Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παιχνίδι του μήνα: Αύγουστος 2015

Poll: Ποιο ψηφίζετε ως παιχνίδι του μήνα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Devil's Third
No votes 0%
Dishonored: Definitive Edition
1 6.7%
Everybody's Gone to the Rapture
1 6.7%
Gears of War: Ultimate Edition
3 20%
One Piece: Pirate Warriors 3
1 6.7%
Rare Replay
4 26.7%
Toy Soldiers: War Chest
No votes 0%
Until Dawn
5 33.3%
Volume
No votes 0%
Total number of voters: 15
Only registered users can participate to this poll
More
25 Aug 2015 22:13 - 26 Aug 2015 00:28 #167999 by Marios Ntallaris
Αρκετά παιχνίδια κυκλοφόρησαν τον μήνα που (σχεδόν) πέρασε, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι συνήθως τέτοια εποχή ζητάμε μανιωδώς νέα παιχνίδια και δεν βρίσκουμε. Αναλυτικές πληροφορίες για τους τίτλους ακριβώς εδώ

Θα κάνω την αρχή και θα ψηφίσω το Dishonored Definitive Edition γιατί όσες φορές και να παίξω αυτό παιχνίδι δεν το χορταίνω, καταπληκτική ιστορία, καταπληκτικό gameplay.
Last edit: 26 Aug 2015 00:28 by Μάνος Γρυπάρης.
The topic has been locked.
More
25 Aug 2015 22:56 #168005 by Βασιλης Γαλανος
Ψηφιζω το Until Dawn,οχι γιατι δεν υπαρουν ανωτερες κυκλοφοριες απο αυτο,αλλα το παιχνιδι ειναι μεσα στα γουστα μου σχεδον 100% και πιστευω πολλοι θα το λατρεψουν.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
More
26 Aug 2015 00:22 #168007 by Tony
Πολυ καλες κυκλοφοριες αυτο το μηνα(ειδικα για Αυγουστο).Οι σημαντικοτερες κατα την αποψη μου ειναι τα rare replay,until dawn(αν ακι βγαινει στις 28),gears of war ultimate edition,dishonored definitive edition.Θεωρω οτι η καλυτερη κυκλοφορια ειναι τo gears of war ultimate edition..Δεν ειναι remaster ενος παιχνιδιου απλα,αλλα ολοκληρης σειρας-masterpiece.Οπως και να το κανουμε τετοια παιχνιδια,εστω και σε remaster,γραφουν ιστορια(για 2η φορα)
More
26 Aug 2015 15:19 #168017 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Until Dawn κι από μένα. Καινούριο παιχνίδι και απ' όσο έχω δει, μου άρεσε ιδιαίτερα.
More
26 Aug 2015 15:42 #168021 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Λίγα πράγματα και αυτό τον μήνα ,Rare replay έτσι για τα 30 χρόνια τους. Πολύ καλό φαίνεται και το until dawn αλλά δεν το έχω δει πολύ και βγήκε τώρα.
More
26 Aug 2015 16:27 #168023 by Παντελής Δασκαλέλος
Εμένα μου έλειψε πολύ ο Marcus και κατ' επέκταση ρίχνω την ψήφο μου στο Gears of War Ultimate Edition.
More
26 Aug 2015 20:03 #168030 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτο τον μηνα δεν μου αρεσε κατι συγκεκριμενο, κατι που να ειναι στο στυλ μου, ενω ειχα και το προβλημα με την πιστωτικη καρτα και δεν πηρα τιποτα. Αρα μαλλον θα ψηφισω το King's Quest: A Knight to Remember σαν το πιο καλοφτιαγμενο απ' αυτα που μπορεσα να δω τουλαχιστον.
More
27 Aug 2015 11:07 #168079 by Georgios Manolis
Rare Replay

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
More
02 Sep 2015 18:04 #168349 by Πιέρρος Φουστέρης
Ως μεγάλος φαν της σειράς GoW, ψήφισα την Ultimate Edition του πρώτου GoW.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
More
02 Sep 2015 19:53 #168363 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Until Dawn. Θα έβαζα το Everybody's Gone To The Rapture, αλλά είναι πολύ παρόμοιο με το προηγούμενο και δε μας προσφέρει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man