Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Castlevania: Mirror of Fate (3DS)

More
06 Jun 2012 17:01 #108838 by eliminator

Χαρμόσυνα νέα για τους οπαδούς της σειράς.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2012 18:10 #108843 by Νικολής Ασημάκης
Η φωνή του ενός στο trailer είναι του ηθοποιού που παίζει το Robb Stark στο Game of Thrones ή είναι η ιδέα μου;

More
01 Nov 2012 19:40 #114191 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Νέο trailer

[youtube:14nyx7hi]
[/youtube:14nyx7hi]

More
09 Dec 2012 01:19 #116551 by Παντελής Δασκαλέλος
Castlevania: Mirror of Fate: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον προσεχή Μάρτιο αποκλειστικά στο 3DS. [UPDATE]

More
16 Feb 2013 22:08 #120547 by Παντελής Δασκαλέλος
Castlevania: Mirror of Fate: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον προσεχή Μάρτιο αποκλειστικά στο 3DS. Στις 28 Φεβρουαρίου το demo. [UPDATE 2]

More
21 Mar 2013 00:31 #121840 by Κώστας Λάβαρης
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate review

To "μαύρο" πρόβατο της σειράς.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Mar 2013 00:52 #121844 by Παντελής Δασκαλέλος
Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι είμαι μεγάλος fan της σειράς έχοντας όχι απλά παίξει, αλλά λιώσει όλα τα games ανεξαιρέτως. Τα 2D Castlevania ήταν ανέκαθεν η μεγάλη μου αγάπη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρίσκω τα Lament of Innocence, Lords of Shadow κτλ αδιάφορα. Κατόπιν αυτού από την στιγμη που ανακοινώθηκε το Mirror of Fate περίμενα με κομμένη την ανάσα να το πιάσω στο χέρια μου.

Το demo ήταν παγίδα καθώς μου δημιούργησε αρχικά θετική εντύπωση. Στην πορεία όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το game ένιωσα ότι κάνω αγγαρεία. Που είναι τα δεκάδες αντικείμενα που υπήρχαν στο παρελθόν, το demon capturing του Dawn of Sorrow, τα stats για τον χαρακτήρα, η ανάμιξη των όπλων του Order of Ecclesia; Όλες αυτές οι ερωτήσεις με τριβέλιζαν τις 9-10 ώρες που ασχολήθηκα με το Mirror of Fate. Για την ιστορία έκανα 99% completion γιατί βαριόμουνα να κάνω ξανά backtrack στις τελευταίες περιοχές...Το μόνο που εχω να πω είναι ότι οι φίλοι των 2D Castlevania θα πρέπει να το αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

More
21 Mar 2013 11:18 #121848 by Νικολής Ασημάκης
Από άποψη σεναρίου, καθώς είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο Lords of Shadow, αξίζει; Προσωπικά μπορώ να αντέξω ανιαρό gameplay, αρκεί η ιστορία του παιχνιδιού να αξίζει. Και καθώς βλέπω πως έχεις επαινέσει στο review τα cutscenes και τον ακουστικό τομέα, αν έχει και καλή ιστορία δένει μια χαρά για μένα.

More
11 Nov 2013 19:30 #135098 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος μας παρουσιάζει το Review του Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD , ένα παιχνίδι που μας κάνει να νοσταλγούμε ακόμα περισσότερο τα παλιά 2D Castlevania.

More
11 Nov 2013 23:46 #135107 by Παντελής Δασκαλέλος

Lordwinter wrote: Καταρχήν θέλω να δηλώσω ότι είμαι μεγάλος fan της σειράς έχοντας όχι απλά παίξει, αλλά λιώσει όλα τα games ανεξαιρέτως. Τα 2D Castlevania ήταν ανέκαθεν η μεγάλη μου αγάπη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρίσκω τα Lament of Innocence, Lords of Shadow κτλ αδιάφορα. Κατόπιν αυτού από την στιγμη που ανακοινώθηκε το Mirror of Fate περίμενα με κομμένη την ανάσα να το πιάσω στο χέρια μου.

Το demo ήταν παγίδα καθώς μου δημιούργησε αρχικά θετική εντύπωση. Στην πορεία όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το game ένιωσα ότι κάνω αγγαρεία. Που είναι τα δεκάδες αντικείμενα που υπήρχαν στο παρελθόν, το demon capturing του Dawn of Sorrow, τα stats για τον χαρακτήρα, η ανάμιξη των όπλων του Order of Ecclesia; Όλες αυτές οι ερωτήσεις με τριβέλιζαν τις 9-10 ώρες που ασχολήθηκα με το Mirror of Fate. Για την ιστορία έκανα 99% completion γιατί βαριόμουνα να κάνω ξανά backtrack στις τελευταίες περιοχές...Το μόνο που εχω να πω είναι ότι οι φίλοι των 2D Castlevania θα πρέπει να το αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Τα όσα είχα γράψει την άνοιξη για το Mirror of Fate ισχύουν δυστυχώς και για την HD έκδοση. Τα trophies και τα leaderboards με έβαλαν λίγο στο τριπάκι να το ξεκινήσω στο Hard αυτή την φορά, παρόλα αυτά η εμπειρία μου από το game παρέμεινε δυσάρεστη. Το μόνο θετικό είναι ότι πλέον μπορεί να αγοράσει κάποιος το game με 15 ευρώ και όχι με τα 50 που έκανε στο 3DS. Εντούτοις εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το χειρότερο Castlevania της σειράς, ακόμη και το Castlevania 64 είναι καλύτερο...