Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

User του μήνα: Νοέμβριος 2015

More
25 Nov 2015 14:16 #171558 by Marios Ntallaris

Ένα forum δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τα μέλη του, για αυτό τώρα ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε τον καλύτερο User του μήνα που μας πέρασε. Τον πιο ενεργητικό, τον πιο σωστό εν ολίγοις τον Top User. Και σε περίπτωση που κάποιος δεν ξέρει ποιον να ψηφίσει ας συμβουλευθεί το link που είναι ακριβώς εδώ . Περιμένουμε τις ψήφους σας σε σχόλιο.
The topic has been locked.
More
25 Nov 2015 14:48 #171563 by Βασιλης Γαλανος
Πολυ ενεργητικος ο Myrmidon αυτον τον μηνα.Εχει την ψηφο μου.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Myrmidon
More
25 Nov 2015 17:13 #171572 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Myrmidon για αυτό τον μήνα ,Λιώσιμο στο Fallout και σε όλες τις δραστηριότητες του GW.
More
25 Nov 2015 19:01 #171581 by Δημήτρης Αραμπατζής
Myrmidon παίρνει και ένα ν ακόμη ψήφο από εμένα ... Συγχαρητήρια
More
25 Nov 2015 20:16 #171592 by Κατερίνα Μαρίνου
Myrmidon με χιλια +++. Μεγαλη βοηθεια σε τεχνικα θεματα συν την προσφορα του στο αγαπημενο Fallout τι αλλο να χρειατει κανεις για να ψηφισει. :)
More
25 Nov 2015 21:32 #171606 by Myrmidon
Παιδιά ευχαριστώ όλες και όλους. Μόλις τώρα πήρα χαμπάρι τι γίνεται, αφού είδα την λίστα για πρώτη φορά. :lol:

Η συμμετοχή εντάθηκε ποιο πολύ αυτό το μήνα λόγω λατρείας για το Fallout 4 και λόγο ενδιαφέροντων θεμάτων.

Επειδή φυσικά δεν πρόκειται να ψηφισω τον εαυτό μου, η ψήφος μου πάει στην Mystique. Είναι γυναίκα, gamer με ενεργή συμμετοχή αυτό το μήνα, σχεδόν κοντά με τη δική μου και πιστεύω ότι την αξίζει.

Ελπίζω ότι βοήθεια προσέφερα στα τεχνικά και μη θέματα και ιδίως στο Fallout 4 να φανεί χρήσιμη.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου
More
25 Nov 2015 23:03 #171611 by Άννα Κυριακοπούλου
Εγώ ψηφίζω την Mystique που δίνει μια γυναικεία νότα στις αναρτήσεις.
More
26 Nov 2015 00:20 #171625 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν και ο Professor είναι, για μία ακόμη φορά, πρώτος στην λίστα των Top Users, θα συμφωνούσε ο ίδιος μαζί μου ότι, για αλλαγή, καλό θα ήταν να ανακηρυχθεί κάποιος άλλος ως User του μήνα. Μιας και τα δύο άτομα που θέλω να ψηφίσω είναι ο Myrmidon και η Mystique, θα ψηφίσω την αγαπητή μας Mystique, που έδειξε ζωηράτατο ενδιαφέρον αυτό τον μήνα σε πολλούς τομείς. Φυσικά και ο Myrmidon είναι επάξιος αντίπαλος (Fallout 4 for life), αλλά η Κατερίνα κέρδισε την ψήφο μου. Καλή τύχη σε όλους (σε εσάς τους δύο δεν το λέω, γιατί, από ό,τι φαίνεται, δεν την χρειάζεστε).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
26 Nov 2015 16:13 #171647 by Georgios Manolis
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς δίλημμα έχω.Και οι 2 τους ήταν πολύ ενεργητικοί αυτόν το μήνα..Ομως θα γυρίσω στην αρχική μου επιλογή τη Mystique.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
More
26 Nov 2015 17:05 #171653 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ψηφίζω κι εγώ τη Mystique για την πολύ μεγάλη συμμετοχή της στο site και το forum. Vamos για την πρώτη γυναίκα user of the month!