Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Να αγοράζεις τα παιχνίδια ή να τα νοικιάζεις?

Poll: Να αγοράζεις τα παιχνίδια ή να τα νοικιάζεις? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Αγορά
17 73.9%
Ενοικίαση
6 26.1%
Total number of voters: 9
Only registered users can participate to this poll
More
24 Sep 2009 22:36 - 25 Oct 2014 22:02 #61575 by GoldString
παιδια τι προτιματε απο τα δυο να περνεισ ενα game κ να το εχεις δικο σου κ μπορει μετα να λες οτι πηγανε χαμενα ή να νοικιαζεις για 3 μερεσ ας πουμε κ να καεις κανονικοτατα να το τεραματισεις σε αυτεσ τις μερες τι προτιματε?
Last edit: 25 Oct 2014 22:02 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2009 23:07 #61584 by Ρωμανός Βογιατζής
Να νοικιάζεις γιατί σαν γνήσιος καμμένος σου φτάνουν δυο μερούλες να το τερματίσεις....εξαίρεση αυτά που έχουν multiplayer!

More
25 Sep 2009 00:52 #61593 by pReDiCtOR
Wow :icon what: Κανεις δεν σκεφτηκε το 3ο ενδεχομενο του δειγματικου χωρου ΑΉΕ .....
Να τα ...... κατεβασεις ισως ??
Εκτος κι αν μιλαμε για ps3 . Σε αυτη τη περιπτωση θα αγορασεις παιχνιδια τυπου pes(αν και δεν μου αρεσει) , naruto(sugoi) .... που να μπορεις να παιξεις με παρεα | και mgs ή αλλα συναφη* (σημειωνε freak , για να αφησεις τη λεξη παρεμφερη :wink: ) , αν εισαι fan (και οχι fun) της σειρας.

*παιχνιδια που αναμενεται να κυκλοφορησουν (αν δεν κυκλοφορουν ηδη) και με την κυκλοφορια τους θα σηματοδοτησουν το τελος της σειρας.

More
25 Sep 2009 11:09 #61597 by FrozenCompass
Δε θα την πάλευα να ξέρω ότι θα έχω ένα παιχνίδι μόνο για 2-3 μέρες.

Millions of songs all these years in my soul
And when we met I just knew they´re for you
Now your voice is singing them all
Your wings at mine we will never fall

More
27 Sep 2009 15:22 #61739 by doxitis
Αναλογως το παιχνιδι ρε μαγκες...π.χ το PRO δεν γινεται να το ενοικιασεις ενω κανα fifa street(αυτο μου ηρθε στο μυαλο) το ενοικιαζεις και το τερματιζεις ανετα σε 2-3 μερες...δεν ψηφιζω τιποτα.. :-k

More
27 Sep 2009 15:33 #61742 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ ψήφισα αγορά με την άποψη αγοράς παιχνιδιών που αξίζουν. Αν ήθελα να δοκιμάσω ένα παιχνίδι είτε θα το κατέβαζα (παράνομη λύση) είτε θα δοκίμαζα το demo (νόμιμη λύση). Λεφτά για δοκιμή δεν δίνω.

More
27 Sep 2009 15:40 #61744 by Andr
αναλογα το παιχνιδι.το pes το αγοραζεις τα αλλα που μπορεις να τα τερματισεις σε 2-3 μερες γιατι να τα αγορασεις :-k

More
27 Sep 2009 16:54 #61746 by Νικολής Ασημάκης

kammeno souvlaki wrote: αναλογα το παιχνιδι.το pes το αγοραζεις τα αλλα που μπορεις να τα τερματισεις σε 2-3 μερες γιατι να τα αγορασεις :-k

Το Knights of the Old Republic 2 το τερμάτησα σε 27 ώρες παιχνιδιού. Και όμως το έχω αυθεντικό και το ξαναπαίζω συχνά. Τα RPG κυρίως (τα καλά) είναι must-buy, λόγω των πολλών επιλογών και των πολλών διαφορετικών endings. `Οπως και ορισμένα action.

More
27 Sep 2009 20:50 #61769 by doxitis

kammeno souvlaki wrote: αναλογα το παιχνιδι.το pes το αγοραζεις τα αλλα που μπορεις να τα τερματισεις σε 2-3 μερες γιατι να τα αγορασεις :-k

Εγω τι ειπα? :P

More
27 Sep 2009 21:11 #61773 by Νικολής Ασημάκης
Έφερα σαν παράδειγμα ένα παιχνίδι που τερμάτησα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και όμως ασχολούμε ακόμα μαζί του. Ορισμένα παιχνίδια που έχουν replayability είναι must-buy.