Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ninety-Nine Nights II (Xbox 360)

More
09 Oct 2010 22:49 #81094 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ninety-Nine Nights II, το παιχνίδι του ατελείωτου σφαξίματος. Αυτό ειναι όλο. Ουτε σενάριο καλο εχει ουτε γραφικά καλα έχει ούτε τίποτα! Μονο τεράστια combos και απειρα kills!

Ωραία εισαγωγή εκανα για το παιχίδι ετσι; :mrgreen:
Εχει γραφικά 5ετίας, ήχο επαναλαμβανόμενο και και και... χμμ α ναι! Κανετε συνέχεια το ίδιο και το ίδιο! Καταστρέφετε τα controller σας πατώντας συνεχεια δυο πληκτρα, το X και το Y. Γιατι; Για να σκοτώσετε τους περίπου 4000 εχθρούς που υπάρχουν σε κάθε level. Προσωπικά μου αφησε μονο αρνητικά συναισθήματα καθώς και ενα πονοκέφαλο λόγω του τεράστιου επίπεδου δυσκολίας του. Παρακάτω ακολουθει ενα βιντεακι απο μερικά levels. Οτι βλέπετε κατω αυτό ακριβώς γίνεται συνέχεια από την αρχή μεχρι και το τελος του παιχνιδιου.

[youtube:s11fskjb]
[/youtube:s11fskjb]

Και έτσι για να χαρείτε... Αναμένεται review

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2010 22:52 - 09 Oct 2010 22:56 #81095 by Lalo007
Απο εσενα το review ετσι?Αντε βρε τυχερουλη....Ολες οι παιχνιδαρες σου'ρχονται... :mrgreen:

Εδιοτιον:Μοιαζει λιγο με το god of war η μου φαινεται?(Εννοω μονο στο inteface)
Last edit: 09 Oct 2010 22:56 by Lalo007.

More
09 Oct 2010 22:56 #81096 by rafor
Aμα το κανεις εσυ το review BigBoss , η βαθμολογια θα ειναι στο μειον...Απο εδω και περα θα καθιερωσεις και αρνητικη βαθμολογια.Πως λεμε 10 , ο μπαμπης , -10!

More
09 Oct 2010 23:07 #81097 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν θα του βάλω λιγότερο απο την φιλη ΣΑΣ (δική μου δεν ειναι πάντως) την Hannah .

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Oct 2010 23:10 #81098 by Lalo007
Βλεπω δεν χανεις ουτε ευκαιρια να πλασαρεις τα review σου ε?.... :mrgreen:

More
09 Oct 2010 23:19 #81099 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βασικα προσπαθω να δείξω οτι καποιος με αναγκάζει να παιζω-γραφω για πατατες.

More
10 Oct 2010 20:30 #81182 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ελα ρε Μπαμπη. Δεν ειναι τοσο χαλια το παιχνιδι!

More
10 Oct 2010 23:05 #81199 by Aνέστης Αδαμίδης
Ένα God of War για το Xbox. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Α, επίσης μπορώ να πω(αν και δεν ξέρω από αυτά) ότι το ΑΙ είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Επειδή όμως μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια με σφαγές και ξυλίκι και σφαγές(!) εγώ θα του βάλω ένα 7.5 που πιστεύω πως το αξίζει κιόλας.

More
10 Oct 2010 23:34 #81203 by Ιβάν
Μόνο και μόνο από την εικόνα καταλαβένεις για τι παιχνίδι πρόκειται. Για κάποιον στην αρχή μπορεί να του παρουσίασει ενδιαφέρον αλλά μετά καταντάει μονότονο. Μα τι σκέφτονταν όταν έφτιαχναν αυτό το game? Έλεος δηλαδή. ](*,)

More
10 Oct 2010 23:44 #81205 by Aνέστης Αδαμίδης
Είπαμε, κακή απομίμηση του GoW για το Xbox. Εμένα πάντως δεν με κάνουν να βαριέμαι τέτοιου είδους παιχνίδια. Το μόνο που με δυαρεστεί είναι όταν τερματίζονται ξαφνικά και εγώ μένω με το control στο χέρι περιμένοντας την επόμενη πίστα.