Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Staff Member of The Month (Δεκέμβριος 2012)

Poll: Ποιός πιστεύετε ότι είναι το Staff Member of The Month για τον μήνα Δεκέμβριο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Μάνος Γρυπάρης (manos)
4 25%
Παντελής Δασκαλέλος (Lordwinter)
3 18.8%
Γρηγόρης Βούλγαρης (rjhe)
No votes 0%
Χριστιάνα Θάνου (Glamorous)
1 6.3%
Νίκος Θωμάδης (Dartis)
7 43.8%
Μιχάλης Μητρόπουλος (halismi)
No votes 0%
Άντζελα Μαυρομάτη (fanlandria)
No votes 0%
Γιώργος Κυρενές (Geokiren)
No votes 0%
Μαρία Αναγνωστοπούλου (Zozoulini)
No votes 0%
Κώστας Προμπονάς (Misfit)
No votes 0%
Χριστίνα Νικολιδάκη (Christie)
No votes 0%
Ορέστης Δούρβας (Doct8r)
1 6.3%
Αντώνης Παπαθανασίου (akpe)
No votes 0%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
14 Jan 2013 15:25 #118841 by Βασίλης Καμακάρης
[center:3cg4wzfv]
[img
[/center:3cg4wzfv]

Είναι στο χέρι σας να ψηφίσετε ποιος πιστεύετε ότι πρέπει να εκλεχθεί ως Staff Member of The Month! Έχετε όλοι από μία ψήφο η οποία δεν αλλάζει. Οι συντάκτες του site έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά δεν μπορούν να ψηφίσουν τον εαυτό τους.

Μόλις ψηφίσετε δικαιολογήστε την ψήφο σας.
The topic has been locked.
More
14 Jan 2013 15:52 #118842 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ ψηφίζω τον Νίκο Θωμάδη γιατί τα άρθρα στήλης που έγραψε ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμα και το καλύτερο από όλα είναι εκείνο που έλεγε για τα smartphones, τα tablets κ.α.
More
14 Jan 2013 15:59 #118843 by Βασίλης Καμακάρης
και εγώ το Νίκο Θωμάδη δεν χρειάζεται να πω κάτι επιπλέον με έχει καλύψει η χριστάνα.
More
14 Jan 2013 16:58 #118844 by Γιώργος Κυρενές
Σκεφτόμουν να ψηφίσω τον Παντελή, αλλά δεν το έκανα γιατί αξίζει κατά την άποψη μου το Staff Member of the Year! Οπότε ψήφισα κι εγώ Νίκο Θωμάδη για τους παραπάνω λόγους. Ο Μάνος δεν χρειάζεται ψήφους :D έτσι κι αλλιώς έχει ήδη "εγκατασταθεί" στο μυαλό του Έλληνα gamer :cool:
More
14 Jan 2013 17:34 #118847 by Παντελής Δασκαλέλος
Ψήφος και από εμένα στο Νίκο για το άκρως κατατοπιστικό άρθρο του στην στήλη Tech.
More
14 Jan 2013 17:43 #118849 by eliminator
Νικος για το διαφωτιστικο αρθρο περι smartphone και tablet που ολοι ψαχνονται να αποκτησουν ενα αυτον τον καιρο.
More
14 Jan 2013 18:09 #118860 by Άντζελα Μαυρομάτη
Αν και όλοι τρέχουμε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο και ο Μάνος δεν χρειάζεται ψήφους για το κοινό του... Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως ειδικά το Δεκέμβριο έκανε 'speeding' σαν τον Βέγγο. Δεν μπορώ να αγνοήσω έναν multitasking συντάκτη, ακόμα και αν είναι αρχισυντάκτης. Τα κατάφερε άψογα στο τέλος του έτους. Μπράβο Μάνο!
More
14 Jan 2013 18:38 #118866 by Γιώργος Λόλας
Όποιον και να ψηφίσω θα "ρίξω" τους υπόλοιπους μιας και όλοι έτρεξαν αυτό το μήνα. Ειδικά ο Παντελής με τον Μάνο αφήσανε πίσω ακόμα και τον Sonic! :P

Θα ψηφίσω τον Μάνο για την διοργάνωση των events, τα GameWorld TV, τους διαγωνισμούς που έτρεξε να φέρει εις πέρας, μαζί με όλα τα άλλα που έτρεχαν στο παρασκήνιο (διόρθωση και αλλαγές στο site, προσθήκες, moderation κλπ).

Αυτό δε σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιδιά έμειναν πίσω, καθώς είχαν reviews και πολλές ειδήσεις να γράψουν, άρθρα στις μόνιμες στήλες και άλλα. Μπράβο και στον Νίκο για το πολύ δυνατό ξεκίνημα που έκανε. Χαιρόμαστε που είσαι στην οικογένεια του GameWorld :)
More
14 Jan 2013 18:40 #118867 by Νίκος Θωμάδης
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εκτίμηση. Με τιμάτε ιδιαίτερα. Θα προσπαθήσω να συντηρήσω την ποιότητα των άρθρων μου. Δεν είμαι σίγουρος για την συχνότητα που θα γράφω γιατί πήζω στην κανονική μου δουλειά που απαιτεί εξίσου ξεμάτιασμα στην οθόνη.

Τώρα είμαι κι εγώ σε πολύ δύσκολη θέση να ψηφίσω γιατί όλοι προσπαθείτε πάρα πολύ για το site και γράφετε άρθρα πολύ συχνότερα από εμένα. Θα ψηφίσω λοιπόν τον Παντελή που έχει γράψει τα περισσότερα απ' ότι θυμάμαι και τα οποία είναι πληρέστατα.

ΥΓ. Όχι περισσότερα από τον Μάνο βέβαια που είναι ο σούπερ συντάκτης του site και admin.
More
14 Jan 2013 19:30 #118873 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ψηφίζω τον Νίκο για το υπέροχο και πλήρες άρθρο για τα κινητά.