Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Saints Row 3

More
09 Mar 2011 17:24 #90712 by Μάνος Γρυπάρης
Το τρίτο μέρος της σειράς, θα κυκλοφορήσει από την THQ στα τέλη του 2011 (πιο κοντά στα Χριστούγεννα) για PC, PS3 και Xbox 360. Στο παιχνίδι θα ελέγχετε την συμμορία Third Street Saints στην πόλη του Stilwater, όπου θα οργανώνετε τα δικά σας εγκλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2011 17:34 #96205 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Saints Row 3
Σιγα σιγα εχουμε περισσοτερα νεα για το Saints Row 3 που αναμενεται να κυκλοφορησει στις 18 Νοεμβριου...

Παρακατω ειναι το Saints Row: The Third's 'Power Trailer' και ακολουθει το deconstruction του trailer αυτου με αρκετες ενδιαφερουσες πληροφοριες:

Saints Row: The Third - Power Trailer
[youtube:1a54919f]
[/youtube:1a54919f]

Saints Row: The Third - Power Trailer: Deconstructed

Για οσους δεν το εχουν δει εδω ειναι ενα gameplay video που ειχε εκδοθει νωριτερα και κυριολεκτικα τα σπαει :-)

Saints Row: The Third - Exclusive Gameplay trailer

Σιγουρα προκεται για ενα game που αξιζει της προσοχης μας! :cool:

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
19 Jul 2011 17:38 #96206 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ελπίζω να φτάσει στα επίπεδα των καλών GTA. Σίγουρα επρόκειτο για ένα game που θα με απασχολήσει στο μέλλον.

More
19 Jul 2011 18:46 #96210 by Αλέξανδρος Κωστάκης
σε επίπεδο ποιότητας αποκλείεται να φτάσει τα gta ίσως σε διασκέδαση αλλά και πάλι δύσκολο αφού το gta έχει μεγάλη λεπτομέρεια στους χαρακτήρες, ποιο πολύ για ένα just cause ακόμα το βλέπω

More
19 Jul 2011 19:52 #96213 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τα προηγούμενα ναι αλλά σιγά σιγά μου φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό.

More
19 Jul 2011 23:34 #96228 by Kostas Milonas
Αν τα βιντεακια μας δινουν σωστη αισθηση του παιχνιδου, εγω βλεπω ενα παιχνιδι στο επιπεδο γραφικων του τελευταιου GTA, με τον fun και ξεφρενο χαρακτηρα των προηγουμενων... Μακαρι να ειναι ετσι και το παιχνιδι θα γινει αναρπαστο :-)

More
20 Jul 2011 09:28 #96238 by eliminator
Replied by eliminator on topic Saints Row 3

asmilon wrote: Αν τα βιντεακια μας δινουν σωστη αισθηση του παιχνιδου, εγω βλεπω ενα παιχνιδι στο επιπεδο γραφικων του τελευταιου GTA, με τον fun και ξεφρενο χαρακτηρα των προηγουμενων... Μακαρι να ειναι ετσι και το παιχνιδι θα γινει αναρπαστο :-)

Το τελευταίο GTA ήταν το 2008 και τα γραφικά του είναι κάπως ξεπερασμένα σε σχέση με τότε(κατά την γνώμη μου). Επόμενως, ένα παιχνίδι που επρόκειτο να βγει κοντά στο τέλος του 2011 και έχει τα ίδια γραφικά με το τελευταίο GTA προσωπικά να σου πω δε με χαροποιεί και τόσο...Έχει ανέβει ο πήχης και όσοι δεν ακολουθούν, μένουν πίσω με αποτέλεσμα να μη πουλάνε...

More
20 Jul 2011 10:48 #96252 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ρε παιδιά το παιχνίδι φαίνεται να έχει πολύ περισσότερη πλάκα απο το GTA IV που να σας πω την αλήθεια μου άρεσε λιγότερο απο όσο μου είχε αρέσει το San Andreas. Πολύ ρεαλιστικουρα πήγαν και το έκαναν. Αυτό εδώ φαίνεται καλύτερο.

More
20 Jul 2011 11:19 #96256 by Kostas Milonas
Aκριβως αυτο ειναι που μου εχει κεντρισει την προσοχη στο παιχνιδι αυτο :-) Οταν σου εχει οπλα του στυλ υπερ-γροθιας που κανει σκονη τον αλλο με ενα χτυπημα ή μπαινεις στα αμαξια Saints Row style (δειτε το στο gameplay video) ή να πετας με τζετ στην πολη, βλεπεις οτι δινει μεγαλυτερο βαρος στην πλακα παρα στον ρεαλισμο.

Προσωπικα θεωρω οτι τα γραφικα του GTA4 στεκονται και σημερα μια χαρα, αλλα λογικα θα ειναι πιο προχωρημενα στο Saints Row. Μενει να κυκλοφορησει και να το δουμε αυτο...

More
20 Jul 2011 11:24 #96263 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αυτό ακριβώς που λέει ο Asmilon!

Τα γραφικά του GTA IV δεν μου άρεσαν, ιδιαίτερα ο φωτισμός στο ps3 ήταν χάλια. Αυτό εδώ φαίνεται απο τα βίντεο ότι είναι καλύτερα.