Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tekken 3

More
24 Jan 2013 16:27 - 26 Jun 2013 22:44 #119492 by Γιάννης Μοσχονάς
Μιλάμε για πολύ ξύλο!

Το Tekken 3 είναι ίσως η καλύτερη έκδοση όλων των εποχών για τη σειρά κι ένα κόσμημα για το PlayStation 2 και τα arcades όπου πρωτοκυκλοφόρησε. Θυμάμαι ακόμα τα δεκάδες κέρματα που είχα ρίξει στο μηχάνημα - φαγάνα για να το τερματίσω, απαιτεί από τον gamer πάρα πολλές ώρες μέχρι να εξοικειωθεί με όλες τις διαθέσιμες κινήσεις. Δεν έχει νόημα να το τερματίσεις με 2 -3 τυποποιημένες κινήσεις, δεν το ευχαριστιέσαι έτσι :icon bow:

Διαβάστε εδώ το σχετικό review
Last edit: 26 Jun 2013 22:44 by Γιάννης Μοσχονάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jun 2013 21:52 #126803 by Βασίλης Καμακάρης
Το θυμάμαι σαν παιχνίδι και έχω να πω ότι ήταν από τα top fighting games. Θυμάμαι επίσης ότι υπήρχε σαν coin-op μηχάνημα που το έλιωνα κάθε φορά που πήγαινα ταξίδι με πλοίο.

More
27 Jun 2013 01:43 #126831 by Παντελής Δασκαλέλος
Το Tekken 3 μου φέρνει πού ευχάριστες αναμνήσεις καθώς είναι ένα από τα games που είχα λιώσει στο PS1. Μάλιστα είχα προμηθευτεί την αμερικανική έκδοση αν θυμάμαι καλά ώστε να το πάρω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα χέρια μου.

Πρόκεται για ένα από τα κορυφαία Fighting όλων των εποχών και ουσιαστικά καθιέρωσε το Tekken στην συνείδηση των οπαδών του είδους. Το μόνο αρνητικό στοιχείο που έχω να του προσάψω είναι ότι δεν υπήρχε καλό balancing στο ροστερ των μαχητών και κατ΄επέκταση κάποιοι ήταν αρκετά overpowered.

More
27 Jun 2013 13:16 #126853 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Tekken 3
Λέγε με "οικογένεια Mishima".

More
27 Jun 2013 14:40 #126855 by Χριστιάνα Θάνου
Το Tekken 3 μου άρεσε τόσο που περίμενα πως και πως να βγει κάποιο sequel. Ακόμα θυμάμαι τις ώρες που είχα λιώσει αυτό το game με όποιον χαρακτήρα υπήρχε. Παρόλα αυτά δεν το θεωρώ ανώτερο των νεότερων Tekken, γενικά αυτή η σειρά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

More
01 Jul 2013 02:36 #127158 by Βασίλης Καλφούντζος
Βασικά μόνο Tekken 3. Τα άλλα δε με τράβηξαν τόσο......

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
01 Jul 2013 12:04 #127177 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Tekken 3

Lordwinter wrote: Το Tekken 3 μου φέρνει πού ευχάριστες αναμνήσεις καθώς είναι ένα από τα games που είχα λιώσει στο PS1. Μάλιστα είχα προμηθευτεί την αμερικανική έκδοση αν θυμάμαι καλά ώστε να το πάρω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα χέρια μου.

Πρόκεται για ένα από τα κορυφαία Fighting όλων των εποχών και ουσιαστικά καθιέρωσε το Tekken στην συνείδηση των οπαδών του είδους. Το μόνο αρνητικό στοιχείο που έχω να του προσάψω είναι ότι δεν υπήρχε καλό balancing στο ροστερ των μαχητών και κατ΄επέκταση κάποιοι ήταν αρκετά overpowered.

Παντελή ποιος χαρακτήρας ήταν overpowered?Ο Εddy?

More
05 Jul 2013 04:01 #127500 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Kazuya power (Kazama στο 3)! Προσωπικά είχα απολαύσει περισσότερο το 2 λόγω των combo(?). Το 3 ήταν το καλύτερο fighting τότε μπορούσε όμως να σε νικήσει κάποιος άσχετος εύκολα λόγω μερικών σπαστικών μηχανισμών πχ την κλοτσιά του hworang (το γράφω σωστά το όνομα; το ξέχασα)!
Βέβαια, μέχρι να μάθεις να κάνεις το counter! Προσωπικά αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Paul, αργός αλλά πολύ δυνατός! Αν και ήμουν φανατικός του Kazuya στο 2 ο Kazama με απογοήτευσε λίγο! Μιλάμε τώρα για PS1 εποχές!!!

More
06 Jul 2013 03:50 #127585 by Βασίλης Καλφούντζος
Aγαπημένος ο Yoshimitsu. Η πιο σπαστική , και ταυτόχρονα η πιο γνωστή, κλωτσιά σε όλο το παιχνίδι. Έχω βγάλει όλους τους champions μόνο με την κλωτσιά!

x =OP !!!

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
18 Sep 2013 01:23 #132354 by Φώτης
Replied by Φώτης on topic Tekken 3
Tekken 3.Μακράν το καλύτερο παιχνίδι για το PS1,για εμένα και ίσως,καλύτερο και από το Tekken 6!Αγαπημένος χαρακτήρας,τότε,η Νίνα! :cool: