Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[Ζητείται] Hearthstone account

More
10 Sep 2016 09:12 #187424 by George
ζητηται για αγορα hearthstone account με σχεδον ολοκληρωμενη deck collection δλδ. ολες τις common - rare - epic κ legendary οπως επισης κ whispers of the old gods κ το c thun cardback, δεν με νοιαζει αν δεν υπαρχουν καποιες καρτες οι οποιες δεν ειναι τοσο συμαντικες. τιμη 100 ευρω κινητο 6948030153

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2016 11:30 #187425 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Account που να τα έχει όλα με 100 ευρώ δύσκολο να βρεις. Account που να τα έχει όλα κάνει 800+ και λίγα λέω

More
10 Sep 2016 13:01 #187428 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη, αν και η τιμή που προτείνει μου φαίνεται τεράστια. Σίγουρα, όμως, δεν θα αξίζει 100 ευρώ, μιας και το να μαζέψεις όλες τις κάρτες, μαζί με τα legendaries, χρειάζεσαι πάρα πολύ χρόνο και, φυσικά, πολλά λεφτά. Νομίζω πως 300-400 ευρώ θα κοστίζει, σίγουρα, ένα τέτοιο deck.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
10 Sep 2016 14:25 #187433 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Θέλει ολόκληρο account με σχεδόν όλες τις κάρτες, 800 πιστεύω είναι το minimum. Όταν είχε βγει η GvG account με όλες τις κάρτες τα πουλούσαν με 300-400. Βασικά ο καθένας όσο θέλει τα πουλάει γιατί είναι ανάλογο το χρόνο αλλά και το χρήμα που μπορεί να έχει ρίξει. 800 είναι η δική μου γνώμη για account που τα έχει όλα.

More
10 Sep 2016 15:34 - 10 Sep 2016 15:36 #187435 by George
τοσα λεφτα για ενα απλο παιχνιδι με καρτες μου φαινεται υπερβολικο,με 800 παιρνεις alienware laptop που λεει ο λογος, απο το να του μεινει ενα παιχνιδι που δεν θα ξανα παιξει πιστευω καλυτερα τοσα, κ παλι πολλα μου φαινονται το ξανα λεω για ενα παιχνιδι με καρτες
Last edit: 10 Sep 2016 15:36 by George.

More
10 Sep 2016 16:12 #187443 by Πιέρρος Φουστέρης
Κι ας είναι ένα "απλό παιχνίδι με κάρτες", φίλε demolutioner. Για να μαζέψεις όλες τις κάρτες (1053 fully playable cards, 877 can be collected by players), θέλεις απίστευτα πολύ χρόνο και, φυσικά, πάρα πολλά packs. Το ένα κοστίζει 100g (ή 1 δολλάριο, περίπου), άρα καταλαβαίνεις τι χρειάζεται για να τις μαζέψεις όλες, ειδικά τα legendaries.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
10 Sep 2016 16:53 #187445 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πάρε το laptop καλύτερα τότε. Με 100 ευρώ Hearthstone account που να τα έχει όλα/σχεδόν όλα δεν πρόκειται να βρεις παρά μόνο από κάποιον πολύ απελπισμένο, αν βρεις τέτοιο account με 100 θα είναι η κλοπή του αιώνα. Σου εξήγησε πολύ καλά ο DoUzOs μερικούς από τους λόγους που είναι ακριβό παιχνίδι. Τα card games είναι πάντα πολύ ακριβά, Magi και Yu-Gi-Oh ειδικά είναι πάρα πάρα πολύ πιο ακριβά. Το καλό του Hearthstone είναι ότι με πολύ grinding μπορείς να καταφέρεις να φτιάξεις αρκετά deck και αξιόλογη συλλογή. Έχω αρκετούς φίλους που το είχαν βέβαια ξεκινήσει από την αρχή και δεν έχουν βάλει ούτε 5 ευρώ. Αν κάποιος ξεκινήσει τώρα βέβαια, αν θέλει να είναι competitive το να σπαταλήσει λεφτά είναι μονόδρομος.