Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Oλυμπιακός-ΑΕΚ : Προβλέψεις

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1 (Ολυμπιακός)
12 63.2%
Χ (Ισοπαλία)
4 21.1%
2 (ΑΕΚ)
3 15.8%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
15 Feb 2006 03:05 #8840 by Μάνος Γρυπάρης
Πως βλέπετε το ντέρμπι? Ψηφίστε και πείτε μία γνώμη.

Με βάση την πρόσφατη εικόνα των 2 ομάδων, μάλλον Χ το βλέπω να κάθεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2006 09:34 #8843 by Anna R
Κι εγω ισοπαλία το βλέπω το ματσάκι γιατί και οι δυο ομάδες σέρνονται ( βλεπε προηγούμενη αγωνιστικη ) αλλά σαν γνήσια γαυρίνα που είμαι βαθιά μεσα μου θα ελπίζω να βαρέσει κανα φάουλ πάλι ο Ριμπο ( στο 80 φευγα ) να μας βγάλει ασπροπρόσωπους :!: :wink:

More
15 Feb 2006 12:54 #8846 by Orestis Domis
Den nomizw na exei tixi h Aek se auto to paixnidi. Edw efage 4 apo ton irakli... Thn omada mou thn empisteuomai sta diskola paixnidia...

More
15 Feb 2006 15:41 #8862 by Kleanthis
Ακόμα ψάχνεστε?
Ο Ξυστός(ένας είναι αυτός...) το 'χει βγάλει και στον πίνακα ανακοινώσεων :wink:

More
15 Feb 2006 16:34 #8863 by Μιχάλης Πλατάρης
Ο Ολυμπιακος πηρε το ματς με τον βαζελο που θεωρητικα ηταν πιο δυσκολο...το Αεκακι δεν θα μπορεσει να αντισταθει στον κοσμο του ολυμπιακου με τιποτα....

More
17 Feb 2006 02:45 #8990 by Stathis Yannacopoulos
Έλα να βλέπω κόσμο να εκτίθεται. Η μπάλα αν δεν εκτεθείς με σκορ ( συγκεκριμένο και μεγάλο) δεν λέει. Τι πλάκα θα γίνει μετά; Λέω 4-1 ο Ολυμπιακός και χαλαρά. Θα έλεγα ότι θα σκοράρει ο Ντάσος Μπαντοζ με ανάποδο ψαλίδι αλλά λέω να κρατήσω κάτι για τον τελικό κυπέλου δηλαδή το ματσάκι με τον αγροτικό αστέρα. :)

More
18 Feb 2006 04:41 #9054 by Angelos
Εγώ το βλέπω 1 και σε άντιθεση με πολλούς "ειδικούς" στα περί των στοιχημάτων, το βλέπω και over. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τον Ολυμπιακό και να κρατήσει την διαφορά των 6 βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Για ποιό λόγο να κάτσει σε ένα ΧΙ; Από την άλλη σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, και με μια ομάδα που θα ζητήσει αποτέλεσμα, γιατί ο Ολυμπιακός να μην βασιστεί στο γνωστό παιχνίδι του από τα άκρα;;; :wink:

More
18 Feb 2006 12:00 #9090 by Αντώνης Κατρής
Εγώ πάλι το βλέπω Χ. Και εξηγούμαι: Πρώτον έχουμε δει και τις δύο ομάδες να μη μπορούν να σκοράρουν απένταντι σε πολυπληθείς αλλά άθλιες άμυνες οπότε τα γκολ θα μπουν δύσκολα και για τους δύο. Ωστόσο αν πούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα βάλει λίγο πιο εύκολα, το ίδιο εύκολα μπορεί και να τα φάει ειδικά με κάθετες μπαλιές... Δεύτερον ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν προβλήματα από την ίδια πλευρά του γηπέδου (δεξιά ο Ολυμπιακός, αριστερά η ΑΕΚ) οπότε περιμένουμε ένα μονοδιάστατο παιχνίδι από κέντρο και δεξιά και όσες φορές έχει γίνει αυτό σε οποιοδήποτε παιχνίδι (να επιτίθενται δηλ και οι δύο με τον ίδιο πάνω κάτω τρόπο) τα γκολ πολύ δύσκολα μπαίνουν οπότε πάλι ευνοείται το Χ. Αλλά το κυριότερο είναι ότι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί την έχουν δει ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει με 3άρα και πάνω πριν καν πατήσουν οι παίκτες το χορτάρι και όσες φορές θυμάμαι να έχει γίνει αυτό, ποτέ ο Ολυμπιακός δεν πήρε αποτέλεσμα...

More
18 Feb 2006 12:34 #9095 by Γιώργος

Sir_A_K wrote: Εγώ πάλι το βλέπω Χ. Και εξηγούμαι: Πρώτον έχουμε δει και τις δύο ομάδες να μη μπορούν να σκοράρουν απένταντι σε πολυπληθείς αλλά άθλιες άμυνες οπότε τα γκολ θα μπουν δύσκολα και για τους δύο. Ωστόσο αν πούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα βάλει λίγο πιο εύκολα, το ίδιο εύκολα μπορεί και να τα φάει ειδικά με κάθετες μπαλιές... Δεύτερον ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν προβλήματα από την ίδια πλευρά του γηπέδου (δεξιά ο Ολυμπιακός, αριστερά η ΑΕΚ) οπότε περιμένουμε ένα μονοδιάστατο παιχνίδι από κέντρο και δεξιά και όσες φορές έχει γίνει αυτό σε οποιοδήποτε παιχνίδι (να επιτίθενται δηλ και οι δύο με τον ίδιο πάνω κάτω τρόπο) τα γκολ πολύ δύσκολα μπαίνουν οπότε πάλι ευνοείται το Χ. Αλλά το κυριότερο είναι ότι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί την έχουν δει ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει με 3άρα και πάνω πριν καν πατήσουν οι παίκτες το χορτάρι και όσες φορές θυμάμαι να έχει γίνει αυτό, ποτέ ο Ολυμπιακός δεν πήρε αποτέλεσμα...

Με κάλυψε :lol:

More
22 Feb 2006 18:35 #9349 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά αρκετοί το βλέπαμε Χ (μεταξύ τους και εγώ) αλλά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς.
Ο Σάντος κατέβηκε με το κλασικό 4-3-3 και το κέντρο της ΑΕΚ ήταν τελείως αποκομμένο. Το ότι φάνηκαν απ'την ΑΕΚ μόνο ο...Γεωργέας! (που έπαιξε αριστερό μπακ και έτρεξε πολλά χιλιόμετρα) και ο Έμερσον, αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Απ'την πλευρά του Ολυμπιακού είδαμε τον 34χρονο Djordjevic να κάνει τις επελάσεις του από τα αριστερά, τον 34χρονο επίσης Rivaldo να σπριντάρει μέχρι το 90 (!) και γενικά έναν Ολυμπιακό από την μέση και μπροστά να έχει πολύ καλή απόδοση και να μην αφήνει περιθώρια στην ΑΕΚ. Η οποία μπορεί μόνο να διαμαρτύρεται για το χέρι του Ανατολάκη, γιατί στο υπόλοιπο 90λεπτο το καρπούζι μοιράστηκε στη μέση.

Κατά τα άλλα το 9/10 του Ολυμπιακού είναι τελειωμένη υπόθεση από Φεβρουάριο μήνα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)