Σας καλούμε να ψηφίσετε για το καλύτερο User Review του μήνα. Ψηφίστε με σχόλιο απαντώντας σε αυτό το topic.
User reviews κάτω των 3 παραγράφων δεν υπολογίζονται".
Προσοχή: Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μικρό τεχνικό θέμα και πρέπει να διαγράψουμε κάποια User Reviews που είχαν μία παράγραφο. Μέχρι να γίνει αυτό όποιος έχει γράψει User review (Μάιος 2015), ας στείλει το link εδώ για να μπει στην ψηφοφορία. Επίσης μπορείτε να γράφετε και τώρα reviews (υπενθυμίζουμε, εκτενές κείμενο) και να το δηλώσετε με reply).
Απο ποτε οι συντάκτες μας εγιναν και users????? μηπως απαντάμε σε λαθος topic???Η μηπως εγινε λαθος στο τοπικ;;;; Και απο ποιον θα κερδίσουν δώρο οι συντάκτες απο τους users???Ειμαστε πολυ μπροστα...
Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
Όπως είπε κι ο Αγησίλαος, επειδή κάποιοι νέοι χρήστες δεν έχετε καταλάβει την διαδικασία ψηφοφορίας, User Review είναι τα reviews των αναγνωστών και όχι των συντακτών.
Το 1ο post αλλάχθηκε. Ψηφίζετε μόνο User Reviews και όχι Reviews. Το καλύτερο κερδίζει δώρο. Όποιος έχει γράψει User Review για αυτό το μήνα ας απαντήσει σε αυτό το topic. Μπορείτε και τώρα να γράψετε User Review. Σε 12-48 ώρες υπολογίζουμε ότι θα σας έχουμε τις υποψηφιότητες των User Reviews και θα έχουμε λύσει το τεχνικό πρόβλημα.
Απλά για το τυπικό της υπόθεσης επιστρέφετε συχνά σε αυτό το forum topic για την ψηφοφορία. Θα τις δώσουμε ενδεχομένως παράταση κάποιες μέρες αν κριθεί απαραίτητο.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Εχω γράψει κι εγω ενα review στο Grand theft Auto V ..
www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/21285-grand-theft-auto-v-pc
..
Προτείνω για να ειναι δικαιη η συμμετοχή οπως ειπε και ο Μανος να περιμενουμε δυο μερες να μπουν οι υποψηφιότητες και μετα να αρχίσουν να ψηφίζουν...Για να μην μπερδευτούμε και να ειναι πιο δίκαιο για ολους..
Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore