Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Patches

More
02 Nov 2009 01:13 #63859 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφόρησε το 1ο patch για το FM 2010
Κατεβάζοντάς το θα διορθώσετε αρκετά προβλήματα που αφορούν την απεικόνιση αγώνα, ενώ υπάρχουν updates και για το περιβάλλον, το μεταγραφικό σύστημα, καθώς και ένα μικρό πρόβλημα που υπήρχε στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην επιλογή παικτών από τις ομάδες νέων.

Κλικ εδώ για Download

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2009 03:13 #63861 by Stathis Yannacopoulos
Όποιος έχει digital έκδοση του παιχνιδιού να μη βάλει το patch καθώς το παιχνίδι του είναι ηδη στην 10.1 έκδοση. Εγώ το έβαλα γιατί δεν ήξερα και μου ζητούσε cd μετα οπότε το έκανα ξανα install. Σε κάθε περίπτωση τσεκάρετε in game να είστε στην σωστή έκδοση.

More
02 Nov 2009 13:08 #63864 by Μάνος Γρυπάρης

Panteiakos wrote: Όποιος έχει digital έκδοση του παιχνιδιού να μη βάλει το patch καθώς το παιχνίδι του είναι ηδη στην 10.1 έκδοση. Εγώ το έβαλα γιατί δεν ήξερα και μου ζητούσε cd μετα οπότε το έκανα ξανα install. Σε κάθε περίπτωση τσεκάρετε in game να είστε στην σωστή έκδοση.

Τι εννοείς "όποιος έχει digital έκδοση" ? Όποιος το έχει αγοράσει online ή όποιος απλά το έχει ενεργοποιήσει μέσω Steam?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Nov 2009 14:27 #63873 by maresca
κανει και για μουφες σι ντι?

More
02 Nov 2009 17:45 #63882 by Stathis Yannacopoulos

maresca wrote: κανει και για μουφες σι ντι?

Όχι

Manos wrote:

Panteiakos wrote: Όποιος έχει digital έκδοση του παιχνιδιού να μη βάλει το patch καθώς το παιχνίδι του είναι ηδη στην 10.1 έκδοση. Εγώ το έβαλα γιατί δεν ήξερα και μου ζητούσε cd μετα οπότε το έκανα ξανα install. Σε κάθε περίπτωση τσεκάρετε in game να είστε στην σωστή έκδοση.

Τι εννοείς "όποιος έχει digital έκδοση" ? Όποιος το έχει αγοράσει online ή όποιος απλά το έχει ενεργοποιήσει μέσω Steam?

Όποιος το έχει αγοράσει online το παιχνίδι (νόμιμη ditigal version) το "παίρνει" έτοιμο πατσαρισμένο. Δηλαδή αγοράζει κατευθείαν την έκδοση 10.1. Το steam απο την άλλη σου πατσάρει τα παιχνίδια μόνο του όπως και εσύ θα ξέρεις και φροντίζει πάντα να είναι ενημερωμένα.Τώρα αν απο το steam έχεις κάνει απλά verify (δηλαδή έχει γίνει το install απο το cd) λογικά ξεκινάς στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού που είναι στο cd/dvd. Απο τη στιγμή που τρέχεις το παιχνίδι μέσω steam κάνει αυτό τα update μόνο του. Αν τώρα απλά με την εισαγωγή του παιχνιδιού στο steam (το κλειδί) σου δίνει το δικαίωμα να το κατεβάσεις στην λίστα σου χωρίς να βάλεις καν το cd , λογικά θα κατεβάσεις το παιχνίδι έτοιμο πατσαρισμένο στην 10.1.

More
02 Nov 2009 20:12 #63895 by maevius
Τα προηγούμενα saves κρατούνται μετά το update ή πρέπει να ξεκινήσουμε νέο παιχνίδι για να τεθούν σε εφαρμογή οι αλλαγές;

Edit: Στο official forum λέει ότι γίνεται τελικά, τα προηγούμενα saves κρατούνται.
Code:
http://community.sigames.com/showthread.php?t=158965

More
02 Nov 2009 22:31 #63902 by lavezzi7
Τι crack ρε???Πήγαινε πάρτο αυθεντικό,τα αξίζει τα λεφτά του.'Ασε που άμα αυξηθούν οι πωλήσεις κατά 2000 φέτος στην Ελλάδα του χρόνου το παιγχίδι θα είναι στα ελληνικά... :shock:

More
07 Nov 2009 11:57 #64272 by jack_dm
mono gia to authentiko tha vgainei kai fetos??

More
07 Nov 2009 20:52 #64356 by Haris
Eγκατέστησα το FM2010 μέσω Steam.Πώς θε εγκαταστήσω το patch??Πώς θα δω αν είναι εγκαταστημένω και το νέο patch??

More
07 Nov 2009 21:14 #64359 by Frank
α) (αν εισαι συνδενδεμενος στο ιντερνετ και ανοιγεις το παιχνιδι μεσω Steam τοτε) λογικα θα εχει εγκατασταθει αυτοματα το patch
β) μεσα απ το παιχνιδι πας στο εικονιδιο ''FM'' δεξια κατω απ το continue και μετα game status. αν αριστερα η version ειναι 10.1.0 τοτε το εχεις, αλλιως πρεπει να το βαλεις μονος (σου ειτε κατεβαζοντας το απο εδω ειτε μεσω steam.)