Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

OaSiS

More
04 Oct 2007 03:48 - 31 Dec 2015 04:03 #37334 by Μάνος Γρυπάρης

Οι Oasis είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών. Με βάση τους αριθμούς, αποτελούν το πιο εμπορικό συγκρότημα των 90's (και προσωπικά το αγαπημένο μου). Έχουν δώσει παγκόσμιες συναυλίες σε όλη την Ευρώπη αλλά και σε Αμερική, Αργεντινή, Ιαπωνία και γενικά σε όλες τις μεγάλες χώρες, όπου πάντοτε είχαν πληρότητα από θεατές. Στην Ελλάδα δεν έχουν τόση απήχηση συγκριτικά με άλλες χώρες. Είχαν κατέβει μόνο μία φορά στη χώρα μας σε ένα από τα πρώτα Rockwave Festival, όπου μάλιστα ο Liam Gallagher (κύριος τραγουδιστής του συγκροτήματος) είχε τσακωθεί με τον Noel Gallagher (η ψυχή του συγκροτήματος και μεγαλύτερος αδερφός του) με αποτέλεσμα δυστυχώς ο 2ος να μην κατέβει.

Τα δύο αδέρφια είναι μονίμως στη δημοσιότητα λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα τους, ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι το συγκρότημα προσπαθούσε από την αρχή να μιμηθεί τους Beatles. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο οι Oasis έχουνε πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως! Έχουν επίσης συλλέξει 15 NME Awards, 5 BRIT Awards, 9 Q Awards και 4 MTV Europe Music Awards. Το peak της καριέρας τους ήταν ουσιαστικά στα 3 πρώτα άλμπουν, ίσως και στο 4ο.

Άλμπουμ:
1)Definitely Maybe (1994)
2(What's the Story) Morning Glory? (1995)
3)Be Here Now (1997)
4)Standing on the Shoulder of Giants (2000)
5)Heathen Chemistry (2002)
6)Don't Believe the Truth (2005)
7)Dig Out Your Soul (2008)

Αξιοσημείωτα τραγούδια:

Live Forever (1994)

Whatever (1994, B-Side, κυκλοφόρησε μόνο σε Single)

Don't Look Back in Anger (1995)

Hello (Live) (1995)

Some Might Say (1995)

Stand by Me (1997)

Don't Go Away (1997)

Go Let It Out (2000)

Oasis - Best Of Playlist

Την έχω δημιουργήσει ο ίδιος βάζοντας μέσα τα καλύτερα (κατά την άποψή μου) κομμάτια.
Συμπεριέλαβα ακόμη και τα B-Sides τα οποία δεν κυκλοφόρησαν σε επίσημα άλμπουμ παρά μόνο σε singles. Όλα τους θα μπορούσαν να αποτελούν άνετα επιτυχίες άλλων συγκροτημάτων. God bless Noel Gallagher.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 31 Dec 2015 04:03 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jan 2009 21:48 #50143 by Χρήστος Αρμυριώτης
Οι Oasis ψηφίζουν Guitar Hero
Με δηλώσεις του ο Νόελ Γκάλαχερ κατέκρινε τα video games που δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό στη νεολαία, σε αντίθεση με το Guitar Hero που, όπως είπε, αξίζει να δοκιμάσει κανείς την τύχη του.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι προτιμά να παίζει ατέλειωτες ώρες κιθάρα παρά να προσπαθεί να ανέβει level και να τελειοποιήσει τις ικανότητές του. Όσο για το ποια ήταν η ακριβής φράση του?

"Playing a guitar is not a f***ing videogame" .

Μάλιστα, πέρσι είχε κάνει παρόμοια σχόλια λέγοντας ότι είναι καλύτερο να τοποθετήσεις μια κιθάρα στα χέρια ενός παιδιού παρά να σκοτώνεις κεφάλια με το σπαθί ενός σαμουράι!

