Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Decent signing

More
01 Oct 2007 00:00 #37254 by Antwnhs
Decent signing was created by Antwnhs
Για χαρα ηθελα να ρωτησω πιο απο τα decent-good signing ειναι καλυτερο οταν σου προτεινουν παιχτες οι scouters

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Oct 2007 13:25 #37269 by a Guest
Replied by a Guest on topic Decent signing
Καλέ μου φίλε Tropikano, από τα λίγα Αγγλικά που ξέρω καταλαβαίνω ότι αυτές οι δύο λέξεις είναι κάπως συνώνυμες.

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να παίρνεις πιο σοβαρά την άποψη του scouter με το μεγαλύτερο

More
02 Oct 2007 23:13 #37289 by Μάνος Γρυπάρης
Μάλλον δεν ξέρεις καλά αγγλικά τότε!
decent signing=προσωρινή μεταγραφή
good signing=καλή μεταγραφή

Καλό θα είναι να στοχεύεις σε παίκτες "Excellent signing" ή "great future" (το τελευταίο αν είναι ταλέντα). Βέβαια μετά από λίγα χρόνια, αν έχεις ομάδα παγκόσμιας κλάσης, τότε οι scouters θα είναι πολύ πιο απαιτητικοί και θα μιλούν πάντα με βάση την ομάδα που έχεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Nov 2007 11:52 #38798 by a Guest
και οι 2 μάλλον δεν ξέρετε καλά αγγλικά ρε μάνο! μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν είναι decend όπως είπε ο πρώτος φίλος, αλλά decent (για τους γλωσσολόγους - το decend δεν υπάρχει σαν λέξη). και το decent player δεν σημαίνει προσωρινή μεταγραφή, αλλά με λίγα λόγια, ο scout σου, σου λέει ότι ο παίχτης που έχεις βάλει στο μάτι είναι απλά καλούτσικος.

More
17 Nov 2007 00:23 #38820 by Μάνος Γρυπάρης
Όταν λέω "προσωρινός" εννοώ μία προσωρινή, μέτρια λύση. Ερμήνευσέ το όπως θέλεις. Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Nov 2007 21:31 #38939 by a Guest
Παναγιωτης Γιαννακης? Η ο Γιαννης Γιαννακης από Στρατονίκη? Γιατι το "προσωρινος" απέχει λίγο από το "μέτριος". Να πληροφορούμε σωστα τους φίλους του site. Εγω πως θελεις να καταλαβω οτι εννοεις μετριος και όχι προσωρινος, με τη χρονικη σημασια της λεξης? Ουτως η αλλως, το προσωρινός σαν λεξη σπανια χρησιμοποιείται με ετουτον τον τροπο. Οι μοναδικες και αξιομνημόνευτες εξαιρέσεις στον κανόνα ετουτο αποτελούν τα 3 χωρια του δημου Καστανιας, στα οποια η λέξη προσωρινος χρησιμοποιείται κατα την παραγγελία καφέ, σημαίνοντας μετριος. Οι ντοπιοι συχνα απαντώνται να φωναζουν στον καφετζή η τον καψιμτζή (και ενίοτε τον boufetzi) "πιασε εναν προσωρινο, περιποιημένο, στο τακα τακα", εννοώντας έναν καφέ με λίγη ζάχαρη και κανονική δόση καφέ, και μια κουταλιά της σούπας. Στους αρχαίους χρόνους, η λέξη προσωρινός άλλωστε χρησιμοποιούνταν από τους Λακαιδεμώνιους και τους Συρρακούσιους, οι οποίοι μέσω της εμπορικής ναυτιλίας -την οποία ανακάλυψε ο Κοκότζιλας ο 1ος- αντάλλασαν συχνά λέξεις, ιδέες, κώλους (εξ'ού και οι αλλαξοκωλιές) και χαρτάκια παννίνι, μουντιάλ 562πΧ αιών, με σούπερ υπερ σπάνιο τον Βικίνγκιο άσσο Θορ τον Αλεξικέραυνο. Παίχτης μεγάλης αξίας και μεγάλου βεληνεκούς -σταρ της εποχής του, με λίγα λόγια, το επόμενο ποπ αιντολ.

