Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κανόνες PSN Gamer of the Month: Με Trophies ή πόντους;

Poll: Ποιο σύστημα καταμέτρησης θεωρείτε ως το ιδανικότερο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Καταμέτρηση με βάση τα Platinum Trophies
5 26.3%
Καταμέτρηση με βάση το site TrueTrophies
14 73.7%
Total number of voters: 19
Only registered users can participate to this poll
More
21 Jan 2016 17:20 - 21 Jan 2016 20:38 #175740 by Παντελής Δασκαλέλος

Χθες ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός PSN Gamer of the Month, o οποίος αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου δίνοντας σας την ευκαιρία να διεκδικήσετε πλούσια δώρα συλλεγόντας Trophies.

1)Καταμέτρηση με Trophies
Υπήρξαν κάποια σχόλια αναγνωστών που επισήμαναν ότι το σύστημα καταμέτρησης των Platinum Trophies δεν είναι το ιδανικό για να ανακηρυχθεί ο νικητής, καθώς κάποια παιχνίδια έχουν πιο εύκολα Platinum Trophies.

2)Καταμέτρηση με πόντους
Ο μοναδικός τρόπους που μπορώ να σκεφτώ για να υπάρχει μια απόλυτη αξιολόγηση των Trophies που κέρδισε κάποιος παίκτης είναι μέσω του site TrueTrophies . To συγκεκριμένο site μετρά συνολικά τα trophies που κερδίσατε και τα μετατρέπει σε gamerscore πχ εγώ στο TrueTrophies έχω 1.692 Trophies (3 Platinum, 40 Gold, 201 Silver και 1.448 Bronze), τα οποία μεταφράζονται σε 31.890 gamerscore.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τα πάντα για το TrueTrophies.

Ψηφίστε λοιπόν για το ποιο σύστημα καταμέτρησης θεωρείτε ως το καλύτερο για τις ανάγκες του διαγωνισμού PSN Gamer of the Month.
Attachments:
Last edit: 21 Jan 2016 20:38 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2016 20:47 #175758 by Μάρκος Ασκανιάν
Είμαι υπέρ των Platinum αλλά ότι κι αν αποφασιστεί δε μασάμε! Θα το παλέψουμε!

Adododo!!!

More
21 Jan 2016 22:17 #175765 by Νικολής Ασημάκης
Καλύτερα με τη μετατροπή σε gamerscore.

More
21 Jan 2016 23:40 #175772 by Γιώργος Κακακιός
Καταμέτρηση με πόντους καλύτερα.

More
22 Jan 2016 01:39 #175775 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Kαι εμένα πιο λογική μου φαίνεται η επιλογή της μετατροπής σε gamerscore.

More
22 Jan 2016 08:47 - 22 Jan 2016 12:50 #175779 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Ψηφίζω truetrophies για πολλούς λόγους.
Ο κύριος λόγος είναι ότι το truetrophies δίνει μέγιστο σκορ στο κάθε παιχνίδι βάση την δυσκολία του platinum. (π.χ. το Hannah Montana εχει μαξ 1288 ενώ το World of Tanks 4817).

[Edit 1]
Υπάρχει περίπτωση το truetrophies.com να έχει πρόβλημα Γράφτηκα σήμερα το πρωί και αυτή την στιγμή (μεσημέρι) εμφανίζει μόνο την λιστα με τα games/trophies μου. Όλα τα στατιστικά είναι μηδενικά και γράφει ότι έχω παίξει "0" παιχνίδια! (δείτε το σχετικό attachment)

[Edit 2]
6 ώρες μετά την εγγραφή στο truetrophies.com, άρχισε να δείχνει στατιστικά. Τα πρώτα που δείχνει είναι το trophy score μου (254,963) και τα ποσοστά ολοκλήρωσης.
Καθυστερεί αρκετά...

