Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Romance

More
25 Jun 2006 01:17 #15757 by Michaelides Andreas
Romance was created by Michaelides Andreas
Ήταν το category της σημερινής εκπομπής (ΟΚ, χθεσινής αν λάβουμε υπόψη την ώρα αλλά anyway). Marmalade Boy, Ai Yori Aoshi, Ai Yori Aoshi Enishi, Sister Princess, Maison Ikkoku, Kodomo no Omocha, Kimagure Orange Road και πολλά άλλα εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία και είναι πιο δημοφιλή από όσο φαντάζεται συνήθως ο κόσμος (η σπουνόπερα πάντα πουλάει, θυμηθείτε τη Λάμψη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2006 06:58 #15760 by George F.
Replied by George F. on topic Romance
KGNE, Saikano, Koi-Kaze...και μετά το χάος...(μιλάμε για "παιξιμο βιολιου στις φλεβες σας με ξυραφακι")... :mrgreen:

More
25 Jun 2006 12:57 #15761 by Michaelides Andreas
Replied by Michaelides Andreas on topic Romance
Με συγχωρείς, αλλά το μόνο που ισχύει για το Saikano είναι πιθανώς η τελευταία σου φράση.

More
25 Jun 2006 15:58 #15768 by ghost dog
Replied by ghost dog on topic Romance
Φίλε Bakuma χθές άκουσα για πρώτη φορα την εκπομπή σου και με κουφάνατε, είστε τελείως καμμένοι με τα anime και σας πάω :P Το anime με τις "μαριονέτες" που ανέφερες ήταν το Saber Marionette J ? Από τελείως dark τίτλους τι έχεις να προτείνεις?

Όσο για τα καθαρά romance anime ,τι να πω. Δεν έχω δει κάποιο και η αλήθεια είναι ότι δεν πολυθέλω. Ούτως η άλλως τα περισσότερα anime έχουν ένα κεντρικό lovestory που συνήθως είναι και πολύ δραματοποιημένο, οπότε δεν θα ήθελα να φάω στη μάπα ένα με κλισαρισμένο romancing drama στο φουλ ;) Πάντως από τους υπόλοιπους τιτλους μου άρεσε αρκετά το love story στο Rahxephon...

A, και για να μην ξεχνιόμαστε μιάς και είμαστε στον gamesradio, θυμάμαι ένα πολύ καλό RPGaki στο SuperNES που λεγόταν Romancing Saga. Nομίζω ότι έχει συνεχιστει και στο PS με τον τίτλο SaGa.

--=GhostDog=--

More
25 Jun 2006 17:51 #15771 by Panagiotis Koutelidakis
Replied by Panagiotis Koutelidakis on topic Romance
Ah! Megami-sama!, Koi Kaze, Kareshi Kanojo no Jijyo (Kare Kano), To Heart για μένα.

More
25 Jun 2006 21:22 #15776 by George F.
Replied by George F. on topic Romance

Bakuma-dono\ wrote: Με συγχωρείς, αλλά το μόνο που ισχύει για το Saikano είναι πιθανώς η τελευταία σου φράση.

More
26 Jun 2006 12:11 #15792 by Michaelides Andreas
Dante80: Fair enough. Εγώ ας πούμε είχα συγκινηθεί (χωρίς το σοκ του ξεριζώματος) πάρα πολύ με το Marmalade Boy. Όσο αφορά το αντιπολεμικό μανιφέστο, μάλλον κλίνω υπέρ του RahXephon.

More
26 Jun 2006 13:13 #15800 by Panagiotis Koutelidakis
Replied by Panagiotis Koutelidakis on topic Romance
Θα ξανατονίσω ότι είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε βάσει του συνόλου του έργου αν μιλάμε για slump/κοιλιά. Γι' άλλη μια φορά, το manga είναι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα, αφού δεν το παθαίνει τόσο έντονα (αν μπορεί να ειπωθεί πως το παθαίνει καν).

More
26 Jun 2006 23:19 #15825 by Michaelides Andreas
Δεν έχω διαβάσει το manga, οπότε δεν ξέρω. Μιλάω αποκλειστικά για το anime. Δεν θα είναι η π΄ρώτη φορά που το manga είναι καλύτερο, αν όντως αυτό ισχύει.

More
06 Aug 2006 15:32 #17765 by Giannis
Replied by Giannis on topic Romance
Romance είναι ένα από τα αγαπημένα μου genres κι έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής:

Saikano = σουρεαλιστικό αντιπολεμικό ρομαντικό δράμα = win.
nuff said.

Chobits: fun comedy με πανέμορφο slice of life και ψιλό-dark στα τελευταία eps. Το είδα σε 2 μέρες, έφευγε νεράκι.

Full Moon wo Sagashite: Αρχίζει fluffy, καταλήγει χοντρό δράμα. Έριξα ένα κλάμα... :P (νταξ δεν είναι καθαρό romance αλλά αξίζει)

Κoi Kaze: είναι η μοίρα του να μην αρέσει σε πολλούς. Δε πειράζει όμως... αρκεί που αρέσει σε μας.

Karekano: επιτέλους μια σειρά που ασχολείται με τα προβλήματα και τα συναισθήματα που προκύπτουν μετά την αρχή της σχέσης. Περιμένω να τελειώσει το scanning του manga... 3 vols έμειναν. Το anime τελειώνει πολύ απότομα (Gainaxed :P )

Κimi ga Nozomu Eien: το πρώτο που είδα. Απλά Haruka <3

Ah! My Goddess: το τραβάει λίγο από τα μαλλιά αλλά είναι ωραίο.

AIR: κρίμα που το χαλάει στο τέλος. Τα πρώτα eps είναι epic.

Card Captor Sakura: Ύμνος στην αγάπη και στην καλοσύνη. (καλά ντε, ούτε αυτό ειναι καθαρό romance αλλά απλά δε μπορούσα να μη το αναφερώ. Κι ας θεωρείται παιδικό από πολλούς. Εμένα μ'αρέσει ΠΑΡΑ πολύ :P )

Yπάρχουν πολλές σειρές που έχουν romance στοιχεία και μου αρέσουν, αλλά ας μη γράφω άλλα τόσα, βαριέμαι κιόλας.

Πρέπει να δω RahXephon~