Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fahrenheit (Indigo Prophecy)

More
21 Jun 2013 03:37 #126398 by Γιάννης Μοσχονάς
Η ανάληψη του review του κλασικού interactive film Fahrenheit ήταν μια πολύ ευχάριστη βουτιά στο παρελθόν και προκάλεσε την εύλογη απορία του γιατί δεν υπήρξε μεγαλύτερη άνθηση στο συγκεκριμένο είδος video game :icon bow: Το σενάριο του Fahrenheit αποτελεί άψογο συνδυασμό film noir και μεταφυσικού θρίλερ. Οι επιλογές που κάνετε έχουν άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι, ενώ προσφέρονται quick time events και τρία διαφορετικά φινάλε.

Όσοι ασχοληθήκατε μαζί του μπορείτε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας εδώ :cup:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2013 10:54 #126403 by Βασίλης Καμακάρης
Αν λες για το game της atari ναι πραγματικά τα έσπαγε μου άρεσε πολύ ο τρόπος ότι κάθε κίνηση που έκανες επηρέαζε τον παίχτη.

More
21 Jun 2013 11:44 #126408 by Νικολής Ασημάκης
Ήταν παιχνιδάρα, αν και το σενάριο από τη στιγμή που μάθαινες τι παιζόταν (και τελείωνε το κομμάτι του suspense και ψιλο-τρόμου) μου φάνηκε κάπως αδύναμο. Η εταιρία πάντως συνέχισε ανοδικά με το Heavy Rain και τώρα με το Beyond.

More
21 Jun 2013 21:57 #126455 by Μάνος Γρυπάρης
Το review του Γιάννη Μοσχονά ανέβηκε

Έτσι για να θυμηθούμε τι έκανε η Quantic Dream πριν από το Heavy Rain, το οποίο βασίστηκε αρκετά στο Fahrenheit.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jan 2015 23:00 #155756 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέο Indigo Prophecy απ' την Quantic Dream;

Η Quantic Dream, δημιουργός των Fahrenheit (Indigo Prophecy στην Αμερική), Heavy Rain Και Beyond: Two Souls εργάζεται πάνω σε ένα νέο video game για το PS4! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
21 Jan 2015 23:11 #155761 by Νικολής Ασημάκης
Το πρώτο ήταν καλό, αλλά είχε από τα πιο κουλά/κακοδουλεμένα τέλη που έχω δει σε παιχνίδι. Αν είναι sequel, ελπίζω να μην έχει το ίδιο θέμα. Από την άλλη, προτιμώ τους τίτλους της Quantic Dream αυτόνομους.

More
26 Jan 2015 20:34 #155998 by Πιέρρος Φουστέρης
Τελικά το teaser της Quantic Dream δυστυχώς δεν ήταν μια νέα αλλά remastered έκδοση του Fahrenheit!

Σύμφωνα με μια λίστα που δημοσιεύθηκε στο NeoGAF και Amazon, η πλήρης εκδοχή του παιχνιδιού χωρίς κομμένες σκηνές θα κοστίζει 10 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
17 May 2015 23:11 #161119 by Christos Thomas
Ένα έχω να πώ... παιχνιδάρα μαζι με heavy rain kai beyond 2 souls....
''Press 'X' for 'Jason' '' :P

More
18 May 2015 12:03 #161138 by Μάρκος Ασκανιάν
Ένας κλασσικός και σχεδόν εξαιρετικός τίτλος που αναβίωσε τα adventure games. To λάτρεψα και μου άρεσε πολύ η ποικιλία των επιλογών! Respect στην Quantic dream! :cheer:

Adododo!!!

More
05 Aug 2016 09:01 #185846 by TT
Replied by TT on topic Fahrenheit (Indigo Prophecy)
Προσωπικά θεωρώ αμφίβολη την κίνηση της Quantic να κυκλοφορήσει σε PS4 την remastered έκδοση του Fahrenheit μετά την κυκλοφορία του σε tablets και smartphones, και ειδικά όταν αρκετοί developers έχουν τα αντίστοιχα games τους ως PS Classic στο PS Store. Είδομεν.