Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls: Morrowind - Γενική συζήτηση

More
06 Sep 2005 18:28 #2351 by Κώστας Dante
Ένα από τα καλύτερα RPGs games που δημιουργήθηκαν ποτέ. Κατά πολλούς, το κορυφαίο του είδος του. Πέρα από τεχνική αρτιότητα προσφέρει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στο παίκτη τα οποία σε συνδιασμό με την απίστευτη ελευθερία κινήσεων το κάνει απίστευτα εθιστικό.

Εδώ μέσα θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τα πάντα για αυτό το μοναδικό διαμάντι' από συγκινήσεις που μας προσέφερε έως και καινούργια mods, patches, κλπ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2005 18:35 #2355 by Θοδωρής Καραμανώλης
Είδα χθες το βιντεάκι του τυπά που το τερματίζει σε 14 λεπτά και κάτι (βλ. το τελευταίο PcMaster Gold). Πραγματικά σοκαριστικό...

ZUBIZABATAZU

More
06 Sep 2005 21:13 #2367 by Κώστας Dante

zubizabata wrote: Είδα χθες το βιντεάκι του τυπά που το τερματίζει σε 14 λεπτά και κάτι (βλ. το τελευταίο PcMaster Gold). Πραγματικά σοκαριστικό...

8O 8O ... σε 14 λεπτα... 8O 8O 8O έλεος..

More
07 Sep 2005 13:15 #2409 by Orestis Domis
Pragmatika ethestiko paixnidi. Isws tha eprepe na legetai "The Neverending Game" Epaiza ena mina astamatita kai eixa kanei mono ta 3 apo ta 15 vasika quest. Pragmatika, exeis tosa polla pragmata na kaneis kai toses dinatothtes, pou mporeis na paizeis mia zwi. Telika den to termatisa giati eixa arxisei kati allo kai varethika na to sinexisw... Eipame, enas minas gia na kaneis 3 quest, e parapaei :P

More
28 Sep 2005 00:40 #3389 by Πέτρος
Το δεκατετράλεπτο απίστευτο, ε; Κι εγώ έμεινα κάγκελο όταν το είδα. Πάντως, το παιχνίδι προσωπικά μου πήρε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο για να το τερματίσω (είχα και σχολείο τότε) αλλά μιλάμε του είχα πετάξει τα μάτια έξω!!!

Μετά έχασα τα saves και δεν ξαναβρήκα το κουράγιο να το ξαναπαίξω... :(

More
30 Sep 2005 10:10 #3510 by giannis
εγω αυτο το 14λεπτο το ειχα δει πολυ παλια στα official forums του παιχνιδιου. πραγματικα φοβερο. πολυ φοβερο επισης ειναι ενα mod Που ετοιμαζεται για το oblivion απο το γνωστο και μη εξαιρεταιο Silgrad Tower ( www.oblivion.at ) . καντε το κοπο και κοιταξτε το. τρομερα 3d αντικειμενα, καταπληκτικο σεναριο. το πρωτο που θα βαλω. πρεπει να σας πω οτι εχω στα σκαρια ενα mod για το oblivion που το φτιαχνω εγω. βεβαια εχει δουλεια ακομη, ομως σεναριο και το concept art απο τα 3d ειναι ετοιμα. το προβλημα ειναι οτι δεν εχω εμπειρια με το 3dsMAX και τραβαω πολυ ζορι στον σχεδιασμο. οταν ειναι ετοιμο θα μπορειτε να το κατεβασετε απο το oblivion.gr

More
01 Oct 2005 00:38 #3532 by Πέτρος
Για να δούμε με το Oblivion τι θα δούμε. Είδα και κάτι screenshots από το Gothic 3 και έμεινα κάγκελο. Ούτε το 2012 δε βγάζω τη σχολή με δαύτα!!! Με κόβω να παίρνω κι άλλη αναβολή :P

More
03 Oct 2005 16:42 #3642 by giannis
op, idia seira eimaste ? kai emena to 12 teleiwnei i anaboli ! ithela kai metaptyxiako tromara mou ! :oops: :oops: :oops:

More
18 Feb 2006 23:25 #9162 by Γιώργος
Εγώ το έπαιξα 10 λεπτά και δεν μου άρεσε καθόλου ρε παιδιά...καμία σχέση με άλλα παιχνδια

More
09 Apr 2006 15:55 #10863 by Σωκράτης
10 λεπτά?Μόνο?
’ρχισε το λίγο και θα κολήσεις για τα καλά.Βεβαια τώρα μπορείς να παίξεις και το OBLIVION!!!!!!!!!! :D