Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιες ομάδες θα πάρετε στο PES 2010?

More
19 Sep 2009 12:48 #61203 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τώρα που θα βγει το PES 2010 και θα έχει όλες τις νεες μεταγραφές, εσείς με ποια ομάδα θα παίζετε; Εγώ από το PES4 παίρνω Manchester United και θα συνεχίσω να την παίρνω γιατί έχω μάθει να παίζω καλά με αυτήν (αν και φέτος εφυγαν αρκετοι παικτες).

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2009 12:55 #61206 by lavezzi7
Όλοι θα παίρνουν Ρεάλ φέτος... :armata tongue:
Ομαδάρα πάντως θα έχει η Μπάγερν.

More
19 Sep 2009 12:57 #61207 by thanasis
chelsea για παντα!!!Ολα τα χρονια που παιζω pro,παντα chelsea παιρνω!! :D

More
19 Sep 2009 12:57 #61208 by Μπάμπης Χαραλάμπους

lavezzi7 wrote: Όλοι θα παίρνουν Ρεάλ φέτος... :armata tongue:
Ομαδάρα πάντως θα έχει η Μπάγερν.

Οντως Real θα παίρνουν επειδή έχει C.Ronaldo και κάνουν ντρίπλες πιο εύκολα. Ευτυχώς δηλαδή, να μην μου την σπάνε που παίρνουν όλο την ομάδα μου!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Sep 2009 14:30 #61224 by Γιωργος Βλαχος

8@no$ wrote: chelsea για παντα!!!Ολα τα χρονια που παιζω pro,παντα chelsea παιρνω!! :D

ετσι ετσι παντα τσελσι!!!!! :icon bow: :icon bow: :icon bow:

More
19 Sep 2009 14:35 #61226 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote: Τώρα που θα βγει το PES 2010 και θα έχει όλες τις νεες μεταγραφές, εσείς με ποια ομάδα θα παίζετε; Εγώ από το PES4 παίρνω Manchester United και θα συνεχίσω να την παίρνω γιατί έχω μάθει να παίζω καλά με αυτήν (αν και φέτος εφυγαν αρκετοι παικτες).

8O 8O 8O 8O

Πάρε real μάθε μπαλίτσα !

More
19 Sep 2009 16:16 #61236 by Χρήστος Αρμυριώτης
Παρότι είμαι φανατικός αντι-Ίντερ πιστεύω ότι θα είναι απ'τις καλύτερες ομάδες του PES 2010 (κλασικά δηλαδή τα τελευταία χρόνια). Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως να παίζω με αυτήν.

Εδώ και 4 χρόνια, απ' το PES 5, παίρνω συνήθως Manchester United και με έχει βολέψει το στυλ παιχνιδιού της. Μπορεί να αποδυναμώθηκε με τη φυγή του C.Ronaldo και του Tevez αλλά και φέτος έχει αρκετά καλές επιλογές (Owen, Nani, Anderson).

Αν δω ότι δεν με καλύπτει στη φετινή έκδοση μάλλον θα προτιμήσω τη "Βασίλισσα" Ρεάλ. :king:

More
19 Sep 2009 16:35 #61241 by doxitis

Cristiano wrote: Παρότι είμαι φανατικός αντι-Ίντερ πιστεύω ότι θα είναι απ'τις καλύτερες ομάδες του PES 2010 (κλασικά δηλαδή τα τελευταία χρόνια).

Πραγματικα στο 9 παιρνω Ιντερ και ειναι ΑΠΙΑΣΤΗ!!! απο κει και περα στο νεο pro με βλεπω με καμια Ρεαλ ή Μπαρτσα καθως παιζει και Μαν Σιτυ αν και δεν την παω πολυ λογω χρηματων κλπ!

More
20 Sep 2009 03:02 #61278 by Chris Zotos
Juve όπως κάθε χρόνο..

More
20 Sep 2009 03:25 #61280 by Illusionarist
Παιδια sorry αλλα μια ειναι η ομαδα. Liverpool. Δεν υπαρχει δευτερη ουτε στην μπαλα ουτε στα ποδοσφαιρακια. :icon bow: :icon bow: Επομενως και φετος θα παραμεινω πιστος.(Για μενα το default συστημα ειναι λαθος. Λειτουργει πολυ καλυτερα με ενα 4-2-3-1 οπως στην πραγματικοτητα)