Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Injustice: Gods Among Us 2

More
31 May 2016 22:48 #182103 by Μάνος Γρυπάρης
Tο Injustice: Gods Among Us 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη, σύμφωνα με έναν playtester ο οποίος εμπιστεύτηκε την συγκεκριμένη είδηση στον YouTuber JaeRoar.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα όσα δήλωσε ο YouTuber ότι του εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός του.

Πριν από μερικές ώρες αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το site Gameblog.fr δήλωσε πως το νέο Injustice θα αποκαλυφθεί στην E3. Καθότι η NetherRealm ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Mortal Kombat XL, είναι απολύτως λογικό να εργάζεται ήδη πάνω σε ένα νέο Fighting. Συνεπώς θα αναμένουμε την έκθεση E3 2016 η οποία ξεκινάει σε 15 ημέρες προκειμένου να μάθουμε περισσότερα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jun 2016 14:00 #182115 by Νικολής Ασημάκης
Μπόμπα νέα. Κάνω catch up τον τελευταίο καιρό στα comic της σειράς και αναμένω πως και πως το νέο τίτλο.

More
01 Jun 2016 16:38 #182121 by Tony
Replied by Tony on topic Injustice: Gods Among Us 2
Το 1ο ήταν παιχνιδάρα!!! Ήμουν μεγάλος παικταράς και είχα φτάσει σε σημείο να παίξω με τον Νο.1 παίκτη στην Ευρώπη.

Το campaign του ήταν φοβερό. Και εγώ αυτό που θα κάνει ο Zaratoth θα κάνω , γιατί δεν παίζει να περιμένω να δω στο παιχνίδι το story...
Πάντως από νέους χαρακτήρες θέλω οπωσδήποτε : Zoom , Azrael , FireStorm ,Damian Wayne (ο αχώνευτος- ο πιο σπαστικός Robin-ο γιος του Bruce Wayne),Deadshot,killer croc και να βγει η Catwoman(όχι ότι πρέπει να μείνουν Joker,Harley Quinn , αλλά τουλάχιστον αυτοί έχουν ένα κύρος) γιατί είναι ξεφτίλα να τη βλέπεις να νικάει Superman-Flash-Batman κλπ :P
Spoiler για όσους δεν έχουν τερματίσει το Arkham Knight
Warning: Spoiler!

More
18 Jun 2016 01:39 #182751 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ θα ασχοληθώ με το παιχνίδι, ακόμη κι αν δεν έχω διαβάσει τα κόμικ. Έχει ξύλο, έχει σούπερ ήρωες. Κάτι άλλο δε χρειάζεται.

More
23 Jul 2016 12:04 #185085 by Sotiris Greece
Ρίξτε μία ματιά το παρακάτω trailer που αποκάλυψε η NetherRealm Studios.

More
23 Jul 2016 15:34 #185101 by Tony
Replied by Tony on topic Injustice: Gods Among Us 2
Blue Beetle τρέεεελαααααα!!!
Τεράστιο Hype για αυτό το παιχνίδι!!

More
23 Jul 2016 17:27 #185111 by Σπύρος Στεφανάκος
To πρώτο δεν με είχε ξετρελάνει. Καλό fighting αλλά μέχρι εκεί, ελπίζω μετά το φοβερό Mortal Kombat X να δούμε ένα αντάξιο sequel για το Injustice.

More
27 Jul 2016 20:59 #185396 by Aνέστης Αδαμίδης

Horus wrote: To πρώτο δεν με είχε ξετρελάνει. Καλό fighting αλλά μέχρι εκεί, ελπίζω μετά το φοβερό Mortal Kombat X να δούμε ένα αντάξιο sequel για το Injustice.

Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι δύο διαφορετικά franchise, ακόμη κι αν τα εκδίδει η ίδια εταιρία. Δεν μπορείς να βάλεις την ίδια βαρβαρότητα που είχε το ΜΚ. Παρόλα αυτά, ήταν άκρως εντυπωσιακά παιχνίδια και τα δύο και ανυπομονώ να δω τι καινούρια στοιχεία θα προσθέσει το Injustice 2

More
26 Sep 2016 23:24 - 14 Oct 2016 18:28 #188109 by Marios Ntallaris
Batman vs Gorilla Grodd και Superman vs Atrocitus στο νέο gameplay από το Injustice 2.
Last edit: 14 Oct 2016 18:28 by Marios Ntallaris.

More
01 Nov 2016 22:53 #189107 by Aνέστης Αδαμίδης
Έπαιζα ξανά τελευταία και βλέποντας τα τέλη μερικών, αναρωτήθηκα εάν θα ολοκληρωθούν στο παιχνίδι αυτό. Ας πούμε, όποιος έχει παίξει και έχει δει το τέλος του Green Lantern, ξέρει ότι δεν έχει δοθεί ολοκληρωτικό τέλος. Ελπίζω να ολοκληρωθεί εδώ.