Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Toukiden: The Age of Demons

More
24 Sep 2013 21:56 #132698 by Βασίλης Καμακάρης

To Toukiden αποτελεί την πρόσφατη δημιουργία της Omega Force (θυγατρική της Tecmo Koei και developer της σειράς Dynasty Warriors), η οποία έφτασε στα ράφια των καταστημάτων της Ιαπωνίας στις 27 Ιουνίου για το PlayStation Vita, αλλά και το PSP.

[center:2xydv3go][youtube:2xydv3go]
[/youtube:2xydv3go][/center:2xydv3go]

Το Toukiden: The Age of Demons θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 για PS Vita.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2013 01:02 #135327 by Παντελής Δασκαλέλος
Στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα DLC στο οποίο bosses του Toukiden μεταπηδούν στο Soul Sacrifice και το αντίστροφο. Αναμένουμε να δούμε αν θα ισχύσει κάτι και στην Ευρώπη όταν κυκλοφορήσει για το game. Με τα ως τώρα δεδομένα είναι μακράν ο πιο αναμενόμενος τίτλος του PS Vita, αν και αμφιβάλλω αν θα κάνει και στην Ευρώπη την ίδια αίσθηση.

More
28 Nov 2013 20:48 #135696 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 29/11/2013] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Tecmo Koei, το Toukiden: The Age of Demons της Omega Force θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Toukiden: The Age of Demons έχει πουλήσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 420.000 αντίτυπα, κάτι που το καθιστά ως το πιο επιτυχημένο game του PS Vita από πλευράς πωλήσεων στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στην όγδοη θέση των charts πωλήσεων για την κονσόλα της Sony και το γεγονός αυτό αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής έχει διατεθεί μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας.

[center:2f5a1yqp][youtube:2f5a1yqp]
[/youtube:2f5a1yqp][/center:2f5a1yqp]

Όσοι προπαραγγείλετε το Toukiden μέσω του PSN θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν δύο in-game αντικείμενα, το Mitama of Momotaro και το Cat Ears. Επιπλέον, θα υπάρξουν και μερικά ακόμα bonuses για όποιους το προμηθευτούν από συγκεκριμένους retailers όπως το Game και το Amazon. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα αντικείμενα Mitama of Nijima Yae και Fox Mask, καθώς και δύο εξτρά αποστολές.

Τέλος, ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο σχετικά με την δημιουργία της Omega Force είναι ότι στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα cross DLC με το Soul Sacrifice. Σε αυτό βλέπουμε διάφορα bosses του Soul Sacrifice να μεταπηδούν στο Toukiden και το αντίστροφο, αν και για την ώρα δεν έχε ανακοινωθεί πότε θα διατεθεί το DLC στην Δύση. Να θυμίσουμε ότι το demo του Toukiden: The Age of Demons διατίθεται ήδη στο Ιαπωνικό PSN, οπότε όσοι έχετε account εκεί μπορείτε να το προμηθευτείτε άνετα.

Το Toukiden: The Age of Demons θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου για το PS Vita.

More
30 Jan 2014 15:33 #139781 by Γιάννης Λεv
Μόλις έβαλα να κατεβάσω το ντέμο, θα το παίξω και θα σας πω εντυπώσεις το απόγευμα!

More
30 Jan 2014 20:05 #139818 by Γιάννης Λεv
Εντάξει από όσο έπαιξα μέχρι στιγμής το game τα σπάει!Είναι πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα! Για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο το συνιστώ ανεπυφύλλακτα :-)
Δοκίμασα όλα τα weapons και περισσότερο μου άρεσε το long sword και, παρόλο που δεν το περίμενα, τα gauntlets(σιδερένιες γροθιές)!
Θα προσπαθήσω να βιντεοσκοπήσω και gameplay video για να ανεβάσω κάποια στιγμή είτε με weapons exhibition είτε κάποια boss fights

More
09 Feb 2014 18:36 #140323 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ για να πω την αλήθεια το game είναι όπως ακριβώς το περίμενα. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μία μίξη Monster Hunter (το κεντρικό hub, η δομή των levels, το crafting), Soul Sacrifice (τα mitamas που δίνουν spells για περιορισμένη χρήση, το purify, το eye of truth και αρκετές ομοιότητες στα boss fights) και Dynasty Warriors (σύστημα μάχης). Με βάση τα παραπάνω δεν μου προκαλεί εντύπωση η τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Ιαπωνία, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να κάνει και εδώ την ίδια αίσθηση.

Ελπίζω η Tecmo Koei να ακολουθήσει μια ανάλογη πολιτική με τα DLC όπως και η Sony και να δώσει αρκετό νέο περιεχόμενο δωρεάν. Το review θα είναι έτοιμο αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με το αν θα προλάβω να το τερματίσω. Αγαπημένο όπλο για την ώρα το long sword, αν και θέλω να πειραματιστώ με το Yari (Spear). Btw το nickname μου στο game είναι Takeda, προς τιμήν του αγαπημένου μου Daimyo Shingen Takeda οπότε όσοι θέλετε να τσεκάρουμε παρέα τις co-op missions τα λέμε in-game.

