Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Don't Starve

More
13 May 2013 21:38 #124079 by Νικολής Ασημάκης
Τις τελευταίες μέρες λιώνω με τον indie τίτλο Don't Starve. Είναι ένα adventure στο οποίο ο χαρακτήρας μας βρίσκεται σε ένα απομονομένο κόσμο ο οποίος έχει μαγεία καθώς και ψιλο-steampunk στοιχεία. Στόχος η επιβίωση. Βρίσκεις αρχικά κάποια βασικά resources πεταμένα, όπως κλαδιά, πέτρες κλπ, φτιάχνεις κάποια εργαλεία, όπως τσεκούρι ώστε να κόψεις ξύλα για φωτιά και πιο μετά αρχίζεις να φτιάχνεις και πιο περίπλοκα πράγματα, τελείως σε λογική Ροβινσώνα Κρούσου. Το παιχνίδι έχει τρεις μετρητές, στομάχι, μυαλό και health. Το τρίτο είναι το κλασικό σε όλα τα παιχνίδια, το πρώτο είναι η πείνα, που πέφτει συνέχεια και γεμίζει όταν τρώτε (προφανώς) και το μυαλό έχει να κάνει με το πόσο τρελός ή όχι είναι ο χαρακτήρας. Αν πέσει πολύ χαμηλά αρχίζει και έχει παραισθήσεις οι οποίες του επιτίθενται, κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο απ'όσο ήδη είναι, καθώς έχει λογική Permadeath, με σβήσιμο save κατά το θάνατο του χαρακτήρα κλπ. Γενικά το παιχνίδι αξίζει να του ρίξετε μια ματιά και παίζει να κολλήσετε άσχημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2013 22:18 #124083 by Χριστιάνα Θάνου
Έχω δει το Don't Starve να παίζει πολύ στο youtube αλλά επειδή είμαι πολύ επιφυλακτική με κάθε νέο indie δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα το δω πάντως σύντομα.

More
13 May 2013 23:17 #124094 by Νικολής Ασημάκης
Αξίζει άσχημα. Έκανε και πάταγο καθώς πριν μια βδομάδα έδιναν 2 τεμάχια πέντε ευρώ στο Steam και γέμισε ο τόπος άτομα που είχαν ένα και ήθελαν να ανταλλάξουν το δεύτερο συν πάρα πολλά άτομα (σαν εμένα) που είχαν χάσει το steam sale και έτρεχαν να βρουν μια ανταλλαγή. Γενικά πάντως είναι από τα πολύ καλά και προσεγμένα indie. Οι τυπάδες, εξαιτίας της μεγάλης απήχησης που έχει, δεσμεύτηκαν μέχρι μια περίοδο να το υποστηρίζουν με έξτρα δωρεάν υλικό. Τώρα βγαίνει ένα expansion με σπηλιές πχ.

More
14 Jul 2013 20:18 #128280 by Νικόλας Μαρκόγλου
Έχω αρχίσει εντάτικα το αρκετά καλό Don't Starve. Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον τίτλο και σίγουρα δείχνει πως η Klei δεν φοβάται να πειραματιστεί και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε νέες συνταγές. Για πρώτη της προσπάθεια σε open world κόσμο πάντως και μάλιστα random τα πάει αρκετά καλά. Μπορώ να πω ότι οι πρώτες ώρες είναι πραγματικά διασκεδαστικές προσφέροντας μία πολύ ευχάριστη αίσθηση τρωτότητας αλλά και επιτεύγματος, αν καταφέρετε να επιβιώσετε αρκετά. Σίγουρα έχει τα προβληματάκια του (κυρίως της έντονης επαναληψιμότητας μετά από ένα σημείο) αλλά είναι μία αξιόλογη προσπάθεια για όσους θέλουν να ασχοληθούν με έναν survival τίτλο με χαλαρό και εύπεπτο gameplay.

Περισσότερα σύντομα στο review.

More
19 Jul 2013 00:12 #128664 by Κώστας Λάβαρης
Ανέβηκε πριν λίγο το review του Don't Starve από το Νικόλα Μαρκόγλου. Το παιχνίδι αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα και σκοπός του είναι να σας "ξυπνήσει" το ένστικτο της επιβίωσης!

[youtube:2lyapmnf]
[/youtube:2lyapmnf]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
23 Jul 2013 17:19 #128954 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Don't Starve
Η άποψή μου για το παιχνίδι, που πραγματικά με έκανε να κολλήσω και να ξεχάσω το ρολόι και τον ύπνο για λίγο:
www.gameworld.gr/community/blogs ... e-pc-.html

More
20 Jan 2014 01:18 #139352 by Κώστας Λάβαρης
Η Klei Entertainment ετοιμάζει ένα DLC για το Don't Starve. Το extra υλικό θα διατεθεί την άνοιξη και πρόκειται να περιέχει.. γίγαντες. :P Το τρέιλερ του Reign of Giants DLC δεν είναι αρκετά αποκαλυπτικό, λογικό, από τη στιγμή που το ύφος του παιχνιδιού βασίζεται στο μυστήριο.

[youtube:37tbdwv6]
[/youtube:37tbdwv6]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
08 May 2014 14:39 #144334 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Don't Starve
Nέο expansion θα κυκλοφορήσει με τίτλο Don't Starve Together. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ .

More
08 May 2014 14:52 #144335 by Αλκμήνη Καζάνα
Ωραιο το Don't Starve παιδια αλλα τωρα με το multiplayer mode πιστευω θα ειναι ακομη καλυτερο.

More
08 May 2014 18:24 #144356 by Νικολής Ασημάκης
Το Mutliplayer θα του δώσει όχι μόνο νέα ώθηση, αλλά και μεγαλύτερο βάθος πιστεύω.