More
25 Nov 2007 14:10 #38989 by Μάνος Γρυπάρης

stevegat\ wrote: Παναγιωτης Γιαννακης? Η ο Γιαννης Γιαννακης από Στρατονίκη? Γιατι το "προσωρινος" απέχει λίγο από το "μέτριος". Να πληροφορούμε σωστα τους φίλους του site. Εγω πως θελεις να καταλαβω οτι εννοεις μετριος και όχι προσωρινος, με τη χρονικη σημασια της λεξης? Ουτως η αλλως, το προσωρινός σαν λεξη σπανια χρησιμοποιείται με ετουτον τον τροπο. Οι μοναδικες και αξιομνημόνευτες εξαιρέσεις στον κανόνα ετουτο αποτελούν τα 3 χωρια του δημου Καστανιας, στα οποια η λέξη προσωρινος χρησιμοποιείται κατα την παραγγελία καφέ, σημαίνοντας μετριος. Οι ντοπιοι συχνα απαντώνται να φωναζουν στον καφετζή η τον καψιμτζή (και ενίοτε τον boufetzi) "πιασε εναν προσωρινο, περιποιημένο, στο τακα τακα", εννοώντας έναν καφέ με λίγη ζάχαρη και κανονική δόση καφέ, και μια κουταλιά της σούπας. Στους αρχαίους χρόνους, η λέξη προσωρινός άλλωστε χρησιμοποιούνταν από τους Λακαιδεμώνιους και τους Συρρακούσιους, οι οποίοι μέσω της εμπορικής ναυτιλίας -την οποία ανακάλυψε ο Κοκότζιλας ο 1ος- αντάλλασαν συχνά λέξεις, ιδέες, κώλους (εξ'ού και οι αλλαξοκωλιές) και χαρτάκια παννίνι, μουντιάλ 562πΧ αιών, με σούπερ υπερ σπάνιο τον Βικίνγκιο άσσο Θορ τον Αλεξικέραυνο. Παίχτης μεγάλης αξίας και μεγάλου βεληνεκούς -σταρ της εποχής του, με λίγα λόγια, το επόμενο ποπ αιντολ.

Όχι. Γιάννης Οκκάς.
Σοβαρέψου και μην μας κατεβάζεις την Υδρία που διάβασες προηγουμένως για μία τρίχα διαφορά. Βρες πιο σοβαρές παραλείψεις να ασχοληθείς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Nov 2007 11:52 #39003 by a Guest
ναί οκ, έχεις δίκιο. το παρατράβηξα και εγώ. είσαι σούπερ. και σόρυ που έθιξα τις άπταιστες γνώσεις σου στα αγγλικά. είναι και αυτές - όπως και εσύ- σούπερ. αλλά ξέρεις, όταν απαντάς με υφάκι στο σχόλιό μου (ότι decent δεν σημαίνει προσωρινός), τότε περίμενε να ακούσεις και καμία μπαρούφα, έτσι για να στανιάρεις και εσύ, και εγώ και όλοι μας. να έρθουμε στα ίσα μας βρε αδερφέ.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Nov 2007 18:51 #39006 by a Guest
Ε Manos!!!!Άσε το διευθυντηλίκι και τα λοιπά administration και άρχισε να παραδίδεις αμέσως μαθήματα Αγγλικών.Θα χεστείς στο Τάλιρο......Καταλαβαίνεις τι λέω.....Τάλιρα από παντού (ανοιχτή παλάμη και 5 δάχτυλα όρθια).

More
26 Nov 2007 18:56 #39007 by kostas
Replied by kostas on topic Decent signing
eee tsaprrrrr halaroste kai ligo!!!