Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Member of The Month (Ιούλιος 2013)

More
25 Jul 2013 23:51 #129139 by Βασίλης Καμακάρης
[center:4534wq88] [/center:4534wq88]

Ήρθε η ώρα να εκλέξουμε και το μέλος του μήνα! Εσείς ποιος πιστεύετε ότι το αξίζει για τον μήνα Ιούλιο?

Για να ψηφίσετε απλώς κάντε reply το όνομα του μέλους που επιθυμείτε. Έχετε όλοι μία ψήφο(και μέλη και συντάκτες), αλλά μπορείτε να ψηφίσετε μόνο κάποιο μέλος του site που να μην ανήκει στο προσωπικό του Gameworld και φυσικά όχι τον εαυτό σας.

Μόλις ψηφίσετε δικαιολογήστε την ψήφο σας.
Ο νικητής θα λάβει 500xp (Δεν μετράνε για διαγωνισμούς).

κατάταξη:
Zaratoth (4 ψήφοι)
grotenfrod (2 ψήφοι)
SirLvr (1 ψήφοι)
The topic has been locked.
More
26 Jul 2013 00:06 #129145 by Κώστας Λάβαρης
Ψηφίζω το Zaratoth γιατί είναι ενεργό μέλος στο site και πάντα λέει την άποψή του. Αν και πρέπει να μάθει πως το Man of Steel δεν είναι καλύτερο από καμία ταινία του Batman, ακόμα και την πιο πρόσφατη. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
More
26 Jul 2013 00:23 #129148 by Βασίλης Καμακάρης

SirLvr wrote: Ψηφίζω το Zaratoth γιατί είναι ενεργό μέλος στο site και πάντα λέει την άποψή του. Αν και πρέπει να μάθει πως το Man of Steel δεν είναι καλύτερο από καμία ταινία του Batman, ακόμα και την πιο πρόσφατη. :P

+1 εκτός του Man of Steel διότι δεν την έχω δει ακόμα για να έχω πλήρη άποψη...
More
26 Jul 2013 00:55 #129158 by Νικολής Ασημάκης

SirLvr wrote: Αν και πρέπει να μάθει πως το Man of Steel δεν είναι καλύτερο από καμία ταινία του Batman, ακόμα και την πιο πρόσφατη. :P

Στο μόνο που υπερισχύει το Dark Knight Rises από το Man of Steel είναι στο ρόλο της Catwoman. Κατά τ'άλλα το Man of Steel είναι καλύτερο. :P (Αν και σαν το Batman Begins τίποτα)
More
26 Jul 2013 02:03 #129169 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ ψηφίζω τον Grotefrond για την ενεργή παρουσία του, το πολύ καλό άρθρο στο blog για το παιχνίδι Game Dev Tycoon και για την άψογη συμπεριφορά του γενικότερα.
More
26 Jul 2013 02:51 #129172 by Γιώργος Λόλας
Έχω ψηφίσει πολλές φορές τον Zaratoth, αυτό το μήνα θα δώσω την ψήφο μου στον grotenfrod για τους λόγους που ανέφερε και ο Φίλιππος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν "ίδρωσαν" στο site. Από μένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται ενεργά με το site. Πραγματικά σας χαίρομαι :)
More
26 Jul 2013 02:56 #129175 by Κώστας Λάβαρης
Σε ευχαριστούμε geololj και ανταποδίδουμε την αγάπη που μας δείχνεις. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
More
26 Jul 2013 12:21 #129206 by Βασίλης Καμακάρης
Αχα ώστε δωροδοκείτε τον κόσμο :P σας έπιασα στα πράσα...
More
28 Jul 2013 00:28 #129312 by Σπύρος
To site το έχω χαρεί πολύ και βλέπω πολύ μεράκι το οποίο το ξεχωρίζει από άλλα Ελληνικά site. Ως μέλος ψηφίζω τον SirLvr αν και όλα τα παιδιά (ο Νικολής που πρακτικά με έφερε, o Geololj ,Misfit, ο Aliengoa και ο vasillis ήταν άκρως φιλικοί και υποστηρικτικοί) ο συγκεκριμένος μου έδωσε όρεξη να ασχοληθώ με κάτι που ήθελα να κάνω χρόνια, τα blog.