Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο μεγαλύτερος αντιγραφέας στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

More
27 Jul 2010 13:59 #75869 by Nikos Georgopoulos
Το βίντεο τα λέει όλα...Ο Diego βγάζει ασίστ στον Cristian Pasquato και ο μικρος.... :lol:

[youtube:ov6tzknh]
[/youtube:ov6tzknh]

ειναι να απορει κανεις πως κατι τετοιοι παιζουν στη Γιουβεντους και μετα στην εθνικη ιταλιας.αυτος στην ελπιδων εχει ηδη 3 συμετοχες.Κι ο Πετροπουλος να επαιζε κατι καλυτερο θα κανε! :icon what:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2010 15:25 #75870 by Ιβάν
'Έλεος :papas: Πόσο χαζός μπορεί να είναι ο άνθρωπος. Δηλαδή να μην εκμεταλλευτεί ότι ήταν σχεδόν μόνος του; Μέχρι και η γιαγιά μου κάτι καλύτερο θα έκανε.

More
27 Jul 2010 16:43 #75879 by thanasis
χαχα το χειροτερο που μπορουσε να κανει.. :mrgreen: :mrgreen:

More
27 Jul 2010 16:58 #75883 by Alex
Μια χαρά το έκανε... Αν δε το έκανε δε θα τον συζητούσαμε τώρα...!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
27 Jul 2010 18:24 #75889 by Άγγελος Φασούλης
Και εγώ να ήμουν που είμαι άμπαλος τέτοια πατάτα δεν θα την έκανα.

More
27 Jul 2010 18:27 #75891 by Ιβάν

mordred wrote: Μια χαρά το έκανε... Αν δε το έκανε δε θα τον συζητούσαμε τώρα...!

Τον συζητάμε για την βλακεία του. Συμφωνώ μαζί σου. Αν δεν το είχε κάνει αυτό, δεν θα είχε ανοίξει καν αυτό το θέμα.

Το όνομά σου;

More
27 Jul 2010 21:18 #75899 by Aνέστης Αδαμίδης
Αλήθεια παίζει στην εθνική; Αυτόν τον άνθρωπο θα έπρεπε να τον έχουν αφορήσει από την διοργλανωση και να μην του ξαναεπιτραπεί να παίξει ποδόσφαιρο. Καλά βρε παληκάρι μου, δεν βλέπεις που μπορούσες να σουτάρεις με το αριστερό και να βάλεις γκολ; Επειδή δηλαδή είσαι μόνο δεξής έπρεπε να κάνεις κάτι στο οποίο είσαι τελείως άχρηστος;

More
27 Jul 2010 22:19 #75907 by Ιβάν

TheReaper wrote: Αλήθεια παίζει στην εθνική; Αυτόν τον άνθρωπο θα έπρεπε να τον έχουν αφορήσει από την διοργλανωση και να μην του ξαναεπιτραπεί να παίξει ποδόσφαιρο. Καλά βρε παληκάρι μου, δεν βλέπεις που μπορούσες να σουτάρεις με το αριστερό και να βάλεις γκολ; Επειδή δηλαδή είσαι μόνο δεξής έπρεπε να κάνεις κάτι στο οποίο είσαι τελείως άχρηστος;

Είχε και καλύτερη επιλογή. Μπορούσε να τον περάσει τον αμυντικό και θα του ερχόταν στο δεξί αμέσως και θα ήταν ένα ωραίο γκολάκι.

More
27 Jul 2010 22:36 #75911 by Alex
Βασικά δίνετε μεγάλη σημασία... Το παλικάρι είδε τη μαγκιά του συμπαίχτη του και πήγε να το κάνει και αυτός. Ισως να του εβγαινε ισως όχι, όπως κι εγινε. Σίγουρα κι αυτός ξέρει οτι θα μπορούσε να κάνει κατι καλύτερο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
28 Jul 2010 11:26 #75923 by Ιβάν

mordred wrote: Βασικά δίνετε μεγάλη σημασία... Το παλικάρι είδε τη μαγκιά του συμπαίχτη του και πήγε να το κάνει και αυτός. Ισως να του εβγαινε ισως όχι, όπως κι εγινε. Σίγουρα κι αυτός ξέρει οτι θα μπορούσε να κάνει κατι καλύτερο...

Λίγο δύσκολο είναι να βγάλει κάποιος σέντρα με αυτό το τακουνάκι. Αυτό μπορούν να το κάνουν μεγάλοι παίκτες όχι αυτός. Ο αντίπαλος ερχόταν από πίσω του με φόρα, οπότε αν την σταματούσε με το δεξί ή με το αριστερό θα έβγαινε μια τέλεια σέντρα. Αν προσέξετε καλά και να του έβγαινε αυτό το πράγμα η μπάλα θα έφτανε στον τερματοφύλακα, ενώ υπήρχε και ένας ελεύθερος παίκτης που δεν ήταν οφσάιντ!