μια έρευνα να το βρω για να το τσεκάρεις.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την έρευνα...εγώ βρήκα το κλασσικό Zork!! \:D/

More
06 Jan 2013 13:53 #118067 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το CYPHER: Cyberpunk Text Adventure, δεν είναι όμως δωρεάν και ούτε παίζεται online. Ρίξε πάντως μία ματιά εδώ . Κυκλοφόρησε το 2012.

Θα βρεις αρκετά text based adventures εδώ .