Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ψάχνετε άτομα για online games? Γράψτε εδώ!

More
23 May 2011 15:53 #93815 by Marcus
Σε αυτό το topic ας γράφουμε όλοι τα games που παίζουμε και σε ποια format (PC, κονσόλες κτλ.) ώστε να βρίσκουμε συμπαίκτες και αντιπάλους online μέσω του GameWorld.

Γράψτε επίσης και τα gamertag ή τα PSN, Steam ID σας.

Σκεψη για τουρνουα Halo Reach
καλημερα σκεφτομαι να διοργανωσω τουρνουα για xbox 360 αρχιζοντας απο το halo reach. Σε αυτο το θεμα θα ηθελα να μου πειτε ποσοι ειστε διαθεσιμοι να συμμετασχετε σε ενα τουρνουα halo reach. Μεχρι στιγμης δεν εχω στο μυαλο μου οι νικητες να κερδισουν καποιο δωρο αλλα στην πορεια μπορει να αλλαξει αυτο. Το τουρνουα σκοπευω να το διοργανωσω τελη ιουνιου.

Αν θέλετε άτομα για να ολοκληρώσετε Trophies/Achievements κάντε κλικ εδώ για το αντίστοιχο topic .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2011 00:42 #93834 by MaTeKoN
Σου έχω βρει πιστεύω αρκετά άτομα. Έτσι και δεις στους φίλους μου (MaTeKoN) όσοι από αυτούς παίζουν Halo: Reach, παίζουν κάθε μέρα Halo: Reach και τίποτα άλλο. Μπορώ αύριο να σου δώσω και gamertags για σίγουρες συμμετοχές αν και πιστεύω όλοι θα συμμετάσχουν. Πως πιστεύεις να το διοργανώσεις αυτό όμως? Για να ξέρω τι θα τους πω.

More
24 May 2011 11:35 #93840 by Marcus

MaTeKoN wrote: Σου έχω βρει πιστεύω αρκετά άτομα. Έτσι και δεις στους φίλους μου (MaTeKoN) όσοι από αυτούς παίζουν Halo: Reach, παίζουν κάθε μέρα Halo: Reach και τίποτα άλλο. Μπορώ αύριο να σου δώσω και gamertags για σίγουρες συμμετοχές αν και πιστεύω όλοι θα συμμετάσχουν. Πως πιστεύεις να το διοργανώσεις αυτό όμως? Για να ξέρω τι θα τους πω.

τι εννοεις πως ?

More
24 May 2011 11:39 #93841 by MaTeKoN
σε τι mode, ή ότι συμφωνήσουν οι περισσότεροι?
πόσα άτομα minimum/maximum?

More
21 Oct 2012 15:56 #113549 by 'Πασχάλης Mπολανάκης'
Αντίπαλοι για παλιά Pro Evolution Soccer
Γεια σας ειμαι καινουριος στο gameworld και σκεφτηκα να δημιουργησουμε ομαδουλες και να πεζουμε προ εχω συγκικριμενα εχω το pes 2008,pes 2010,pes 2011 αμα 9ελετε στειλτε μου id σε αυτο το 9εμα για να πεζουμε μαζι :fball: :cool: κα9ως να μπενουμε στο mumble : 1)Κάντε download το Mumble από εδώ:http://mumble.sourceforge.net/
2)Δώστε τα εξής στοιχεία:
Label: GameWorld
Address: gameworld.mumble.com
Port: 7284
Username: (το Username που έχετε στο site. Αν είναι δύο λέξεις τότε εισάγετε κάτω παύλα)
3)Μπείτε στο κανάλι GameWorld TV. (και σορρυ αμα εχω κανει ορ9ογραφικα λα9η )

More
21 Nov 2012 01:17 #115369 by NIKOS
Halo 4 Xbox LIVE
Όποιος ενδιαφέρεται να παίξει online halo στο xbox live και θέλει team μπορούμε να ανταλλάξουμε gamertags και να κανονιστεί μια μέρα να μπαίνουμε και να παίζουμε...το δικό μ είναι masternikos92

More
19 Sep 2013 16:21 #132458 by AlexMastermind
PES 2014 PC.

ID: alexmastermind13

Όποιος θέλει ας μπει να παίξουμε.

More
15 Oct 2013 17:30 #133904 by Eumorfoulis Kanakaris Valtimoris
Ψάχνω παρέα για το Payday 2 όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει pm!

More
15 Oct 2013 19:40 #133966 by Vasilis Haralambakis
εχει καποιο crew για το GTA V (PS3) το site?

More
15 Oct 2013 19:43 #133967 by Dimitris Sarafis