Γράψτε σε αυτό το topic, τι δεν σας άρεσε από το Football Manager 2005 και πως θέλετε να το δείτε στο Football Manager 2006 καθώς και τι θα θέλατε να ξαναδείτε από τις παλιές εκδόσεις του Championship Manager.
Από τα e-mail και τις συζητήσεις που έχουμε κάνει στο m2m και στο GM έχω συγκεντρώσει τα εξής:
1)Καλύτερη επικοινωνία με τους παίκτες (θα υπάρχει στο FM2006)
2)Να μπορείς να κανονίσεις συμβόλαιο για να αναλάβεις άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν.
3)Γ' Εθνική
4)Κυπριακό πρωτάθλημα
5)Περισσότερα τετ-α-τετ να καταλήγουν στα δίκτυα.
6)Παθητικό οφ-σάιντ.
7)Μεικτή ανανέωση συμβολαίων (π.χ. 2+2 χρόνια)
Οδηγίες στην ομάδα πριν τον αγώνα (π.χ. "Μην πάρετε κάρτα", "Δώστε τα όλα" κτλ. - απ'ότι ξέρω κι αυτό πρέπει να είναι στα πλάνα για το FM2006).
9)Bonus στην ομάδα.
10)Καλύτερη άνοδος του reputation (π.χ. όταν παίρνεις Champions League να έρχονται πιο εύκολα παίκτες).
11)Στα Long Shots, αν το επιλέξουμε, να ΜΗΝ σουτάρουν οι παίκτες ποτέ από μακριά.
12)Συμβόλαιο προπονητή με όρους (π.χ. για να υπογράψω θέλω 5.000.000 Ευρώ budget και 50.000 Ευρώ σε μισθούς - συμβόλαιο ξέρουμε ότι θα υπάρχει, για τους όρους δεν ξέρουμε).
13)Επιλογή για σχολιασμό παιχνιδιού, όπως στο CM2 '96/'97.
14)Offer to Clubs: Πολύ πιο βελτιωμένο. Να μπορείς να προσφέρεις τον παίκτη σου σε όλους τους συλλόγους μιας χώρας με ένα κλικ κι όχι να παιδεύεσαι.
15)Να μπορούμε να ζητάμε για κοινοτικό διαβατήριο σε έναν παίκτη μας.
16)Να διαμαρτυρόμαστε για διαιτητή (υπήρχε στο CM4)
17)Συνέντευξη τύπου μετά από κάθε αγώνα
18)2D Pitch Skins: Να είναι διαθέσιμα μαζί με το παιχνίδι γιατί βαρεθήκαμε τις κουκίδες (π.χ. Skin με παίκτες Sensible Soccer, tehkan world cup κτλ.)
19)LMA Pitch (κάτι σαν την απεικόνιση του LMA Manager.)
20)Κινήσεις παικτών σε φάουλ, κόρνερ, σέντρα κτλ. Να ορίζουμε που ακριβώς θα πάνε, όπως στο Ultimate Soccer Manager 2.
21)Να ρωτάμε τον προπονητή την γνώμη του για την τακτική που επιλέξαμε και να μας απαντάει (Πάλι όπως στο Ultimate Soccer Manager
Αυτά! Γράψτε κι εσείς αν θέλετε τα πράγματα που σας ενοχλούν καθώς και τι θέλετε να δείτε στο FM2006.