Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πωλείται PSP + accessories - Πουλήθηκε

More
30 Sep 2007 17:19 - 08 Jan 2008 17:06 #37224 by Yannis Makridis
Πωλείται PSP σε ολοκαίνουργια - άψογη κατάσταση, χρησιμοποιημένο απειροελάχιστα. Αγορασμένο προ 2 μηνών από το πλαίσιο στη συσκευασία του. Flashαρισμένο 3.52 Μ33 Custom Firmware για να μπορείτε να παίξεται παιχνίδια από την Memory Stick καθώς επίσης και Homebrew εφαρμογές - παιχνίδια.
Συμπεριλαμβάνονται:
Accessories
Δερμάτινη θήκη μεταφοράς, Memory Stick Sony 2 Gb, USB Καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή, ακουστικά ψείρες Sony, φορτιστής.
Games
Original:Tekken Dark Resurrection, NFS: Own the city, Fifa 2007
Σε DVD: GTA:Liberty City Stories,GTA: Vice City Stories, Pro Evolution 6, NBA live 2007, D&D: Tactics, Metal Gear Solid, StarWars: Battlefront, Mortal Kombat: Unchained, NFS: Rivals, Syphon Filter, Uefa Champions League 2007, YuGiOh: Tag Force, Prince of Persia: Rival Swords.

Όλα αυτά στην απίστευτη τιμή των 150 ευρώ!!!Σας φαίνεται παράξενο;Απλά αγόρασα καινούργιο υπολογιστή και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου, για αυτό το λόγω είπα να το πουλήσω όσο όσο να μην κάθεται στην θήκη του!
Η τιμή είναι μη συζητήσιμη καθώς είναι αρκετά χαμηλή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διακανονισμός θα γίνει χέρι με χέρι καθώς την έχω πατήσει στο παρελθόν. Περιοχή Αθήνα (Παπάγου). Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972546717 ή στείλτε μου pm στο forum!
Γιάννης[hr]
Last edit: 08 Jan 2008 17:06 by Yannis Makridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2007 23:16 #37248 by Vassilis
PLAKA KANEIS, DN PISTEUW NA O POULAS 150 € EINAI EKSEFTELISTIKI TIMI GEIA OLA AUTA! ase pou pira PSP mprin mia vdomada, MONO to PSP ekane 177€! auto to vrikseis, meso wro 700€! anevase times ;)

More
30 Sep 2007 23:23 #37250 by Frank
ρε μπασ και ειναι ελατωματικο ???

More
01 Oct 2007 02:23 #37256 by Yannis Makridis
Θα το πουλούσα στην τιμή αγοράς αλλά για να μην αρχίσουν τα παζάρια το πουλάω 150 για να δοθεί αμέσως. Είμαι της φιλοσοφίας "κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 κτλ". Τώρα θέλω να βάλω υδρόψυξη και μαζεύω χρήματα για αυτό και το πουλάω...Πάντως μου κάνει εντύπωση το εξής γεγονός: Όταν κάτι το πουλάς φτηνά σου λένε ότι είναι χαλασμένο ενώ όταν το πουλάς ακριβότερα σου λένε να ρίξεις την τιμή...ΛΟΛ δηλαδή...Παρακαλώ όποιες αποριές σε pm.

φιλικό Υ.Γ Αν ήταν ελλατωματικό δεν θα το είχα αλλάξει αφού έχει εγγύηση από το πλαίσιο; Καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν postaroume μια ερώτηση...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Oct 2007 03:35 #37260 by a Guest

mortalblow\ wrote: φιλικό Υ.Γ Αν ήταν ελλατωματικό δεν θα το είχα αλλάξει αφού έχει εγγύηση από το πλαίσιο; Καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν postaroume μια ερώτηση...

Αν δεν κάνω λάθος απο την στιγμή που έχει flashαριστεί η εγγύηση δεν ισχύει

More
01 Oct 2007 14:36 #37272 by Yannis Makridis
Με αυτά που ακούω έχω φρικάρει! Όταν δηλαδή κάνεις update το firmware από την sony δε σε καλύπτει η εγγύηση; Έλεος!!! Και μην ξεχνάς ότι το PSP αξίζει μόνο αν έχει custom firmware. Το πιο απλό παράδειγμα θα αναφέρω: Η μπαταρία κρατάει 5 ώρες αν παίζεις από το UMD δισκάκι ενώ αν παίξεις το game από τη memory stick παίζει και 10 ώρες. Παρακαλώ μην γεμίζεται το Thread με ότι σας κατεβαίνει...Αν θέλει κάποιος να το συζητήσει ας μου στείλει pm. Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει αμφιβολίες αν αρχίσει να διαβάζει ότι γράφει ο καθένας. BTW έχω φάει όλο το σπίτι και δεν βρίσκω την ****μένη απόδειξη   :x  :x  :x Όπως και να έχει το PSP λειτουργεί άψογα και έχω παίξει συνολικά 10-15 ώρες.

Edit
Μόλις θυμήθηκα που είναι η απόδειξη αγοράς

More
24 Oct 2007 19:06 #38168 by Γρηγόρης Κοσμίδης
Πουληθηκε; Αν οχι ενδιαφερομαι εγω... :wink:

More
05 Jan 2008 21:30 #39739 by Yannis Makridis
Το psp διατίθεται ακόμα προς πώληση! Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει ;)

More
05 Jan 2008 23:55 #39743 by Vassilis
Ενδιαφέρομαι για: Memory Stick Sony 2 Gb

More
06 Jan 2008 01:21 #39745 by Yannis Makridis
Δυστηχώς το psp πάει πακέτο με τα υπόλοιπα. Δες το σαν προσφορά ;)