Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Meetings συντακτών

More
17 May 2007 20:33 #31574 by Μάνος Γρυπάρης
Κοπή πίτας του Games Radio
Αν και μετά από καθυστέρηση, δημοσιεύω τις φωτογραφίες από το "Κοπή τη πίτα" όπως θα' λεγε κι ένας διάσημος (μέσω Θέμου) τηλεοπτικός παρουσιαστής δημοπρασιών.

Η (πρώτη) κοπή πίτας του Games Radio έγινε στην καφετέρια "Πόλις", στη Στοά του Βιβλίου, με την παρουσία σχεδόν όλων των παραγωγών του Games Radio. Από τους 50 παραγωγούς είχαμε ελάχιστες εξαιρέσεις, η σημαντικότερη από τις οποίες ήταν αυτή του υπεύθυνου ροής προγράμματος Κώστας Παραδιά (ο οποίος επέστρεψε την Δευτέρα από Φινλανδία) αλλά και του πάλιουρα Χάρη Φλουρή απ'την εκπομπή Console Wars.

Ουσιαστικά εκτός από κοπή πίτας, το συγκεκριμένο (κλειστό) event ήταν ένα meeting μεταξύ των παραγωγών, στο οποίο συζητήθηκαν τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στον σταθμό αλλά και το τι θα ακολουθήσει με αφορμή την μετακόμισή μας στο νέο στούντιο (επίσης στο κέντρο της Αθήνας).

Στο (5ο) meeting του σταθμού, το οποίο έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, την συζήτηση άνοιξε ο υπογράφον, ενώ τον λόγο ανά διαστήματα πήρε και ο σύμβουλος προγράμματος του Games Radio, Αντώνης Παπαθανασίου (akpe, εκπομπή Lobby) ο οποίος ανέλυσε το τι θα ισχύσει για τις άδειες των FM το φετινό κρίσιμο καλοκαίρι. Στο meeting, last but not least, κατέφτασε μία ώρα μετά την έναρξη και ο νέος ιδιοκτήτης του σταθμού Χρήστος Κορίλλης. Για τους μη γνωρίζοντες, η συνεργασία του Games Radio με την αλυσίδα Internet Cafe Bits&Bytes έχει πλέον διακοπεί.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Ο υπογράφον (στα αριστερά) συνομιλεί με τους παραγωγούς για θέματα του σταθμού

Στους καναπέδες, στο βάθος, από τα αριστερά προς τα δεξιά με τις άσπρες μπλούζες: Αλέξης Καπέλλας (AlexK, 2 ώρες είναι θα περάσουν), Άννα Ράτη (thoughtless, Αννά-λυσέ το), στον δεξιά καναπέ Τάσος Σεϊταρίδης (AtSoft, Amiga Tower), Νίκος Τσούμας (Nikos, Virtual Flights-Amiga Tower) και με την κόκκινη μπλούζα ο Νίκος Θεοδωρής (Sebastien, Στον Πάγκο).

Την κοπή πίτας έκανε ο Δημήτρης Σωτηρίου (Tigraki, Racing) με την Άννα Ράτη.

Συλλεκτική φωτογραφία. Ο Ανδρέας Γρυπάρης (αδερφός του υπογράφοντος και ο μοναδικός κάτω των 18 παραγωγός του σταθμού) κέρδισε το 1ο φλουρί στην κοπή πίτας του Games Radio ("My precious!"). Όχι, ΔΕΝ ήτανε στημένο! Δεν του έδωσα εγώ το κομμάτι!  :D  

Άντε...και του χρόνου!  :happy birthday:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2007 21:35 #31579 by nm
Replied by nm on topic Meetings συντακτών
Εύχομαι καλή χρονια στους παραγωγους, στους χρηστες και στους ακροατές του Games Radio! :D

More
17 May 2007 23:53 #31583 by Δημήτρης Σκιάννης
Καταγγέλω την αναλγησία των υπευθύνων και δη της Άννας της Ράτης (sic) που δεν μου έδωσαν δεύτερο κομμάτι της πεντανόστιμης πίτας.Αυτό δεν θα περάσει έτσι κύριοι και κυρίες,ο καιρός γαρ εγγύς (δηλαδή το πρώτο Σάββατο μετά την μετακόμιση θα σκάσω μύτη στο Αννα-λυσέ το και θα κάνω πανικό... :lol: )

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 May 2007 10:00 #31587 by a Guest
Replied by a Guest on topic Meetings συντακτών
^^ Ντου από παντού ^^

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τις φωτογραφίες, άντε και καλές εκπομπές πάλι...

More
18 May 2007 11:31 #31589 by Chris Zotos
Lol !!! Σαν μια οικογένεια... !!! :cry:

Άντε να κόψουμε και μια τον Αύγουστο να πάει καλά ο νέος χρόνος !!!
Παρεπιπτόντως Ανδρέα έχεις φωτογένεια !!!

Σκιάννη χώσε... !!! :lol:

More
18 May 2007 13:47 #31605 by Νίκος Θεοδωρής
Παιδιά διαμαρτύρομαι! Εγώ δε φοράω ποτέ γυαλιά! Απλά αυτό τον καιρό έχω πάθει μια αλλεργία στα μάτια και για λίγες μέρες πρέπει να φοράς αυτά τα γυαλιά(που έχω να τα βάλω 3 χρόνια :evil:

More
18 May 2007 19:39 #31634 by Chris Zotos
Εξ' ου και το "μάτι" στο avatar ε ??? Lol !!!
Σε καταλαβαίνω και 'γω φοράω από το δημοτικό !!! :cry:
Περιμένω να τελειώσουν οι @!#!@# οι εξετάσεις να πάω να βάλω φακούς !!!

More
18 May 2007 21:31 #31643 by Νίκος Θεοδωρής
Χαχαχα άστα να πάνε ρε φιλαράκι..Άντε και καλές εξετάσεις!! :cool:

More
18 May 2007 22:32 #31645 by penny
Replied by penny on topic Meetings συντακτών

Tilion\ wrote: Εξ' ου και το "μάτι" στο avatar ε ??? Lol !!!
Σε καταλαβαίνω και 'γω φοράω από το δημοτικό !!! :cry:
Περιμένω να τελειώσουν οι @!#!@# οι εξετάσεις να πάω να βάλω φακούς !!!

Γιατί, πρέπει να περάσεις από εξετάσεις για να βάλεις φακούς?! :P
Εγώ φοράω 9,5 χρόνια τώρα φακούς, κι αν εξαιρέσεις τον παράγοντα θάλασσα, είναι πραγματικά θείο δώρο.

More
19 May 2007 00:14 #31651 by Δημήτριος Σωτηρίου
Εγώ τι να πω ρε παιδιά που όνομα βλέπω φάτσα δεν βλέπω να κόβω την πίτα (ψωνάρα)...
Παρεμπίπτοντος η Αννούλα δεν μας έκανε την χάρη να κόψουμε παρεούλα χεράκι χεράκι την πίτα μας.
Φτου σου Αννούλα μας... Με το ζόρι την σηκώσαμε τουλάχιστον να έρθει κάπως κοντά μας.
Μεγάλος απόν από την παρέα ο Βοριο-Ευρωπαίος Κώστας ΠΑΛΑΒΙΑΣ.
Περιττό να σας πω ότι ΠΡΩΤΙΝΟ στην πρώτη βραδινή εκπομπή του ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΟΥ να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε από τους παραγωγούς και να κάνουμε ΠΑΝΙΚΟ...
Το μόνο που μας μένει είναι ΝΕΑ διεύθυνση και ημερομηνία έναρξης.

Τέλος να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ταυτόχρονα τον νέο μας ιδιοκτήτη για την προσπάθεια που κάνει και θα κάνει για να γίνει ο σταθμός μας καλύτερος.