Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιες ταινίες σας απογοήτευσαν;;;

More
09 May 2012 17:11 #107643 by Δημήτρης Κρεμύδας
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την τελευταία ταινία που είδα στο cinema και με απογοήτευσε. Σκοπός είναι η μεταξύ μας ενημέρωση για να μην χάνουμε άσκοπα χρόνο και μερικές φορές και χρήμα.
Η ταινία που είδα και με απογοήτευσε ήταν "Το μικρό σπίτι στο δάσος" "Cabin in the woods"

Το trailer της ταινίας δείχνει μια ταινία που θα προσφέρει αγωνία, κυνηγητό και αρκετή δράση. Όμως στην πραγματικότητα όλα αυτά που συμβαίνουν σε κάνουν να θες να φύγεις από την αίθουσα πριν τελειώσει η προβολή.. Όσο καλή διάθεση και να είχε κάποιος να την παρακολουθήσει δύσκολα δεν θα απογοητευτεί... Υπάρχει μια προσπάθεια να συνδυάσει όσα περισσότερα πράγματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενα θρίλερ, μέχρι και την ύπαρξη ανώτερων δυνάμεων όπως θεών!!! Το αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου τραγικό...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2015 03:08 - 01 Mar 2015 03:08 #157414 by Γιάννης
Το "Master and Commander".
Ηταν τόσο βαρετό να κυνηγιούνται δύο πλοία σε όλη την ταινία που για πρώτη φορά στην ζωή μου αποκοιμήθηκα στο σινεμά!!!!
Last edit: 01 Mar 2015 03:08 by Γιάννης.

More
17 Apr 2015 14:59 #159497 by Tony
Thor the dark world -οχι κακη,αλλα σε συγκριση με αλλες ταινιες απο τη marvel περιμενα περισσοτερα
ολες οι ταινιες απο dc comics ειναι αισχρα αθλιες!!!!
Birdman-απλα κακο!(εμενα παντως δεν μ'αρεσε).

More
03 May 2015 13:37 - 03 May 2015 13:43 #160329 by Μάρκος Ασκανιάν
Είμαι μεγάλος φαν του σινεμά και έχω σχεδόν ολόκληρο videoclub στο σπίτι με ταινίες που μ'αρέσουν. (σχεδόν όλες... :P )
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, με εξαίρεση τη τελευταία ταινία των Avengers, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Ταινίες που αγάπησα είχαν απαράδεκτα sequel. Sin City 2, 300 2, Transformers (από το 2ο και μετά), GIJOE 2, Resident Evil (από το 2ο και μετά) και Fast & Furious 7 με απογοήτευσαν αρκετά. Ίσως επειδή μεγάλωσα να μη μου κάνουν πλέον αίσθηση;

Adododo!!!
Last edit: 03 May 2015 13:43 by Μάρκος Ασκανιάν.

More
03 May 2015 13:42 #160331 by Τάσος Μαραγκός
οπως ειπες μου συμβαινει κ εμενα...
Μεγαλος λατρης του cinema,αλλα πλεον δεν μου κανει αισθηση να δω...πηγα ειδα το F&F 7 και ενω μου αρεσε με απογοητευσε...δεν ξερω...

More
03 May 2015 14:36 #160338 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Καλά για τα Transformers απλά δεν έχω λόγια. Στις superhero movies που με απογοήτευσαν προσθέτω τα The Dark Knight RIses, Green Lantern, Man of Steel, Iron Man 2 και εννοείτε όλα τα Hulk. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω τα Batman and Robin, Hellboy, Elektra και Ghost Rider.

More
03 May 2015 15:11 #160347 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Με απογοητευουν οι ταινιες που εγω τις αποκαλω "κουλτουριαρικες"!Αυτες οι ταινιες ειναι οι ταινιες που παιρνουν υψηλες βαθμολογιες κ καλες κριτικες αποτι φαινεται μονο απο κουλτουριαρηδες (οπως κ το imdb), αλλα για τους περισσοτερους απο εμας ειναι πατατες!Οπως προαναφερθηκε ζωντανο παραδειγμα birdman!Τρομερη πατατα.....κατ'εμε!Επισης με αλλες ταινιες που απογοητευομαι κ θα συνεχιζω να το κανω γτ μαλλον ειμαι μαζοχας ειναι οι αμερικανικες πολεμικες ταινιες,σε ολες τις ταινιες οι "καλοι" αμερικανοι νικανε,σκιζουν και δερνουν,αλλα απο πραγματικη ιστορια 0!Ποτε θα παραδεχτει αυτο το "πραγμα" (γιατι χωρα δεν τη λες), οτι εχουν φαει γερες τσουνες σε ολους τους πολεμους?????παραδειγμα?Fury.....πιο αμερικανια κ προπαγανδα πεθαινεις!Γενικα με το χολυγουντ εχω ενα θεμα.....χοντρο! :angry:

More
03 May 2015 15:27 - 03 May 2015 15:27 #160350 by Γιάννης Νικολάκης
Χτές είδα το avengers και παρόλο που ήταν καλό, μπορώ να πω οτι περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
Last edit: 03 May 2015 15:27 by Γιάννης Νικολάκης.

More
03 May 2015 19:31 #160362 by Tony

Scorcher wrote: Καλά για τα Transformers απλά δεν έχω λόγια. Στις superhero movies που με απογοήτευσαν προσθέτω τα The Dark Knight RIses, Green Lantern, Man of Steel, Iron Man 2 και εννοείτε όλα τα Hulk. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω τα Batman and Robin, Hellboy, Elektra και Ghost Rider.

Εμενα παλι ολες τις dc με πρωτη και καλυτερη catwoman

More
03 May 2015 19:43 #160367 by Γιωργος Ευστατογλου
παιδια δεν εγινε τπτ το ενδιαφερον και στο τελος ηταν τοσο μπερδεμενο που δεν καταλαβαινες τπτ, εκτος αν ειμαι τοσο βλακας