Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metroid Prime: Hunters (DS)

More
11 Mar 2006 12:47 #9883 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Το Metroid Prime: Hunters είναι ένα πολύ καλό First-Person Shooter για Nintendo DS το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχές Μαϊου. Διαβάστε την είδηση:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

:wink:

Πώς σας φαίνεται? Τα παιχνίδια του Game Cube, Metroid Prime και Metroid Prime: Echoes είναι καταπληκτικά! Συνδυάζει Action/Adenture με First-Person Shooter και βγαίνει ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα! Αν και δεν έχει αναλάβει την ανάπτυξή του η Retro Studios (που ήταν ο developer των δύο παιχνιδιών στο GC) το στούντιο που ανάλαβε την ανάπτυξη του Hunters έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από την Retro.
Περιμένω τα σχόλια σας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Mar 2006 17:10 #9889 by a Guest
Replied by a Guest on topic Metroid Prime: Hunters (DS)
Πολύ καλό μου φαίνεται (όπως και το άρθρο σου)
Κρίμα που δεν έχω DS :(

More
11 Mar 2006 17:13 #9890 by Δημήτρης Χριστοδούλου

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Mar 2006 19:44 #9892 by a Guest
Εγω πάντως που το έπαιξα σε demo δεν μου πολυάρεσε :? , εκτός και αν έγιναν τρομακτικές αλλαγές στην τελική έκδοση

More
11 Mar 2006 19:53 #9893 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Ok, είναι και θέμα γούστου . :wink:
Τι δεν σου άρεσε στο Demo? Τα Controlls? Το Gameplay? Τα Γραφικά? Στο τελικό προϊόν έχουνε γίνει σίγουρα αρκετές αλλαγές αλλά αν είναι κάτι πολύ βασικό που δεν σου άρεσε τότε πιθανόν να μην αλλάξει.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Mar 2006 20:13 #9894 by a Guest
Βασικά δεν μου άρεσαν τα γραφικά. Εντάξει δεν περίμενα να δώ τα super γραφικά, αλλα ορισμένοι αντίπαλοι μου έμοιαζαν σαν τεράστια pixels (για να μην αναφέρω για τα τεράστια pixels που εμφανίζονταν μόλις πλησίαζες λίγο τους τοίχους!)
Αντιθέτως μου άρεσε πάρα πολύ ο χειρισμός του, ιδιαίτερα με την χρήση αυτού του πλαστικού με το κορδονάκι που έβαζες στο δάκτυλο (sorry αλλα δεν θυμάμε πως λέγεται :oops: ).

More
11 Mar 2006 20:26 #9895 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Χμμ…Τα γραφικά σίγουρα θα έχουνε βελτιωθεί στην τελική έκδοση! (Αφού το demo κυκλοφόρησε πριν πάνω από ένα χρόνο μαζί με το DS!) αλλά και πάλι δεν θα υπάρξουν τρομερές αλλαγές γιατί οι δυνατότητες του DS στα γραφικά είναι περιορισμένες. Πάντως στις screens που έβαλα στο preview τα γραφικά είναι πολύ ικανοποιητικά. :wink:

Έχεις παίξει τα δύο games στο GameCube?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Mar 2006 21:03 #9898 by a Guest
Μερικά απο τα screenshots που έχεις βάλει υπήρχαν και στην συσκευαία του demo. Όταν τα είδα μου φάνηκαν τα γραφικά ικανοποιητικά, αλλα όταν είδα τα πραγματικά γραφικά, ουδεμία σχέση είχαν!!! :x Είναι μια τακτική που δυστυχώς την χρησιμοποιούν πολλοί game developers για όλες τις κονσόλες (και για Η/Υ) Εμφανίζουν εντυπωσιακές εικόνες οι οποίες όμως απέχουν κατα πολύ απο την πραγματικότητα, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν κάτι τέτοιο, μας περνάνε για ανόητους????

ΥΓ Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Gamecube.

More
11 Mar 2006 22:07 #9902 by Δημήτρης Χριστοδούλου
’ρα πρέπει να πάρουμε το τελικό προϊόν στα χέρια μας για να μπορέσουμε να το αξιολογήσουμε όπως πρέπει. Until May 5! (Οι φοτός που βγαίνουν από τα games επειδή, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι κανονικά screenshots πάντα είναι λίγο "Shiny") Αλλά και πάλι άλλο να δεις ένα screenshot και άλλο να δεις το παιχνίδι σε κίνηση.

ΥΓ Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Gamecube.

Χάνεις! :wink:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Mar 2006 23:16 #9904 by a Guest
Συμφωνώ 100%