Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δυσκολία στο PRO 2009

More
03 Sep 2009 22:25 #59948 by heretic
Γειά σας παιδιά

μόλις απέκτησα το PRO 2009 και έχω μεγάλη δυσκολία με το gameplay...

Ό,τι και να κάνω με όποια ομάδα και να παίξω με νικάνε πανεύκολα!
Μιλάμε επιλέγω να έχω Bayer και να παίζω ενάντια στην Μπεσίκτας και να με περνάνε σταματημένο οι παίκτες! ΕΠίση τα τάκλιν τους είναι όλα επιτυχημένα ενώ εμένα καταλήγουν κίτρινη ή κόκκινη...

επίσης παρατήρησα οτι ενάντια σε Αγγλικό σύλλογο δέν μπορεί να παίξω άμυνα καθόλου;

μήπως να πάω σε FIFA :?: :lol:

Πώς μπορώ (αν) να κατεβάσω επίπεδο στον αντίπαλο...;;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2009 22:32 #59950 by Νικολής Ασημάκης
Από όσο θυμάμαι (από παλαιότερες version) στα options έχεις επιλογή δυσκολίας του παιχνιδιού. Μπορείς να το ελέγξεις από εκεί λογικά.

More
03 Sep 2009 22:44 #59952 by Darth_kospo
Το επίπεδο του αντιπάλου μπορείς να το κατεβάσεις πριν ξεκινήσεις τον αγώνα ( αφού έχεις επιλέξει τις ομάδες ), αλλά μπορείς (για να μη χρειάζεται να το κάνεις σε κάθε αγώνα) να το ρυθμίσεις και στο αρχικό μενού στα Settings ( Options ) και να το βάλεις στο Beginner. Δε θα σε συμβούλευα, εφόσον αγόρασες το Pro ( αν τα 'σκασες...), να αγοράσεις και το Fifa. Οι νέες (σαφώς βελτιωμένες) εκδόσεις και των 2 παιχνιδιών ( Fifa 10, PES 2010 ) θα βγούνε πάνω-κάτω σε 1 μήνα. Καλύτερα να περιμένεις οπότε, κι αν δεν μείνεις ευχαριστημένος θα προχωρήσεις στην αγορά μιας από τις αναβαθμισμένες εκδόσεις.

More
03 Sep 2009 22:55 #59953 by Χρήστος Αρμυριώτης

heretic wrote: Γειά σας παιδιά

μόλις απέκτησα το PRO 2009 και έχω μεγάλη δυσκολία με το gameplay...

Ό,τι και να κάνω με όποια ομάδα και να παίξω με νικάνε πανεύκολα!
Μιλάμε επιλέγω να έχω Bayer και να παίζω ενάντια στην Μπεσίκτας και να με περνάνε σταματημένο οι παίκτες! ΕΠίση τα τάκλιν τους είναι όλα επιτυχημένα ενώ εμένα καταλήγουν κίτρινη ή κόκκινη...

επίσης παρατήρησα οτι ενάντια σε Αγγλικό σύλλογο δέν μπορεί να παίξω άμυνα καθόλου;

μήπως να πάω σε FIFA :?: :lol:

Πώς μπορώ (αν) να κατεβάσω επίπεδο στον αντίπαλο...;;

Ναι, υπάρχει επιλογή στα options λίγο πριν πας για να φτιάξεις την ενδεκάδα σου ή από το αρχικό μενού όπως σου είπε και ο Darth_kospo. Μπορείς να επιλέξεις απ' το πιο εύκολο επίπεδο (Beginner) μέχρι το δυσκολότερο (Top Player).

Όσο για τις δυσκολίες που έχεις στο gameplay θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη προπόνηση στο training mode ή να ξεκινήσεις ένα Master League για να μάθεις πολύ καλά μια συγκεκριμένη ομάδα.

Πάντως αυτό που λες με τα τάκλιν και τις κάρτες είναι απ' τα τραγικότερα πράγματα του PES 2009. Γενικά δίνει πολύ εύκολα αποβολή ακόμα και αν κάνεις τάκλιν πάνω στη μπάλα! Ένα πράγμα θα σου πω. Έπαιζα χθες με έναν φίλο μου φιλικό και στα πρώτα 10 λεπτά είχα φάει 2 κόκκινες 8O επειδή έφερνα τον υπολογιστή να βοηθάει στο μαρκάρισμα και τελικά το πλήρωσα ακριβά! :armata angry:

More
03 Sep 2009 23:08 #59955 by Ρωμανός Βογιατζής
Φιλε βάλε beginer και σε 4 με 5 χρονια θα παίζεις και top και σε καμια 100αρια θα κερδίζεις και τον Van Basten7 (xoumor xoumor) ! Και όσο για τις κάρτες είναι ανάλλαγο με το διαιτητή...(αληθια ειναι ενας με μια κοκκινη στολη που δινει ολο κοκκινες :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: !)

More
03 Sep 2009 23:24 #59958 by doxitis
Εναν κινεζο δεν λες ρε Φαν Μπαστεν??

More
03 Sep 2009 23:28 #59959 by Ρωμανός Βογιατζής

doxitis wrote: Εναν κινεζο δεν λες ρε Φαν Μπαστεν??

NAI !

More
03 Sep 2009 23:35 #59961 by Χρήστος Αρμυριώτης

Van Basten7 wrote:

NAI !

Αυτός ο Κινέζος υπήρχε και στο περσινό Pro. Του είχα ρίξει ατέλειωτο βρισίδι μιλάμε! Σε κάθη τάκλιν αντιδρούσε έτσι -> :red card:

More
03 Sep 2009 23:37 #59962 by Ρωμανός Βογιατζής

Cristiano wrote:

Van Basten7 wrote:

NAI !

Αυτός ο Κινέζος υπήρχε και στο περσινό Pro. Του είχα ρίξει ατέλειωτο βρισίδι μιλάμε! Σε κάθη τάκλιν αντιδρούσε έτσι -> :red card:

Και υπάρχουν ακόμα ένας δυο που έχω σταμπάρει....!

More
04 Sep 2009 00:04 #59968 by doxitis
Πραγματικα μαγκες αυτος ειναι πολυ ελεεινος...ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑΚΛΙΝ :mrgreen: