Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παιχνίδι του μήνα: Μάρτιος 2014

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι για τον μήνα Μάρτιο; (was ended 2014-04-01 18:39:18)

South Park: The Stick of Truth
6 22.2%
Hearthstone: Heroes of Warcraft
1 3.7%
Titanfall
7 25.9%
Dark Souls 2
8 29.6%
Yoshi's New Island
No votes 0%
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
No votes 0%
Final Fantasy X/X-2 HD
No votes 0%
Infamous: Second Son
4 14.8%
Diablo III: Reaper of Souls
1 3.7%
Smite
No votes 0%
Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney
No votes 0%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
27 Mar 2014 00:39 #142413 by Παντελής Δασκαλέλος
Όπως και στην περίπτωση του Φεβρουαρίου έτσι και και αυτό τον μήνα είδαμε δεκάδες νέες κυκλοφορίες σε όλα τα format. Στις next-gen κονσόλες βγήκαν τα Infamous: Second Son και Titanfall (το τελευταίο βγήκε και για PC), το Dark Souls 2 για PS3 και Xbox 360, ενώ στo 3DS είχαμε τα Yoshi's New Island και Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Atttorney. Στα PC πέρα από το Titanfall, είδαμε την κυκλοφορία του Smite, αλλά και το expansion του Diablo III. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στο Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, το οποίο αν μη τι άλλο είναι μια αμφιλεγόμενη κυκλοφορία λόγω της εξαιρετικά μικρής διάρκειάς της.

Ψηφίστε λοιπόν για το ποιο θεωρείτε ως το κορυφαίο παιχνίδι του μήνα αφήνοντας το σχόλιο σας και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε και το χειρότερο παιχνίδι του Μαρτίου.

Update:
Σύμφωνα με τις ψήφους σας, Παιχνίδι του Μήνα για τον Μάρτιο είναι το Dark Souls 2.
The topic has been locked.
More
27 Mar 2014 01:30 #142415 by Νίκος Τριανταφύλλης
Ψηφίζω South Park: The Stick of Truth διότι ήταν πέρα για πέρα διασκεδαστικό και ήταν ένα South Park game έτσι όπως έπρεπε να είναι.
More
27 Mar 2014 02:05 #142417 by Sotiris Greece
Ψηφίζω το Infamous Second Son γενικά με εντυπωσίασε το game ειδικά στα γραφικά.
More
27 Mar 2014 02:14 #142418 by Κώστας Λάβαρης
Dark Souls 2 γιατί... Δεν υπάρχει γιατί. Είναι απλά το κορυφαίο αυτού του μήνα. Κράτησε ψηλά την ποιότητα της σειράς και είναι μια από τις πιο δυνατές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας gamer.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
More
27 Mar 2014 03:09 #142426 by Μάνος Γρυπάρης
Όλα είναι εξαιρετικά και πιστεύω θα γίνει μεγάλη μάχη με πολλούς διεκδικητές. Θα ψηφίσω Titanfall.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
More
27 Mar 2014 10:18 #142429 by Jester
Καταπολέμησα την FPS φύση μου και ψήφισα το Dark Souls 2. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι στιγμής αυτή τη χρονιά σε όλα τα formats.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis
More
27 Mar 2014 10:29 #142432 by Γιάννης Λεv
Dark souls 2 από μένα. 'Ενα από τα ωραιότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ!
More
28 Mar 2014 10:29 #142476 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Ψηφίζω South Park: The Stick Of Truth καθ'ότι με εντυπωσίασε το πόσο έμεινε πιστό στον χαρακτήρα της σειράς, αλλά και το πόση λεπτομέρια υπάρχει στο παιχνίδι. Τα rpg στοιχεία επίσης μου άρεσαν και δέσαν ωραία με τον τίτλο. Αν μπορούσα να δώσω 2 ψήφους θα διάλεγα και το Dark Souls II γιατί έχω παίξει το 1 και είμαι μεγάλος φαν, επειδή όμως δεν έχω παίξει ακόμα και το 2 δεν μπορώ να έχω πρωσοπική άποψη.
More
28 Mar 2014 10:42 #142477 by Alex Filos
Και η δικιά μου ψήφος στο Southpark. Εκτός από την πολύ καλή δουλειά των δημιουργών της σειράς, είδαμε και εξαιρετική δουλειά από την Obsidian και νομίζω δεν τους αναγνωρίστηκε αρκετά.

Τώρα το Dark Souls 2 για μένα είναι καθαρά παιχνίδι του Απρίλη, όταν θα βγει η σωστή έκδοση. Το έχω ήδη pre-ordered.
More
31 Mar 2014 00:04 #142612 by Mitsos Misfits
ηθελα goat simulator αλλα το εριξα dark souls 2!