More
28 Jan 2009 01:25 #50147 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic OaSiS
Επειδή ακούω OaSiS από το ξεκίνημά τους (κι είναι ο λόγος που από United με έκαναν City) πρέπει να σου πω ότι οι αδερφοί Gallagher ήταν πάντοτε πολύ θερμοί στις δηλώσεις τους και γενικά είχαν...άστατοι ζωή! Ήθελαν πάντοτε να προκαλούν. Τώρα είδες τον Noel, που να ακούσεις τον Liam Gallagher να τα χώνει. Εκεί πέφτουν και τα τσιμέντα που λέει κι ο κυρ Νίκος.

Και τα δύο αδέρφια, Noel και Liam, γουστάρουν να κάνουνε βεντετικές δηλώσεις για να το διασκεδάζουν και να ασχολείται ο κόσμος μαζί τους! :wink:

Nothing more, nothing less!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Jul 2009 21:31 #57073 by Νικολής Ασημάκης
Noel Gallagher (Oasis) εναντίον John Terry (Chelsea)
Ο Noel Gallagher των Oasis είναι γνωστός οπαδός της Manchester City και με πρόσφατες δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως δε βλέπει με καλό μάτι τις μεταγραφικές κινήσεις της αγαπημένης του ομάδας.

Οι «πολίτες» απέκτησαν τον Emmanuel Adebayor από την Arsenal και το σχόλιο του Gallagher ήταν: «Ανέκαθεν αντιπαθούσα τον Adebayor. Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο χαζοχαρούμενος χορός που κάνει στο σημαιάκι του κόρνερ».

Όσον αφορά τον John Terry της Chelsea, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η City, οι δηλώσεις του ήταν πιο καυστικές: «Δε μου άρεσε ποτέ ο John Terry. Έχει παράξενα μάτια και είναι κλαψιάρης. Συν τοις άλλοις, είναι και Λονδρέζος».

(Πηγή Rocking.gr)

More
21 Jul 2009 23:54 #57108 by Frank
Replied by Frank on topic OaSiS
του βρωμαει ο ενας του ξινίζει ο αλλος ... ΕΛΕΟΣ !!!

να γινει αυτος σκαουτερ να μας βρίσκει ομορφα παλικαρια, που να μην χορευουν χαζοχαρουμενα , να μην ειναι λονδρεζοι, να μην κλαίνε ...

ας τον ενημερωσει καποιος οτι παιρνουμε παιχτες και οχι υπαλληλους ή μοντελα :mrgreen:

More
01 Sep 2009 13:05 - 31 Dec 2015 04:01 #59639 by Μάνος Γρυπάρης
Προς διάλυση οδεύουν οι OaSiS!

O Noel Gallagher έφυγε απο τους Oasis πριν λίγες ημέρες γιατί όπως είπε ήταν αδύνατο να συνεργαστεί πλέον με τον αδερφό του. Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού φαίνεται οτι είναι τo πρόβλημα του Liam με το ποτό. Πίνει συνέχεια και γίνεται επιθετικός σε όλο τον κόσμο, στους συνεργάτες του, τον αδερφό του φυσικά, την κοπέλα του αδερφού του, σε όλους. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένας τσακωμός μετά τον οποίον ο Liam έσπασε μια κιθάρα του Noel ενώ ήταν να βγουν να παίξουν σε συναυλία στο Παρίσι. Μετά απο αυτό ο Noel εγκατέλειψε το συγκρότημα. Επίσημα όμως οι OaSiS διαψεύδουν τις φήμες περί διάλυσης.

Ο Liam ήταν πάντοτε ο "κακός" της υπόθεσης. Δεν ξέρω αν ζήλευε τον μεγαλύτερο αδερφό του Noel, πάντως οι δυο τους δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν. Αντιθέτως, τόσο καιρό "χώριζαν" με τα μέλη του συγκροτήματος τα οποία και άλλαζαν σαν τα πουκάμισα (ε με τέτοια συμπεριφορά...) ενώ τώρα πλέον "χώρισαν" και μεταξύ τους.

Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πως οι δυο τους μαζί με τον οποιονδήποτε ντράμερ/κιθαρίστα μπορούν να πετύχουν πολλά. Μόνοι τους δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα. Αν το καταλάβαιναν αυτό τότε ίσως βλέπαμε παλιά καλά τραγούδια.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 31 Dec 2015 04:01 by Μάνος Γρυπάρης.

More
05 Oct 2009 15:42 #62041 by Μάνος Γρυπάρης
Συνεργασία Snoop Dogg & Noel Gallagher για solo άλμπουμ?

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ράπερ Snoop Dogg δήλωσε πως ενδιαφέρεται να υπογράψει συμβόλαιο στον Noel Gallagher στην Priority Records (Ε.Μ.Ι), στην οποία μόλις ανέλαβε σαν creative director. « Είναι πρώτη προτεραιότητα μου να υπογράψω ένα ρόκ όνομα, μου αρέσει το στυλ του Noel, θα προσπαθήσω να τον πείσω μάλιστα να κάνουμε μαζί και ένα ντουέτο!»
Μετά την διάλυση των Oasis και την λήξη του συμβολαίου του με την 'Live Forever' stars, ο Noel βρίσκεται εν αναμονή μιας ενδιαφέρουσας πρότασης για συμβόλαιο και όπως είχε δηλώσει πριν μήνες « Έχω αρκετά τραγούδια στο συρτάρι μου και μάλιστα πολλά από αυτά είναι πολύ καλά. Δεν είναι τραγούδια των Oasis, είναι δικά μου.»

[youtube:3jpv7pk7]
[/youtube:3jpv7pk7]

[youtube:3jpv7pk7]
[/youtube:3jpv7pk7]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Oct 2009 14:42 #62557 by Μάνος Γρυπάρης
Η αντίδραση του Χίτλερ όταν έμαθε για την διάλυση των OaSiS!

[youtube:2wjdixpj]
[/youtube:2wjdixpj]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Oct 2009 20:43 #62575 by Tasos Georgos
Replied by Tasos Georgos on topic OaSiS

Nikolis wrote: Noel Gallagher (Oasis) εναντίον John Terry (Chelsea)
Ο Noel Gallagher των Oasis είναι γνωστός οπαδός της Manchester City και με πρόσφατες δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως δε βλέπει με καλό μάτι τις μεταγραφικές κινήσεις της αγαπημένης του ομάδας.

Οι «πολίτες» απέκτησαν τον Emmanuel Adebayor από την Arsenal και το σχόλιο του Gallagher ήταν: «Ανέκαθεν αντιπαθούσα τον Adebayor. Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο χαζοχαρούμενος χορός που κάνει στο σημαιάκι του κόρνερ».

Όσον αφορά τον John Terry της Chelsea, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η City, οι δηλώσεις του ήταν πιο καυστικές: «Δε μου άρεσε ποτέ ο John Terry. Έχει παράξενα μάτια και είναι κλαψιάρης. Συν τοις άλλοις, είναι και Λονδρέζος».

(Πηγή Rocking.gr)

Ο Noel Callagher έχει κάνει πρόταση σε Del Piero και Maldini (όταν ήταν στα πάνω τους) για να έρθουν στη City έναντι πολλών χρημάτων στην προ Abu Dabi εποχή. Με τη μόνη λεπτομέρεια ότι ήταν λιώμα στο μεθύσι...

More
04 Nov 2009 15:21 #64045 by inviribus
Replied by inviribus on topic OaSiS
Τους φάγανε τα ναρκωτικά οι μπύρες και το καμένο μυαλό τους

ΩΡΑ είναι να την κάνουν σιγά σιγά έχουνε να κάνουνε κάτι αξιόλογο από το 1996