Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 12

More
28 Jan 2011 15:45 #88838 by Ιβάν
Fifa 12 was created by Ιβάν
Fifa 12
Η νέα έκδοση του εξομοιωτή ποδοσφαίρου της EA ετοιμάζεται, μαζί με διάφορες πικάντικες εκπλήξεις.

Στην EA Sports δουλεύουν ήδη για το Fifa 12 και όσο κι αν ακόμη είναι νωρίς, αυτές τις ημέρες έγινε μία πρώτη επίσημη ανακοίνωση, με την οποία μάθαμε στο περίπου τι μας περιμένει φέτος.

Ο Βρετανός επικεφαλής του project, David Rutter υποσχέθηκε ότι οι προγραμματιστές του δεν θα…επαναπαυτούν μετά την περυσινή επιτυχία. Διευκρίνισε, ότι η Electronic Arts έχει μία μεγάλη λίστα από αναβαθμίσεις που επιθυμεί να εισάγει στο παιχνίδι της, ενώ τόνισε τους τομείς βελτίωσης, πάνω στους οποίους ήδη δουλεύει.

Ένας βασικός τομέας που θα βελτιωθεί το Fifa 12, θα είναι το χαρακτηριστικό Personality Plus, το οποίο θα βρει ακόμη μεγαλύτερη εφαρμογή στην A.I. των ομάδων που ελέγχονται απ’ την CPU. Ο Rutter ανέφερε για παράδειγμα, ότι αν έχεις έναν ψηλό επιθετικό στην αντίπαλη περιοχή, όπως ο Peter Crouch, τότε στο Fifa 12 οι συμπαίκτες του θα το αντιλαμβάνονται και θα επιχειρούν περισσότερες ψηλές μπαλιές προς αυτόν.

Οι εκτελέσεις των στημένων φάσεων, θα έχουν επίσης μία τελείως διαφορετική εικόνα, από τον χειρισμό μέχρι το θέμα του loading. Τα πλάγια θα εκτελούνται πιο γρήγορα και οι εκτελεστές φάουλ θα επιλέγονται επίσης πιο γρήγορα. Γενικά ο τομέας του loading θα δουλευτεί πολύ περισσότερο στο επόμενο Fifa.

Κλείνοντας, ο David Rutter αναφέρθηκε στο ότι θα πρέπει να προστεθεί μεγαλύτερη «ψυχή» στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όταν για παράδειγμα ένας παίκτης παίζει κόντρα στην παλιά του ομάδα, τότε ενδέχεται να έχει να αντιμετωπίσει ακόμη και πιο έντονες αποδοκιμασίες ή πιο σκληρά τάκλιν από τους πρώην συμπαίκτες του! Στόχος του Rutter είναι το επόμενο Fifa να μπορεί να καταλάβει όχι απλώς το ποδόσφαιρο, αλλά γενικά την ένταση και το πάθος που κρύβει το άθλημα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Fifa 12 δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν και όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, το παιχνίδι κυκλοφορεί συνήθως στις αρχές Οκτωβρίου για όλα τα γνωστά format. Εν αναμονή για νέο κάψιμο λοιπόν.

Fifa 12 review

[youtube:1nr0ywe2]
[/youtube:1nr0ywe2]

[youtube:1nr0ywe2]
[/youtube:1nr0ywe2]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2011 21:24 #88859 by Andr
Replied by Andr on topic Fifa 12
πιστευω και φετος να συνεχισει να ειναι το καλυτερο στο ειδος του.ειδικα τωρα που θα προσθεσουν και ψυχολογικους παραγοντες οπως οταν θα παιζεις κοντρα στη παλια σου ομαδα θα ειναι απλα η καλυτερη επιλογη.

More
28 Jan 2011 22:27 #88862 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Fifa 12
Αν είναι να δούμε τέτοια κόλπα τοτε μάλιστα.Το Fifa είναι σίγουρα πολύ πιο μπροστά απ το Pro και αρκεί μόνο να φτιάξει τα γραφικά του και το Ultimate Team που ειναι λιγο μπέρδεμα.

