Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

WeHellas Greek Patch για το Pro Evolution 6!

More
27 Jan 2007 15:18 - 09 May 2008 20:20 #26050 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφόρησε και τα σπάει:

κλικ εδώ για να το κατεβάσετε

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε peak ακροατών στην εκπομπή "Στον Πάγκο" και όχι άδικα αφού το patchάκι απλά τα σπάει! Περιλαμβάνει εκατοντάδες updates όχι μόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα (το οποίο εμφανίζεται πληρέστατο με ονόματα παικτών, εμφανίσεις, πρόσωπα, πανό, συνθήματα κτλ.) αλλά και από τους μεγαλύτερους ξένους συλλόγους και τις εθνικές ομάδες.

Απλά δοκιμάστε το!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 09 May 2008 20:20 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
28 Jan 2007 09:18 #26060 by a Guest
To είχα κατεβάσει απο την περασμένη εβδομάδα...
Οκ,είναι πολύ καλό αλλά έχει και κάποια λαθάκια
Αρκετές απο τις cyberfaces είναι ψιλοάκυρες,δεν έχουν αλλαχτεί οι διαφημιστικές πινακίδες γύρω απο το γήπεδο,και όταν επιλέγω σαν γήπεδο τη Λεωφόρο μου κρασάρει
Είναι πάντως - και με διαφορά- το πληρέστερο patch που κυκλοφορεί,και το μόνο που θα χρειαστείτε
Μερικές λεπτομέρειες με ξάφνιασαν ευχάριστα,όπως το λογότυπο της ΝΕΤ στο χρονόμετρο και το replay,και η εγκατάσταση μέσω installer.
Βέβαια κάνει κανα μισάωρο να εγκατασταθεί,άσε που εγώ το πέρασα δυο φορές,γιατί είχα πειράξει ήδη τον kitserver κι έγιναν όλα μπάχαλο.
Επίσης πολύ περισσότερα και πιο αληθοφανή είναι και τα συνθήματα
(ακούγονται και τα μπινελίκια ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ λολ)

Συμπερασματικά,πολύ καλή δουλειά από τα παιδά του

More
28 Jan 2007 11:19 #26065 by Anestis Raftopoulos
FOVERI DOULEIA!!!!!APLA TELEIO TI NA PW!!!!apo to forum tou we hellas o stermar korianos kai odsinter etoimazoun ki alla gipeda...opws xana tn toumpa to alkazar kai tis kerkyras!!!

More
16 Mar 2007 22:52 #29003 by mitsa

Manos\ wrote: Κυκλοφόρησε και τα σπάει:

κλικ εδώ για να το κατεβάσετε

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε peak ακροατών στην εκπομπή "Στον Πάγκο" και όχι άδικα αφού το patchάκι απλά τα σπάει! Περιλαμβάνει εκατοντάδες updates όχι μόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα (το οποίο εμφανίζεται πληρέστατο με ονόματα παικτών, εμφανίσεις, πρόσωπα, πανό, συνθήματα κτλ.) αλλά και από τους μεγαλύτερους ξένους συλλόγους και τις εθνικές ομάδες.

Απλά δοκιμάστε το!

More
17 Mar 2007 09:45 #29008 by Γιώργος Πάσχος
είναι όντως κορυφαίο το patch apo όλες τις απόψεις αλλά έχει αρκετά λαθάκια. Ελπίζω όμως με τον καιρό να διορθωθούν. Αν δεν το έχετε installed κάντε το τώρα.

Υ.Γ Το καλύτερο απο όλο το patch είναι μακράν με διαφορά το λογότυπο της ΝΕΤ.

More
22 Mar 2007 00:17 #29195 by Alex
Ρε παίδες οταν περνάω το pach τα κάνει ολα μαντάρα.Το δανέζικο πρωτάθλημα έχει σήμα της ΕΠΟ και στη super ligue έχει της ιταλικές και μόνο Παναθηναϊκό Ολυμπιακό και ΑΕΚ από ελληνικές.Εχω κάνει δυο τρεις φορές καθαρή εγκατάσταση.Τι συμβαίνει;

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
22 Mar 2007 00:58 #29197 by Γιώργος Πάσχος
Ή δεν έχεις βάλει τον kitserver

More
22 Mar 2007 14:27 #29210 by Alex
Καθαρή εγκατάσταση κάνω!Και λογικά αφού είναι executable δεν θέλει άλλη εκατάσταση...Θα το ψάξω.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
22 Mar 2007 16:26 #29213 by Alex
Ντάξει παίζει τώρα μόνο που δεν έχω όλα τα γήπεδα...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
24 Mar 2007 14:35 #29305 by dimitris

headless\ wrote: To είχα κατεβάσει απο την περασμένη εβδομάδα...
Οκ,είναι πολύ καλό αλλά έχει και κάποια λαθάκια
Αρκετές απο τις cyberfaces είναι ψιλοάκυρες,δεν έχουν αλλαχτεί οι διαφημιστικές πινακίδες γύρω απο το γήπεδο,και όταν επιλέγω σαν γήπεδο τη Λεωφόρο μου κρασάρει
Είναι πάντως - και με διαφορά- το πληρέστερο patch που κυκλοφορεί,και το μόνο που θα χρειαστείτε
Μερικές λεπτομέρειες με ξάφνιασαν ευχάριστα,όπως το λογότυπο της ΝΕΤ στο χρονόμετρο και το replay,και η εγκατάσταση μέσω installer.
Βέβαια κάνει κανα μισάωρο να εγκατασταθεί,άσε που εγώ το πέρασα δυο φορές,γιατί είχα πειράξει ήδη τον kitserver κι έγιναν όλα μπάχαλο.
Επίσης πολύ περισσότερα και πιο αληθοφανή είναι και τα συνθήματα
(ακούγονται και τα μπινελίκια ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ λολ)

Συμπερασματικά,πολύ καλή δουλειά από τα παιδά του  WEHellas.
Προσωπικά το περίμενα πολύ καιρό
(πέσρι είχε κυκλοφορήσει αρκετά νωρίτερα)

jfdjhdfnvcngfktrxuj