Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

User του μήνα: Σεπτέμβριος 2016

More
26 Sep 2016 13:02 #188049 by Marios Ntallaris

Ποιος user βοήθησε περισσότερο τους υπόλοιπους? Ποιος user έκανε περισσότερα posts? Ποιος user έκανε τα πιο ενδιαφέροντα posts? Πείτε μας ποιον θεωρείτε τον user του μήνα. Άμα η επιλογή είναι δύσκολη δείτε την εξής λίστα .
The topic has been locked.
More
26 Sep 2016 13:10 #188050 by Blood Prince
Αν και ο Shikabane_Hime 7 (Παναγιώτης Πολυδεύκης) έδωσε ρεσιτάλ για μια ακόμα φορά,θα ψηφίσω αυτή την φορά τον g.dfil (Δημήτρης Φ.) καθώς ως επερχόμενο τακτικό μέλος ήταν πολύ ενεργός αυτόν τον μήνα.Καλή Επιτυχία στα πιο ενεργά μέλη του μήνα Σεπτεμβρίου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης
More
26 Sep 2016 14:36 #188059 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και εγώ στον g.dfil (Δημήτρης Φ.) δίνω την ψήφο μου, από τα νέα μέλη και πάρα πολύ ενεργός κάτι που χρίζει επιβράβευσης! Μπράβο και στον GeoRaragh που είναι σταθερά πολύ ενεργός αλλά και σε όλους όσους συμμετέχουν.
More
26 Sep 2016 15:06 #188067 by A
G.dfil και εγώ για να μεγαλώσει η παρέα των ενεργών χρηστών.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
More
26 Sep 2016 17:49 #188076 by Δημήτρης Φιλίππου
Σας ευχαριστώ πολύ όλους που με ψηφίσατε. Εγώ ψηφίζω Shikabane_Hime7. Έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ αυτό το μήνα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης
More
26 Sep 2016 17:52 #188078 by Γιώργος Φιλίππου
Ψηφίζω κι εγώ G.d fil αυτό το μήνα. Πολύ καλή δουλειά.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
More
26 Sep 2016 18:54 #188090 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ψηφίζω Shikabane_Hime7 για τη σταθερή ανοδική του παρουσία στο site, η οποία πλέον έχει ήδη πιάσει κορυφή.
More
26 Sep 2016 22:20 #188105 by Κατερίνα Μαρίνου
Χμμμ, τον Shikabane_Hime 7 θα ψηφισω κι εγω, εχει αρκετη παρουσια στο φορουμ απ'οτι παρατηρησα.
More
28 Sep 2016 00:07 #188138 by Πιέρρος Φουστέρης
Ο Παναγιώτης ξέρει πόσο τον αγαπώ, οπότε δε νομίζω πως θα στεναχωρεθεί αν δώσω την ψήφο μου στον Δημήτρη. g.dfil , λοιπόν, κι εγώ!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
28 Sep 2016 09:17 #188161 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ούτε καν υπάρχει θέμα να στεναχωρηθώ ;) Η υποστήριξη-επιβράβευση σε καινούργια μέλη, ειδικά όταν δείχνουν ότι συμμετέχουν ενεργά και γουστάρουν την όλη φάση του community είναι λογικότατη και για αυτό και εγώ έδωσα την ψήφο στον Δημήτρη!
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης