Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταινία Mortal Kombat 2

More
27 Jan 2022 22:37 #260666 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά την πρώτη ταινία Mortal Kombat που αποτέλεσε reboot στην παλιά, θα έρθει και συνέχεια. Η New Line Cinema ενέκρινε την χρηματοδότηση του sequel.

Σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο του sequel της τελευταίας ταινίας Mortal Kombat θα γραφτεί από τον Jeremy Slater. Έχει γράψει την σειρά Moon Knight, την ταινία Uprising και το Tommyknockers του Stephen King. Επίσης δούλεψε και στο Umbrella Academy του Netflix, ενώ δημιούργησε και έτρεξε την παραγωγή του Εξορκιστή στο Fox.

Η ταινία Mortal Kombat (το reboot) προβλήθηκε στις 8 Απριλίου 2021 Το σενάριο έχει να κάνει με τον πρώην μαχητή του MMA, Cole Young. Παρά τα ανάμεικτα reviews, η ταινία έβγαλε 83,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ δαπανήθηκαν 55 εκατομμύρια δολάρια σε μπάτζετ. Είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του HBO Max. Σκηνοθέτης ήταν ο Simon McQuoid και σεναριογράφοι οι Greg Russo και Dave Callaham.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2022 01:32 #260725 by Nikos Georgopoulos
Νέα ταινία Mortal Kombat

Έρχεται sequel στο reboot του 2021.

Μετά την πρώτη ταινία Mortal Kombat που αποτέλεσε reboot στην παλιά, θα έρθει και συνέχεια. Η New Line Cinema ενέκρινε την χρηματοδότηση του sequel.

Σύμφωνα με το Deadline , το σενάριο του sequel της τελευταίας ταινίας Mortal Kombat θα γραφτεί από τον Jeremy Slater. Έχει γράψει την σειρά Moon Knight, την ταινία Uprising και το Tommyknockers του Stephen King. Επίσης δούλεψε και στο Umbrella Academy του Netflix, ενώ δημιούργησε και έτρεξε την παραγωγή του Εξορκιστή στο Fox.

Η ταινία Mortal Kombat (το reboot) προβλήθηκε στις 8 Απριλίου 2021 Το σενάριο έχει να κάνει με τον πρώην μαχητή του MMA, Cole Young. Παρά τα ανάμεικτα reviews, η ταινία έβγαλε 83,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ δαπανήθηκαν 55 εκατομμύρια δολάρια σε μπάτζετ. Είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του HBO Max. Σκηνοθέτης ήταν ο Simon McQuoid και σεναριογράφοι οι Greg Russo και Dave Callaham.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
28 Jan 2022 03:05 #260736 by Απόστολος Μητσακούλης
Η πρώτη δν ήταν και τόσο ουάου αλλά είναι Mortal Kombat. Θα δώ σίγουρα και τι συνέχεια για να δώ που το πάει. Είχα προσέξει kotal kahn και johnny cage. 

More
06 May 2022 12:35 #263970 by Nikos Georgopoulos
Ο παλαιστής The Miz προπονείται για να παίξει τον Johnny Cage από το Mortal Kombat

Ο Ed Boon εγκρίνει την επιλογή.

Ο παλαιστής-ηθοποιός The Miz έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να παίξει τον Johnny Cage στη συνέχεια της ταινίας Mortal Kombat.

Ο Miz σε μια νέα συνέντευξη αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να προπονείται από τότε που ανακοινώθηκε η ταινία και  δήλωσε : "Θέλω να παίξω τον Johnny Cage στο Mortal Kombat. Έχω δουλέψει πάνω στα σπλιτ μου. Δούλεψα τα κλωτσιά μου. Μόλις είδα ότι το Mortal Kombat βγήκε και δεν υπήρχε ακόμα ο Johnny Cage και το όνομά μου κυριολεκτικά έγινε παγκόσμιο trending Νο. 1. Αν αυτό θέλω να συμβεί, πρέπει βασικά να σιγουρευτώ ότι είμαι προετοιμασμένος και έτοιμος ώστε αν παρουσιαστεί αυτή η ευκαιρία, τότε θα είμαι έτοιμος και συγκεντρωμένος. Έτσι, τηλεφώνησα στον γυμναστή μου που βοήθησε με τον Marine 6, και τον ρώτησα πώς κάνεις τα εισαγωγικά του λακτίσματα. Τα χρειάζομαι με το αριστερό και το δεξί χέρι, γιατί ο Τζόνι μπορεί να τα κάνει και τα δύο".

Ο Miz πρόσθεσε ότι είναι "σχεδόν έτοιμος" με την τέλεια εκτέλεση των split. Ο Ed Boon, ένας από τους δημιουργούς του Mortal Kombat και σημερινός Creative Director της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών Mortal Kombat NetherRealm Studios, υποστήριξε την αυτοπροβολή του Miz λέγοντας ότι ο "τύπος κάνει μια πειστική υπόθεση" σε ένα retweet. Ο Miz ανέφερε ότι θα ήταν τέλειος για να υποδυθεί τον αλαζόνα πολεμιστή Johnny Cage ακόμη και πριν επιβεβαιωθεί η συνέχεια και προσληφθεί ο Jeremy Slater (Moon Knight) για να γράψει το σενάριο τον Ιανουάριο.

Guy makes a compelling case   t.co/pasFn3LiNn

— Ed Boon (@noobde) April 24, 2021

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην επιτυχημένη επανεκκίνηση του κινηματογραφικού franchise, πολλοί κλασικοί χαρακτήρες από τα παιχνίδια ήταν παρόντες, αλλά όχι ο Johnny Cage. Ο παραγωγός Todd Garner σε μια εκδήλωση Τύπου για την ταινία πέρυσι ανέφερε ότι το vibe του Cage είναι παρόμοιο με αυτό του Kano, και υπήρξε αντίσταση μεταξύ της δημιουργικής ομάδας να έχει "δύο τύπους που ανταγωνίζονται για να [δουν ποιος μπορεί] να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον σε αστεία και σε εγωισμό".

More
06 May 2022 23:20 #263993 by Απόστολος Μητσακούλης
Νομίζω θα ταιριάξει στον ρόλο. Το πρόβλημα είναι το γενικό σενάριο της ταινίας.

More
21 Jul 2022 18:10 #265713 by Nikos Georgopoulos
Με τον Simon McQuoid ξανά ως σκηνοθέτη

H προετοιμασία για την νέα ταινία Mortal Kombat προχωράει και σύμφωνα με το Deadline. Σκηνοθέτης θα είναι ξανά ο Simon McQuoid, ενώ ο σεναριογράφος θα είναι νέος και συγκεκριμένα ο Jeremy Slater.
Ο McQuoid πάντως έχει δηλώσει ότι στο sequel θα ήθελε η ταινία να παρουσιάσει περισσότερο το βασίλειο Edenia, καθώς η πρώτη ταινία εστίασε πιο πολύ σε Earthrealm και Outworld. Στη νέα ταινία αναμένεται να δούμε μεταξύ άλλων τους χαρακτήρες Kitana, Sindel, Jade και Johnny Cage.

More
22 Oct 2022 12:47 #267227 by Nikos Georgopoulos
Ο Jean-Claude Van Damme θέλει να παίξει τον Johnny Cage στη νέα ταινία Mortal Kombat

Εκστρατεία από fans!

Ο Jean-Claude Van Damme θέλει να παίξει τον Johnny Cage στη συνέχεια της ταινίας Mortal Kombat του 2021.

Ο Van Damme είναι ένας από τους πιο διάσημους αστέρες δράσης του Χόλιγουντ. Πρωταγωνίστησε στο The Expendables 2 το 2012, ενώ τον έχουμε δει σε κλασικές ταινίες όπως Kickboxer, Universal Soldier, Double Impact, Sudden Death κ.α/ Από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως τα μέσα της δεκαετίας του '90, ο Van Damme ήταν στην κορυφή με μεγάλους αστέρες, όπως ο Arnold Schwarzenegger και ο Sylvester Stallone.

Επίσης, ο Van Damme είχε υποδυθεί τον Guile από το Sreet Fighter στην ομώνυμη ταινία του 1994, άρα έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να πρωταγωνιστήσει και στον..."αιώνιο αντίπαλο", το Mortal Kombat. Από τότε που ήρθε το Mortal Kombat την δεκαετία του '90, οι fans έκαναν εκστρατεία για να δουν τον Van Damme να παίζει τον Johnny Cage. Σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Cage είναι χαρακτήρας που εμπνέεται από τον Van Damme. Δυστυχώς, ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε δει ακόμα τον Van Damme να απεικονίζει τον δημοφιλή χαρακτήρα στο Mortal Kombat.

Μια fanpage του Jean-Claude Van Damme απάντησε στην ανάρτηση της Warner Bros λέγοντας: «Πρέπει να βάλετε τον πρωταγωνιστή των πολεμικών τεχνών και της δράσης του Χόλιγουντ, Jean-Claude Van Damme ως έναν ηλικιωμένο Johnny Cage στην επόμενη ταινία Mortal Kombat».

Παραδόξως, ο πραγματικός Van Damme απάντησε στο σχόλιο λέγοντας: «Ευχαριστώ, παιδιά! Σίγουρα θα ήθελα να απεικονίσω τον Johnny Cage. Ας δούμε ποιος θα κερδίσει, Cage, ο Guile ή εγώ».

Αν και το sequel του Mortal Kombat (2021) δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, ένα teaser επιβεβαίωσε ότι το sequel θα υλοποιηθεί και ο Johnny Cage θα εμφανιστεί σε αυτό. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί.

More
24 Oct 2022 02:51 #267239 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα ταιριάξει απόλυτα ο Van Damme στον ρόλο.

More
06 May 2023 12:05 #271019 by Nikos Georgopoulos
Ηθοποιός και γυρίσματα

Ο Carl Urban θα παίξει τον Johnny Cage, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.
O Carl Urban έχει παίξει στα The Boys και The Lord of the Rings.

More
06 Jun 2023 11:06 #271404 by Nikos Georgopoulos
Η Adeline Rudolph ως Kitana

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Adeline Rudolph θα παίξει τον ρόλο της Kitana στην νέα ταινία Mortal Kombat 2. Προηγουμένως είχε παίξει στο The Chilling Adventures of Sabrina.