Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια

More
06 Jan 2023 20:43 #268743 by Stefanos
Καλησπέρα,

Δημιουργώ αυτό το θέμα ώστε να υπάρχει ένας χώρος για όλα τα βιβλία που έχουν να κάνουν με τα βιντεοπαιχνίδια. Είμαι ο μεταφραστής του βιβλίου Overlevel: Η ζωή μου στα βιντεοπαιχνίδια. Η μετάφρασή μου για το Overlevel της Κάρεν Λ. Μιντ κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει Best Seller στο Kobo και είναι ήδη πρώτη σε τρεις κατηγορίες, μία λογοτεχνίας και δύο βιντεοπαιχνιδιών, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα βιβλία.

Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο πιστός στη μετάφραση και ελπίζω να το απολαύσετε όπως εγώ (μου ξύπνησε τρελά σκηνικά). Η τιμή είναι χαμηλή, ίσως αυξηθεί (δεν έχω ιδέα), αλλά θεωρώ ότι είναι τελείως προσιτή και με την αγορά στηρίζετε και μένα. Το βιβλίο θα πουληθεί και σε πλατφόρμες όπως Amazon, Scribd, Google Play, αλλά είναι ήδη διαθέσιμο στο Kobo.

Αυτόν τον καιρό μεταφράζω και άλλα βιβλία σχετικά με το γκέιμινγκ, οπότε θα ενημερώσω όταν είναι έτοιμα.

Καλό διάβασμα και ευχαριστώ πολύ όσους και όσες το αγοράσουν. Και φυσικά, κάθε κριτική είναι δεκτή. 

www.kobo.com/gr/en/ebook/overlevel
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.