More
28 Jan 2011 23:56 #88866 by Tolis Skevakis
Replied by Tolis Skevakis on topic Fifa 12
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει (και πιστεύω τους περισσότερους) είναι να μπει η Superleague μέσα.Εκεί θα δεις ακόμα και τα κολλημένα μυαλά να αφήνουν το pes και να παίζουν fifa.Δε μπορεί τώρα να έχει Αυστρία,Ελβετία,Πολωνία,Σκανδιναβίες κι εμείς να είμαστε στην απ'έξω :? Αλλά η πατάτα τους είναι ότι μας είχαν πριν 10 χρόνια και τα τελευταία παρακαλάμε να μας ξαναβάλουνε. :roll:

More
29 Jan 2011 00:49 #88870 by niColaou-1926
Replied by niColaou-1926 on topic Fifa 12
πρεπει να επικοινωνησουν με τους αρμοδιους της Superleague για να την βαλουν μεσα

More
29 Jan 2011 00:56 #88873 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Fifa 12

Toon-R wrote: Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει (και πιστεύω τους περισσότερους) είναι να μπει η Superleague μέσα.Εκεί θα δεις ακόμα και τα κολλημένα μυαλά να αφήνουν το pes και να παίζουν fifa.Δε μπορεί τώρα να έχει Αυστρία,Ελβετία,Πολωνία,Σκανδιναβίες κι εμείς να είμαστε στην απ'έξω :? Αλλά η πατάτα τους είναι ότι μας είχαν πριν 10 χρόνια και τα τελευταία παρακαλάμε να μας ξαναβάλουνε. :roll:

Δεν είναι κολλημένα μυαλά.Απλά την εποχή που βγήκε στην αγορά το Pro και τα επόμενα 4-5 χρόνια άνοιξε την ψαλίδα επικίνδυνα και κέρδισε χιλιάδες οπαδούς την ώρα που η EA Sports τα έξυνε χαρακτηριστικά.Τώρα όπως ''έστρωσε κοιμάται'' και προσπαθεί να ξανακερδίσει όσους έχασε τότε.Δύσκολο μεν,όχι ακατόρθωτο δεν.

More
23 Feb 2011 13:50 #90236 by Παναγιώτης Γαζής
εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι το παιχνιδι πιο "στιβαρο",να το νιωθεις πιο πολυ...Επισης θα ηθελα αν ειναι δυνατον να αφαιρεθει αυτος ο ψευτικος ηχος που κανουν τα διχτυα οταν μπαινει γκολ(αληθεια,ξερει κανεις πως(αν γινεται) μπορουμε να αφαιρεσουμε τον ηχο αυτο στο φετινο φιφα?)

More
01 Mar 2011 13:40 #90452 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 12
Όχι, δεν αφαιρείται. Εκτός κι αν το ζητήσεις από τα παιδιά του Greeksuperpatch.com και το περάσουν με patch.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Mar 2011 18:05 #90478 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σίγουρη αγορά απο εμένα. Το FIFA 11 δεν το αγόρασα καθώς είχα το 10 και δεν μου έκανε εντύπωση το 11 αλλά το FIFA 12 είναι η πλέον σίγουρη αγορά. Μακάρι να φτιάξουν μια πραγματικά challenging A.I όπως λένε αλλά και να διορθώσουν τα όσα προβλήματα έχει μέχρι τώρα. Ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου τις τελευταίες μεταγραφές για το FIFA 10? Μαζί με αυτές που έγιναν πρόσφατα εννοώ...

More
03 Mar 2011 20:54 #90592 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 12

IloveGames wrote: Σίγουρη αγορά απο εμένα. Το FIFA 11 δεν το αγόρασα καθώς είχα το 10 και δεν μου έκανε εντύπωση το 11 αλλά το FIFA 12 είναι η πλέον σίγουρη αγορά. Μακάρι να φτιάξουν μια πραγματικά challenging A.I όπως λένε αλλά και να διορθώσουν τα όσα προβλήματα έχει μέχρι τώρα. Ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου τις τελευταίες μεταγραφές για το FIFA 10? Μαζί με αυτές που έγιναν πρόσφατα εννοώ...

Δεν βγαίνουν upgrades μεταγραφών για παλιά Fifa/Pro/Football Manager/Fifa Manager. Επίτηδες για να αγοράσεις την καινούργια έκδοση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)