Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτα γραφικών Leadtek A310TD πωλείται

More
15 Aug 2006 22:57 #18152 by Μπάμπης Κάιδος
Λοιπόν λοιπόν λοιπόν...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κάρτα γραφικών

Leadtek A310TD MyVIVO

Βασίζετε στο nVidia GeForce 5600. Έχει 256MB DDR RAM με εύρος διάλου 128bit. Η κάρτα ειναι σε άψογη κατάσταση, λειτουργεί απρόσκοπτα, και παίζει όλα τα παιχνίδια ικανοποιιτικά (εκτός από τα ΠΟΛΥ απαιτητικά oblivion kai black white2) χωρίς να κολάει (χάρη στη μεγάλη του μνήμη)... Επίσης έχει έξοδο DVI καθώς και είσοδο ΚΑΙ έξοδο S-video για να συνδεσετε τηλεόραση, ή αποκοδικοποιήτή ή κάμερα κτλ... Τέλος η κάρτα είναι AGP8x και υποστιρίζει φυσικά DirectX9.

Τιμή 40Ευρώ. Θα είμαι αθήνα μέχρι και την παρασκευή 18/8 για όποιον θέλει να τη δοκιμάσει. Μετά θα είμαι πάτρα μέχρι τον οκτόβρη, ωστόσω στέλνω και με αντικαταβολή.

Αφήστε μου PM ή mail στο mvp@gamesradio.gr

EDIT: Επίσης προτείνω μόλις γίνετε η πώληση ή μόλις ο πωλητής αποσύρει το προιόν να σβήνετε η αγγελιά (μαζί με όσα posts την αφορούν ώστε όταν μπαίνουμε στο thread να βλέπουμε μόνο τις ανοιχτές αγγελίες που έχουν νόημα

Please Log in or Create an account to join the conversation.