[IMG

[Edit 3]
7 ώρες μετά τα στατιστικά εμφανίζονται και όλα δουλεύουν ρολόι!
Το καλό είναι ότι δείχνει τα trophies ανά ΜΗΝΑ, οπότε δεν χρειάζεται να ανεβάζουμε δύο screenshots στην αρχή, παρά μόνο ένα την 1 κάθε μήνα όπου θα φαίνονται τα trophies του προηγούμενου.
Attachments:
Last edit: 22 Jan 2016 12:50 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
25 Jan 2016 15:25 #175892 by pavlos afisidis
Καταμέτρηση με πόντους.

More
25 Jan 2016 16:23 - 25 Jan 2016 16:26 #175894 by Θεοφάνης Κερασίδης
Εγώ συμφωνώ με την καταμέτρηση όλων των τροπαίων αλλά όχι με την συγκεκριμένη σελίδα. Αν και έχει λογική ο τρόπος που υπολογίζουν τα τρόπαια, γιατί να μην τα υπολογίζουμε όπως υπολογίζονται στο PSN, με τον επίσημο τρόπο;

Ορίστε και μια απλή σελίδα που κάνει αυτό γρήγορα και απλά.

ps3trophies.comyr.com/

PSN ID:VegetaSSjd10
Last edit: 25 Jan 2016 16:26 by Θεοφάνης Κερασίδης.

More
25 Jan 2016 17:04 - 25 Jan 2016 17:05 #175896 by Χαράλαμπος Οικονόμου

Fanis1992 wrote: Εγώ συμφωνώ με την καταμέτρηση όλων των τροπαίων αλλά όχι με την συγκεκριμένη σελίδα. Αν και έχει λογική ο τρόπος που υπολογίζουν τα τρόπαια, γιατί να μην τα υπολογίζουμε όπως υπολογίζονται στο PSN, με τον επίσημο τρόπο;

ps3trophies.comyr.com/

Η διαφορά όλων των άλλων sites με το truetrophies.com είναι ότι το τελευταίο υπολογίζει το σκορ βάσει την δυσκολία του εκάστοτε trophy. Όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση για τον PSN Gamer of the Month , υπάρχουν παιχνίδια που παίρνεις το Platinum σε μια μέρα ενώ σε κάποια άλλα μπορεί να κάνεις ακόμα και μήνες.
Last edit: 25 Jan 2016 17:05 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
25 Jan 2016 22:08 #175919 by Θεοφάνης Κερασίδης

BoBKiD wrote:

Fanis1992 wrote: Εγώ συμφωνώ με την καταμέτρηση όλων των τροπαίων αλλά όχι με την συγκεκριμένη σελίδα. Αν και έχει λογική ο τρόπος που υπολογίζουν τα τρόπαια, γιατί να μην τα υπολογίζουμε όπως υπολογίζονται στο PSN, με τον επίσημο τρόπο;

ps3trophies.comyr.com/

Η διαφορά όλων των άλλων sites με το truetrophies.com είναι ότι το τελευταίο υπολογίζει το σκορ βάσει την δυσκολία του εκάστοτε trophy. Όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση για τον PSN Gamer of the Month , υπάρχουν παιχνίδια που παίρνεις το Platinum σε μια μέρα ενώ σε κάποια άλλα μπορεί να κάνεις ακόμα και μήνες.

Ναι ξέρω πως υπολογίζει το score το συγκεκριμένο site αλλά αυτό θεωρώ άδικο, ότι είναι ένα site. Αφού έχουμε να κάνουμε με profiles και τρόπαια του PSN, έχουμε να κάνουμε και με το πως το PSN υπολογίζει τα πλατινένια πχ. 1 Platinum = 180 points. Αυτό είναι το επίσημο και όχι κάτι από κάποιο site. Υπάρχει και το θέμα και με τα παιχνίδια που δεν έχουν platinum. Τι εννοώ, ότι μπορεί να πάρει κάποιος όλα τα τρόπαια σε ένα παιχνίδι που δεν έχει platinum, είναι indie και επειδή δεν το έχουν παίξει πολλοί αντί το Gold να σου δίνει 90 points που είναι το επίσημο, να δίνει 200 πχ! Γι'αυτό καλύτερα είναι να μείνουμε στο point system του PSN.

PSN ID:VegetaSSjd10