Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DaEmonica

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
08 Apr 2006 17:49 #10845 by a Guest
DaEmonica was created by a Guest
Ένα ομολογουμένως ασυνήθιστο action-adventure όπου εκτός απο τους ζωντανούς, ο ήρωας-ντετέκτιβ ανακρίνει και τους νεκρούς!!
Διαβάστε και το σχετικό άρθρο από την αφεντομουτσουνάρα μου:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=453

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2006 19:14 #10849 by Μάνος Γρυπάρης
Μέτριο παιχνίδι. Πάντως πιο πολύ σε RPG μου φέρνει παρά σε Action :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
09 Apr 2006 01:15 #10856 by a Guest
Replied by a Guest on topic DaEmonica
Βασικά Μάνο,μόνο η μηχανή γραφικών παραπέμπει σε RPG.Δεν υπάρχουν ΧΡ,levels,skill trees κλπ :wink:

More
12 Sep 2006 12:40 #19288 by Νικολής Ασημάκης
Πολύ καλό σενάριο και αρκετά καλή υλοποίηση από μια μικρή εταιρία. Επίσης θα ήθελα λίγη βοήθεια: Έχω κολλήσει στην αποστολή που μου βάζει ο γιατρός, το να βρω τα κλεμμένα έγγραφα. έχω μιλήσει σε όλους, έχω ψάξει παντού τίποτα. Που είναι τα έγγραφα, οέο.

More
16 Dec 2006 18:02 #23902 by Νικολής Ασημάκης
Tελικά ξεκόλλησα! ( Thanks Tyrenda! ) Όμως ανακάλυψα ένα μεγάλο μειονέκτημα του παιχνιδιού! Πρέπει να ψάχνεις με τις ώρες να βρεις υλικά για τα potions. Μου λείπουν 2 βότανα ( του ίδιου είδους ), ψάχνω στα σημεία που, απ'ότι έχω παρατηρήσει βγαίνουν συνήθως, και δεν υπάρχουν! Έχω ψάξει σ'όλο το χάρτη!!! ( Κυριολεκτικά!!!)

More
29 May 2009 17:58 #53558 by Νικολής Ασημάκης
Το τερμάτισα και έχω να πω πως έχει γαμάτο σενάριο! Και αρκετά καλή υλοποίηση όπως προείπα. Δοκιμάστε το! :D

More
29 May 2009 18:12 #53560 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Το τερμάτισα και έχω να πω πως έχει γαμάτο σενάριο! Και αρκετά καλή υλοποίηση όπως προείπα. Δοκιμάστε το! :D

Πλακα μας κανεις; τα προηγουμενα σου Post ηταν το 2006 και το τερματισες το 2009; Εισαι καλος ρε!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 May 2009 18:18 #53561 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic DaEmonica

BigBoss wrote:

Nikolis wrote: Το τερμάτισα και έχω να πω πως έχει γαμάτο σενάριο! Και αρκετά καλή υλοποίηση όπως προείπα. Δοκιμάστε το! :D

Πλακα μας κανεις; τα προηγουμενα σου Post ηταν το 2006 και το τερματισες το 2009; Εισαι καλος ρε!

Δηλαδη εαν εγω το ξεκινησω αυτη τη χρονια θα τερματισω το 2012? :mrgreen: :mrgreen:

More
29 May 2009 18:33 #53562 by Νικολής Ασημάκης

Milkman14 wrote:

BigBoss wrote:

Δηλαδη εαν εγω το ξεκινησω αυτη τη χρονια θα τερματισω το 2012? :mrgreen: :mrgreen:

Η περίπτωση να το παρατήσω και να το ξαναεγκαταστήσω αυτές τις μέρες και να το τερματίσω δεν σας πέρασε από το μυαλό; :roll:

More
29 May 2009 18:44 #53564 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic DaEmonica

Nikolis wrote:

Milkman14 wrote:

BigBoss wrote: Πλακα μας κανεις; τα προηγουμενα σου Post ηταν το 2006 και το τερματισες το 2009; Εισαι καλος ρε!

Η περίπτωση να το παρατήσω και να το ξαναεγκαταστήσω αυτές τις μέρες και να το τερματίσω δεν σας πέρασε από το μυαλό; :roll:

Ελα ρε πλακα σου κανουμε,ειναι δυνατον να σου πηρε 3 χρονια για να τελειωσεις ενα παιχνιδι.Το ενα ενδεχομενο ειναι αυτο αυτο που ειπες και το αλλο ειναι να πορωθηκες ξανα και να ηθελες να ξαναπαιξεις.