Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of War (PS2)

More
14 Jun 2006 14:00 #15017 by Χάρης Φλουρής
Όσοι το παίξατε πως σας φάνηκε; Γενικά σαν παιχνίδι είναι πολύ προσεγμένο που προκαλεί το ενδιαφέρον του παίχτη από την αρχή έως το τέλος, χωρίς "κοιλιές". Απο την άλλη είναι πολύ μικρό και η σύνδεσή του με την Αρχαία Ελλάδα είναι ξενερωτικά ανακριβής.

Βέβαια δίκαια κέρδισε όσα βραβεία κέρδισε. Από την άλλη εμένα μου αρέσει πάρα πολύ περισσότερο το Devil May Cry. Επίσης και το Castlevania δεν είναι πολύ μακριά.

Και όσο για το GOW 2 .... του χρόνου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2006 20:05 #15089 by Σπύρος Κλαουδάτος
επιτελους ξεχνα τη σχεση με την αρχαια Ελλαδα και απολαυσε το παιχνιδι. ειναι το καλυτερο action/adventure αυτης της γενιας. dmc και ninja gaiden δεν ειναι τιποτα μπροστα του.

More
15 Jun 2006 17:22 #15155 by Tassos vlachos
Replied by Tassos vlachos on topic God of War (PS2)

Terminator\ wrote: επιτελους ξεχνα τη σχεση με την αρχαια Ελλαδα και απολαυσε το παιχνιδι. ειναι το καλυτερο action/adventure αυτης της γενιας. dmc και ninja gaiden δεν ειναι τιποτα μπροστα του.

συμφωνω ειναι το καλυτερο..!

More
17 Jun 2006 08:24 #15256 by Χάρης Φλουρής
Ρε λυγμένα παίρνετε; Το τερμάτισα χθές (επιτέλους) και εχω να πώ τα εξής:

Η ιστορία δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον και το τέλος είναι πολύ (επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ) προβλέψιμο.

Αν και οι κάμερες του είναι πολυ καλές, θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο της κάμερας (το DMC το πρόσθεσε στο 3).

Στον τομέα τον combo τα πράγματα είναι καλά αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Αν και αρκετά από αυτά είναι χρήσιμα ο μέσος πάιχτης παίζει weak, weak, weak, weak, guard , repeat και τελείωνει το παιχνίδι. Αν και στο DMC πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει, είναι ποιό δελεαστικο να κάνεις περίπλοκα combo και είναι και ποιό θεαμάτικά. Στο Onimusha δε, το παιχνίδι είναι σχεδόν strategy, άπειρο βάθος. Εγώ προσωπικά για να το κάνω ποιό ενδιαφέρον έπαιζα με το artemis blade απο την στιγμή που το πήρα.

Ξέρω ότι θα με πεις πάλι γιάπωνα, αλλά DMC και Onimusha μου αρέσουν πολύ περισσότερο. Ααααα..... και το POP βέβαια.

Τελωσπάντων ανοίγω thread για όλα τα hack ‘n’ slash με poll: Ψηφίστε το καλύτερο hack ‘n’ slash!!

More
25 Apr 2013 04:44 - 19 Aug 2022 00:00 #123307 by Γιάννης Μοσχονάς
Αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πρώτου God of War, προσκύνησα για πολλοστή φορά το μεγαλείο του Kratos. Το God of War κυκλοφόρησε το 2005 για το PlayStation 2 και ήταν η πρώτη φορά που το ελληνικό μυθολογικό στοιχείο "παντρεύτηκε" περίτεχνα με την ικανότητα των αμερικανών game developers. Από το πρώτο God of War ο Kratos τα έβαζε με τους Θεούς του Ολύμπου σε επικές μάχες. :cup:

Όσοι αγαπήσατε το παιχνίδι μπορείτε να εκφράσετε την γνώμη σας εδώ :cool:
Last edit: 19 Aug 2022 00:00 by Μάνος Γρυπάρης.

More
25 Apr 2013 13:17 #123320 by Βασίλης Καμακάρης
Το παιχνίδι ήταν επικό με όλη την σημασία τις λέξης πέρασα ώρες παίζοντας γενικά όλη την σειρά και είμαι απολυτά ικανοποιημένος. :) Μου μένουν μόνο τα δυο game από το psp μόλις βρω ευκαιρία θα πάρω το volume 2 στο ps3.

More
25 Apr 2013 22:46 #123364 by Κώστας Λάβαρης
God of War review

Η πρώτη ιστορία του Έλληνα ημίθεου!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Apr 2013 00:08 #123369 by Δημήτρης Κάτσης
Η υπέροχη αρχή μιας φανταστικής τριλογίας! Από που να ξεκινήσει κάποιος, Γραφικά που ακόμα και τώρα θα μπορούσαν να σταθούν, το story που σε καθηλώνει η το άριστο από κάθε άποψη gameplay του? Και φυσικά η συνέχεια τα λέει όλα...

More
26 Apr 2013 02:39 #123379 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Για μένα το God Of War δείχνει και τη σημασία του σχεδιασμού του κεντρικού χαρακτήρα ενός game. Ο Kratos σαν φυσιογνωμία είναι εμβληματικός, "παρασέρνει" όλο το παιχνίδι σε ψηλότερο επίπεδο.

More
31 May 2014 13:45 #145225 by Μάρκος Ασκανιάν
God of War=Ποιότητα-Βία-Διασκέδαση!!!
Αφού έχει το τρίπτυχο δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια συζήτησης!!! :wink:

Adododo!!!