Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με Οnline Pro Evolution 2010 για PC

More
10 Jan 2010 21:15 #67791 by konstantinosss
Γειά σαςι
Ανάκτησα την ταυτότητα του pro 2010 μεσα στο κοναμι Id me νέο κωδικός πρόσβασης και ταυτότητα, προσπάθησα να συνδεθώ στο παιχνίδι αλλά έχω ακόμα ένα πρόβλημα.
και μου λεει οταν παω να κανς συνδεση οτι ανίκανος να συνδέσετε με τον κεντρικό υπολογιστή.
Κάνω αυτές τις αλλαγές χρησιμοποιώντας το διαποδιαμορφωτή withL UPnP δρομολογητών μου επιτρέπομαι.
Κατόπιν θέτω εκτός λειτουργίας οποιουδήποτε πρόγραμμα αντιπυρικών ζωνών/αντιιών για το PC μου.
Επίσης
θέτω εκτός λειτουργίας τη λειτουργία αντιπυρικών ζωνών του δρομολογητή και σιγουρευτείτε ότι οι ακόλουθοι λιμένες δεν εμποδίζονται από
ISP σας (φορέας παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου)
Έκανα όλο αυτό το
TCP: 28000-28999 τοποθετήσεων in/out
UDP: 5730-5739 in/out
UDP :3478 έξω
HTTP: 80 έξω
HTTPS 443 έξω
και τελικα λαμβάνω αυτό το μήνυμα: καμία σύνδεση δεν είναι πιθανό
:?
εχω μιλισει και με κοναμι και μου λειει τα ιδια να κανω!
επεισης ειναι γνησιο το παιχνίδι και το πρόβλημα άρχισε οταν εκανα ανάκτηση των Windows μια μέρα γιατί μου κολήσε για κάπιο λογο το pc...
και δεν ειχα γράψει και το κωδικό σε ενα χαρτί να το θυμάμαι...
Αν ξέρει κανείς να μου πει καμία λύση ευχαριστώ πολύ....!!! :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2010 00:52 #67903 by Μάνος Γρυπάρης
Οπα, οπα!
Ασε τους αποδιαμορφωτες και τους και τους δρομολογητες και γραψε ΟΛΕΣ τις ορολογιες στα αγγλικα! Απο πανω εως κατω! Για να καταλαβουμε τι εννοεις. Αυτα τα πραγματα δεν μεταφραζονται!

Και στειλε μας το σφαλμα που σου εβγαλε ανεβαζοντας εικονα (Screenshot) στο www.imageshack.us (δωσε μας το direct link)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jan 2010 01:09 #67906 by konstantinosss
to pro 2010 μεσα στο κοναμι Id me νέο κωδικός πρόσβασης και ταυτότητα, προσπάθησα να συνδεθώ στο παιχνίδι αλλά έχω ακόμα ένα πρόβλημα.
και μου λεει οταν παω να κανω συνδεση οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση
Μου στειλε μαιλ η Konami να κανω στο ρουτερ καποιες ρυτθυμισεις και να ανοιξω καποιες πορτες μεσα απο την σελιδα του ρουτερ Κάνω αυτές τις αλλαγές:
Μεσα το ip του μοντεμ μου¨και εγραψα
TCP: 28000-28999 in/out

UDP: 5730-5739 in/out
UDP :3478 έξω
HTTP: 80 έξω
HTTPS 443 έξω
και τελικα λαμβάνω αυτό το μήνυμα: καμία σύνδεση δεν είναι πιθανό

εχω μιλισει και με κοναμι και μου λειει τα ιδια να κανω!
επεισης ειναι γνησιο το παιχνίδι και το πρόβλημα άρχισε οταν εκανα ανάκτηση των Windows μια μέρα γιατί μου κολήσε για κάπιο λογο το pc...
και δεν ειχα γράψει και το κωδικό σε ενα χαρτί να το θυμάμαι...
τι κανω τωρα?

