Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας anime? (Γκάλοπ 2011)

Poll: Έβαλα τα δημοφιλέστερα, ενεργοποίησα την επιλογή να μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Naruto Shippuuden
7 10.9%
Bleach
3 4.7%
One Piece
10 15.6%
Full Metal Alchemist Brotherhood
3 4.7%
Death Note
9 14.1%
Naruto (το πρώτο που βγήκε)
4 6.3%
Soul Eater
No votes 0%
Pokemon (γενικά)
4 6.3%
Yu-Gi-Oh (γενικά)
6 9.4%
Dragonball (γενικά)
2 3.1%
D.Gray-man
1 1.6%
Katekyo Hitman Reborn!
No votes 0%
Fairy Tail
2 3.1%
Elfen Lied
1 1.6%
Shaman King
1 1.6%
Code Geass (γενικά)
2 3.1%
Ao no Exorcist
1 1.6%
Deadman Wonderland
1 1.6%
Πολλά, δεν μπορώ να διαλέξω (γράψτε ποιά)
2 3.1%
Άλλο (ποιό)
5 7.8%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
27 Jul 2011 23:55 - 30 Jul 2011 01:38 #96812 by eliminator
Μπορείτε να ψηφίσετε. Έφτιαξα αυτό γιατί το άλλο ήταν αρκετά παλιό. Ενεργοποίησα την επιλογή να μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας σε περίπτωση που δείτε κάτι που δε σας άρεσε και ξενερώσατε και θέλατε να αλλάξετε την ψήφο σας. Μπορείτε να ψηφήσετε μέχρι 3, επειδή είναι πολύ αγαπημένα πίστευα δε θα μπορούσατε να διαλέξετε.
Last edit: 30 Jul 2011 01:38 by eliminator.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2011 00:07 #96815 by Άγγελος Φασούλης
Ακόμα και αν έχει πιο πρόσφατα anime, λείπουν πολλά πολύ δυνατά anime. Τέλοσπάντων ως top ψηφίζω Naruto Shippuden, μετά το απλό Naruto. Και ως τρίτη επιλογή έβαλα την πρώτη μου αγάπη(και παντοτινή) Pokemon!!!

More
28 Jul 2011 00:14 #96818 by eliminator
Πες μου άμα είναι για να τα προσθέσω! Εξάλλου μπορείς να αλλάξεις την ψήφο σου :wink:

More
28 Jul 2011 00:38 #96822 by Άγγελος Φασούλης
Λοιπόν D.Gray-man, Katekyo Hitman Reborn!, Fairytale, Elfen Lied, Shaman King. Κάτσε τώρα θα πέσει και ο Μπάμπης με άλλα anime.

More
28 Jul 2011 11:46 #96826 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εγώ ψήφισα:

1) One Piece

2) Death Note

3) Naruto (το πρώτο)

Θα σας πω για την τρίτη μου επιλογή πρώτα. Το shippuden για μένα έχασε πολλά στοιχεία που έκαναν αυτήν την σειρά την καλύτερη που είχα δει. Προς το τέλος του Naruto, πέφτουν πολλά flashbacks και fillers για αυτό και άλλωστε το έβαλα νούμερο 3. Αλλά το Shippuden έχασε την "καρδιά" του Naruto.

Στο One Piece έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ οπότε ξέρετε γιατί το έβαλα νούμερο 1, μην γίνομαι σπαστικός και τα ξαναλέω :P

Δεύτερο έβαλα το Death Note, πολύ καλό anime και όσο διήρκεσε η πρώτη season (μέχρι το 21 νομίζω) ήταν καταπληκτική. Μετά συνέχισε να είναι καλή αλλά όχι όπως στην αρχή. Γενικά το προτείνω, ξεφεύγει από τις δομές των άλλων anime, και είναι φρέσκο.

Full Metal Alchemist Brotherhood δεν έχω δει αρκετά για να ξέρω αν αγγίζει την ποιότητα των 3 από πάνω.

Soul Eater έχω δει αρκετά αλλά και πάλι χάνει απο ποιότητα, αν και καλό anime.

Το Dragonball (ειδικά το Kai) είναι καταπληκτικό αλλά φαίνονται τα χρόνια του, δεν υπάρχει το "βάθος" που υπάρχει στα άλλα anime. Τα τελευταία επεισόδια πάντως (του Kai) πρόσφεραν καταπληκτικές στιγμές και είναι στο top 5 μου.

More
28 Jul 2011 12:16 #96827 by eliminator

draginfable wrote: Λοιπόν D.Gray-man, Katekyo Hitman Reborn!, Fairytale, Elfen Lied, Shaman King. Κάτσε τώρα θα πέσει και ο Μπάμπης με άλλα anime.

Προστέθηκαν :wink: . Άμα θες μπορείς να αλλάξεις τις ψήφους σου.

Sorry :oops: παιδιά σβήστηκαν οι ψήφοι επειδή πρόσθεσα και άλλα anime, άμα μπορείτε ξαναψηφίστε.

More
28 Jul 2011 12:29 #96828 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Βάλε επίσης τα Code Geass, Code Geass R2, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το anime.

More
28 Jul 2011 12:33 #96829 by eliminator

IloveGames wrote: Βάλε επίσης τα Code Geass, Code Geass R2, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό το anime.

ΟΚ αλλά να ξέρεις θα ξανασβηστούν οι ψήφοι σας. Πείτε τα μαζεμένα μην ψηφίζουμε συνέχεια για κανά μήνα.

More
28 Jul 2011 12:48 #96830 by Γιάννης Παναγιωτίδης
:P Από εμένα είσαι καλυμμένος (τουλάχιστον έτσι νομίζω). Υπάρχουν και άλλα καλά anime αλλά θα έχαναν σε μια τέτοια λίστα. Τώρα αν θέλει κάποιος άλλος να προσθέσεις κάτι...

More
28 Jul 2011 13:48 #96833 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Bleach Naruto One Piece FMA Brotherhood FAIRY TAIL!(δολοφόνε!) Katekyo Hitman Reborn Ao no Excorcist Deadman's Wonderland! Και άλλα πολλά!