More
10 Feb 2014 22:21 #140374 by Παντελής Δασκαλέλος
Toukiden: The Age of Demons review

Κυνήγι δαιμόνων στην μυθική Ιαπωνία.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα οφείλω να ομολογήσω πως περίμενα την συγκεκριμένη δημιουργία με μεγάλη αγωνία. Έβλεπα να σπάει τα ταμεία στην Ιαπωνία, ανακοινώθηκε το cross DLC με το Soul Sacrifice (ελπίζω να το δούμε και Ευρώπη), το οποίο το υπεραγαπώ και περίμενα όπως είναι φυσικό κάτι ανάλογο. Προσωπικά η Omega Force δεν με απογοήτευσε και σε σχέση με τα ελαττώματα που αναφέρει το review, στο οποίο προσπάθησα όπως πάντα να είμαι αντικειμενικός, το μόνο που έχω να του καταλογίσω είναι ότι πάσχει από έλλειψη πρωτοτυπίας.

Για μένα το grinding και τα επαναλαμβανόμενα quests είναι αναγκαίο κακό, καθώς η φύση του τίτλου είναι τέτοια που δεν επιτρέπει ριζικές αλλαγές σε αυτό τον τομέα. Όσοι λοιπόν έχετε την ίδια άποψη με εμένα τιμήστε τον τίτλο με την πρώτη ευκαιρία και δεν θα απογοητευτείτε. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα στις δεκάδες co-op αποστολές που προσφέρει. :wink:

More
11 Feb 2014 00:35 #140381 by Γιάννης Λεv
Δυστυχώς, δεν κατάφερα μέχρι στιγμής να κάνω κάποιο gameplay video , όπως αναφέρω παραπάνω γιατί , παρόλο που βρήκα κάμερα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο stand της προκοπής για να τοποθετήσω το psvita για recording. Ελπίζω το ερχόμενο Σ-Κ που θα έχω και το τελικό game να μπορέσω να κάνω κάποιο video.

Συγχαρητήρια και από εδώ για το πολύ καλό review Παντελή και πραγματικά ήταν μεγάλη και πολύ ευχάριστη η έκλπηξη (δεδομένου ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την παρασκευή), μπαίνοντας πριν λίγη ώρα στο site να αντικρίσω review σε ένα από τα τρία προσωπικά πιο αναμενόμενα games της χρονιάς.
Μας πόροσες για τα καλά χεχεχ

Toν δικό μου character τον λένε Alucard και εννοείται θα κάνει υπερωρίες στο online coop

More
12 Feb 2014 23:55 #140448 by Παντελής Δασκαλέλος
Ελπίζω να βρεις λύση και να κάνεις walkthrough στο game και γιατί όχι να το ανεβάσουμε στο κανάλι του GameWorld στο YouTube.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όπως ξέρεις προσπαθούμε πάντα να ανεβάζουμε τα reviews όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δυστυχώς το ανεβάσαμε έβδομοι στον κόσμο:P Πράγμα λογικά καθώς έπρεπε να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο στο gameplay και να αναπτύξουμε όλες του τις πτυχές.

Να teasάρω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε reviews για δύο ακόμη αξιόλογα games του PS Vita το Ys: Memories of Celceta και το Darganronpa: Happy Trigger Havoc.

More
22 Feb 2014 03:21 #140788 by Γιάννης Λεv
Υπάρχει κάποιος φίλος που να παίζει το παιχνίδι οnline και να έχει προχωρήσει αρκετά? Ψάχνω άτομο να με βοηθήσει να περάσω το 6-5 (στις online missions) με τις venom - viper queens, γιατί έχω ψιλοκολλήσει και παίρνοντας μαζί μου τους npc ,ενώ είναι και ήταν οκ σχεδόν σε όλα τα προηγούμενα missions,στο συγκεκριμένο νιώθω ότι κάνουν ότι να ναι χαχαχ

'Ηδη το έχω λιώσει αρκετά το game και αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στις online mission στο 6-5 και αφού τελείωσα τα main quests τώρα βρίσκομαι στο 7 chapter στα μέσα περίπου και πραγματικά τα πράγματα άρχισαν και αγριεύουν :-)
Τον χαρακτήρα μου τον λένε Alucard και χρησιμοποιώ στα τελευταία quest κυρίως gauntlents και bow με atk mitamas κατά κύριο λόγο.
Επίσhς δεν έχω καταλάβει ποια weapons πρέπει να κάνω +9 για να μπορέσω να κάνω forge τα legendary weapons.

'Οποιος θέλει βοήθεια σε κάποιο mission ή θέλει coop ας μου πει ή ας μου στείλει το psn name του
το psn μου είναι dOnJuanMgp