More
14 Jan 2010 13:15 #67918 by Μάνος Γρυπάρης
1)Το "δεν είχα γράψει τον κωδικό σε χαρτί" σημαίνει ότι δεν θυμάσαι τον κωδικό σου για να κάνεις login? Προσπάθησε να ζητήσεις να σου σταλεί ο κωδικός μέσω e-mail.
2)Όταν σου εμφανίζεται το μηνυμα "Καμια συνδεση δεν ειναι πιθανό" πάτα το πληκτρο Print Screen από το πληκτρολόγιο, μετα ανοιξε την Ζωγραφικη των Windows και επελεξε το Edit/Paste (Επεξεργασια/Επικολληση). τελος, επελεξε File/Save As (Αρχειο/Αποθηκευση Ως) σωσε την εικονα στην επιφανεια εργασιας σε μορφη .jpeg και ανεβασε την στο www.imageshkack.us . Εδω στο forum δωσε μας το Direct link to image για να δουμε ακριβως που σου εμφανιζεται το σφαλμα (ΥΓ. Χρησιμοποιω την αγγλικη γλωσσα γι αυτο δεν μπορω να καταλαβω που εμφανιζεται. Sorry αλλα οι ελληνικες μεταφρασεις ειναι εμετικες
3)Παραλληλα με εμας, κανε ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια (Centric: τηλ 210-9480000) και το τμημα υποστηριξης θα σε βοηθησει στο προβλημα σου με το Konami ID.

Ευτυχως στις κονσολες εχει καταργηθει το Konami ID. Ελπιζουμε να γινει το ιδιο και στα PC.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Jan 2010 01:06 #68290 by charalampos89
καλησπερα.αποφασησα μετα απο καιρο να παιξψ το pro online.εκανα ληψη κ μετα εγγραφη.εφτιαξα το κωδικο κ τα λοιπα αλλα μετα που λεει να κατεβασς ενα patch t 103 to κατεβαζω αλλα μετα παλι τα ιδια..τι να κανω??βοηθεια ρε παιδια.στο τελος θα σπασω το pc..thanks

More
29 Jan 2010 01:25 #68358 by Μάνος Γρυπάρης
Προφανως το εχεις κοπια? Γιατι για να μην σε βαζει online μονο αν το εχεις αντεγραμμενο δεν συνδεεσαι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Feb 2010 09:52 #68772 by cali5
file kalimera.eime kenurgios.k apo oti vlepo gnorizis kapia pramata.molis evala ta win 7 k exo provlima me to pro 2010.prin me ta xp dn eixa.tora me leei oti exo provlima me tin port UDP 5730.k isos prepi na pirakso to DMZ K TO NAT,exis idea?

More
18 Feb 2010 11:39 #68774 by lavezzi7
Φίλε cali5 απαγορεύονται τα greekglish στο forum.Σε παρακαλώ διόρθωσέ το.

Καλωσόρισες κιόλας!!! :bye:

More
24 Feb 2010 17:09 #68906 by Μάνος Γρυπάρης
Μίλα με τον provider σου για να σου πει πως θα ανοιξεις ports.
Δες και το 1ο topic τι αναφερει και ανοιξε τις απαιτουμενες ports.
Εννοειται οτι για να παιξεις online θα πρεπει να το εχεις αυθεντικο και μονο. με κοπια δεν παιζει.
απαντα με ελληνικα στο εξης και οχι με greeklish.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Feb 2010 17:14 #68907 by thanasis

charalampos89 wrote: καλησπερα.αποφασησα μετα απο καιρο να παιξψ το pro online.εκανα ληψη κ μετα εγγραφη.εφτιαξα το κωδικο κ τα λοιπα αλλα μετα που λεει να κατεβασς ενα patch t 103 to κατεβαζω αλλα μετα παλι τα ιδια..τι να κανω??βοηθεια ρε παιδια.στο τελος θα σπασω το pc..thanks

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και το εχω αυθεντικο το παιχνιδι... :-k Καμια λυση...?