Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
BeCaUsE\ wrote: lipon se vasi me oti akousa na lete na sas po kai ego
to aoc distixos diskola na 3eperasei se sindromites to wow apo tin stigmi pou to wow exei ginei pasignosto kai to aoc to 8avoune poloi logo ton bugs tou
to wow eitane paixnidi tis xronias otan vgike den ginete na einai pexnidi tis xronias xronia meta to release tou
siege sto wow to mono pou mporoune na kanoune einai me tin kainourgia perioxi lake wintergrasp i kapos etsi pou 8a einai 90% pvp perioxi alla kai pali fail afou 8a einai san bg ena prama mono pou den 8a mpeneis se queue alla 8a petas ekei
kai ta kritiria tou jack rider sorry kiolas alla einai xaza sta mmo den metrane ta grafika (ektos apo to style tous merikoi protimoun to wow epeidi exei kartounistika merikoi aoc epeidi einai pio realistika) ton ixo oi perisoteroi ton exoun off kai akoune tragoudia senario an 8elo pao na diavaso kana vivlio me artist den 3ero ti enoeis ta mona kritira gia na pe3ei kapios ena mmo einai pve/pvp analoga me pio ton endiaferei kai to gameplay gt min mou peite pos einai to idio na pezeis l2 kai to idio na pezeis wow? to wow eixe protoporiako gameplay kai giafto travi3e polous
afta pros to paron (gt 8a peite kiala pou 8a paei)