Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Xαρίζονται] Βάλτε εδώ ό,τι θέλετε να χαρίσετε

More
13 Aug 2014 11:19 #147923 by Μάνος Γρυπάρης
Κωδικός έκπτωσης 10% Football Manager 2015
Για online αγορά. Όποιος σκοπεύει να το αγοράσει απλά τον ενεργοποιεί απ' το
www.sega-store.com/footballmanager

Ο κωδικός
YR2XQ88TQA

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2014 18:54 - 31 Aug 2014 18:57 #148902 by Μάρκος Ασκανιάν
GIVEAWAY!!!
Ο MrDododi είναι happy και θα χαρίσει σε έναν τυχερό ένα κωδικό PSN για το God of War Collection (PS VITA)
Πώς συμμετέχετε;
Subscripe στο κανάλι, comment στο video και προβολή της Gamemania playlist.
O διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και λήγει τη Παρασκευή 5/9/14 όπου θα γίνει και η κλήρωση. Ο νικητής θα ενημερωθεί με pm.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!

]

Adododo!!!
Last edit: 31 Aug 2014 18:57 by Μάρκος Ασκανιάν.

More
20 Sep 2014 20:37 #149716 by Ελενη Τσουκου

More
20 Sep 2014 23:34 #149719 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχει δοθεί στο χρήστη Σωτήρη Λουκέρη.

Adododo!!!

More
30 Oct 2014 12:36 #151258 by Γιώργος Κουνναφής
Καλημέρα σε όλους,

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Κωδικός για το PS4, Evolve Big Alpha που θα γίνει από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.Ήδη έχω ένα κωδικό που τον χρησιμοποίησα για μένα και πήρα και ακόμα ένα.Ο κωδικός που έχω δεν ξέρω αν ισχύει για αγγλικό ή αμερικάνικο account και δεν θέλω να το δοκιμάσω γιατί μετά δεν θα είναι valid.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.Θα είμαι μέχρι τις 15:00 online, αλλιώς αύριο. Ευχαριστώ.

Παραθέτω τις πληροφορίες του email:

''Congratulations you've been selected to participate in the Evolve Big Alpha - just a taste of the 4v1 action you'll get when Evolve releases on February 10th. Features and content have been limited to what is currently public. The full product includes multiple game modes, more Hunters, maps and a third Monster which will be revealed in the coming months. You may experience unexpected bugs, but by participating you're actively helping us improve the overall quality of the final game.

Please use this code to download Big Alpha and join the hunt now. Be sure to share your experience on evolvegame.tumblr.com/ .

CODE for PlayStation 4:

Big Alpha begins Friday, October 31st at 9AM PDT and ends on all platforms Sunday, November 2nd at 8PM PST. ''

More
30 Oct 2014 20:34 #151283 by Μάρκος Ασκανιάν
Χαρίζεται κωδικός του Shiny Gengar για το Pokemon X&Y. Μπορείτε να τον βρείτε και στα καταστήματα Public βέβαια αλλά ο λόγος που κάνω αυτή τη κίνηση είναι για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο από τα καταστήματα. Γι'αυτό το λόγο θα προτιμηθούν άτομα από επαρχία. Ο πρώτος ενδιαφερόμενος που θα μου στείλει pm θα το τσιμπήσει. Να'στε όλοι καλά παίδες!!!

Adododo!!!

More
30 Oct 2014 22:24 #151296 by Βαγγέλης Δασκαλάκης
Μου ήρθε email από το G2A με ένα κωδικό για World of Tanks. Μιας και δε παίζω δεν είμαι σίγουρος σε τι ακριβώς χρησιμεύει, αλλά απ'ό,τι κατάλαβα έχει σχέση με ένα " Premium T2 Light Tank". Όποιος προλάβει ;)

VDS5VFDS89

More
09 Nov 2014 22:15 #151882 by thanos
αν καποιος πουλαει ή χαριζει skate 3 για xbox360 ενδιαφερομαι

More
15 Nov 2014 23:14 #152269 by Δημήτρης Θυμαράς
pedia opios exi afisa na mou stili minima sto sospetses@hotmail.gr i an 3eri katastima pou poulai

More
18 Nov 2014 15:01 #152408 by Μάρκος Ασκανιάν

Mr.Dododi wrote: Χαρίζεται κωδικός του Shiny Gengar για το Pokemon X&Y. Μπορείτε να τον βρείτε και στα καταστήματα Public βέβαια αλλά ο λόγος που κάνω αυτή τη κίνηση είναι για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο από τα καταστήματα. Γι'αυτό το λόγο θα προτιμηθούν άτομα από επαρχία. Ο πρώτος ενδιαφερόμενος που θα μου στείλει pm θα το τσιμπήσει. Να'στε όλοι καλά παίδες!!!

Επειδή δεν μου έχει στείλει κανείς από επαρχία διαθέτω ακόμα κωδικούς. Οι ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν pm.

Adododo!!!