Update στην ομάδα που έχω και έχω ποστάρει παραπάνω:
Όπως γνωρίζετε όσοι παίζετε Ultimate Team ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι οι chemistry κάρτες οι οποίες προσθέτουν μπόνους σε συγκεκριμένα στατιστικά που βοηθάνε διαφορετικές θέσεις. Καλύτερες κάρτες δεν υπάρχουν σε αυτές καθώς είναι χρήσιμες όλες ανάλογα με το τι σύστημα, τι παίκτες και τι τακτική παίζετε και προτιμάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν θέλετε να πάρετε και να βάλετε κάρτες στους παίκτες σας είναι να τσεκάρετε τι δίνει η καθεμία και πόσο. Το site του Futhead προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να το κάνετε αυτό ώστε να ξέρετε τι αγοράζετε και να μην σπαταλήσετε άδικα coins. Παραθέτω screenshots:
Πάμε στη σελίδα του παίκτη που θέλουμε και πατάμε στο chemistry:
Στη συνέχεια κάνουμε ότι δοκιμές θέλουμε, εδώ έχω επιλέξει το hawk για να δω τι στατιστικά ανεβάζει:
Υπόψιν τα εξής σημαντικά για να λειτουργήσουν καλύτερα οι κάρτες:
Όσο υψηλότερο το chemistry της ομάδας και τα links μεταξύ των παικτών, τόσο μεγαλύτερα και τα bonus που θα δώσουν οι chemistry κάρτες. Όταν χτίζετε μια ομάδα να κοιτάτε να ταιριάζετε όσον το δυνατόν περισσότερους παίκτες μαζί τους με το να έχουν ίδια εθνικότητα ή ομάδα ή και τα δύο που είναι το καλύτερο. Οι chemistry κάρτες αν χρησιμοποιηθούν σωστά αλλάζουν κυριολεκτικά το πως παίζει μέσα στο παιχνίδι ένας παίκτης, είτε ενισχύοντας τα δυνατά του στατιστικά, είτε ανεβάζοντας τα αδύναμα του. Αφού έχετε φτιάξει την ομάδα που θέλετε τότε αξίζει να επενδύσετε coins σε chemsitry κάρτες για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα σας.